Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok şükür canım çok saol ya altta olan bebiş hep kendini kapatıyor zaten. Bir de sürekli dönüyor. Onu pek göremiyoruz.
Oksapar da kan sulandırıcı ekoprinde aslında ikisini de kullanıyorsun demek.
Valla benim oksapar için birşey demedi. Şu progestan da kötü ya. Sevmiyorum hiç.

Evet kuzum ikisinide kullanıyoruz kan sulandırıcı demir tiroid vitaminler bide sorma bende progestani hiç sevmiodum ama olsun ihtiyacı var sa şifa olsun bırakır onuda yakın zamanda benimde geç bıraktı fitili ikiz olunca ultronsan daha eğlenceli oluodur gözlerin ikisinide ariodur

Ya evet kafa kafaya veriyorlar çok güzel görünüyorlar. Bazen karışıyorlar kimin kolu kimin bacağı belli olmuyor.
Yerlerini de iyice biliyorum artık hareketlerinden.
Valla onlar büyüdükçe yerleri daralıyor. Benim karnım da çok şişkin. Nefes zor alıyorum valla

Mucize değil de nedir bu Maşallah nasilda net belli herşeyi

Ya maşallah onlara canım benimde şişkinlik gibi deil de sanki baskı var aşağıda iki gündür bide sanci gibi bişe oluo arada ağrı deilde normal mi acaba sık wc olayı bendede oluo oda baskı yapıo olabilir bende gittiğim yerde ilk önce wc yerine bakiorum

Bizde bebek arabalarını aldik puset aldik , birde ilk oyuncağımizi aldik dönence beşiğe takılanlardan müzikli ışıkli falan e bebekte gördüm bu beşiğin aynisini esime dedim hatta çok güzel sallanıyor diye :) güle güle kullanın inşallah canim .

Bana bugün gittiğimde27. Haftada nstye bağlıyoruz dedi bende kafama takıldı ama ben 30. Haftama kadar gitmeyeceğim
Ben gittiğimde 27 haftayı geçmiştim ultrasona göre sonraki muayenede 1 ay sonra oluyor ama hiçbişey demedi sanırım doktorlar aynı şekilde ilerlemiyor bu süreçlerde hayırlısı olsun hepimiz için

Canım idrara bakıyorlar sağlık ocağında hatta açlık şekeride bakıyor bilgin olsun

Oyyyy maaşallah canım

Oy maşallah, gözünüz aydın canım.

Oy maşallah bu kuzuya.
Diğerinin de yine de verseydi görüntüsünü.
İlerde sorar benimki nerede diye.
Gözünüz aydın canım.
Beşik de çok güzelmiş, hayırlı olsun.

Canım beşiklerin hayırlı olsun alıntı yapamadım çok sağol bende haftaya dalı kan idrar yaptıracağım ama sağlık ocakları yapıyor canım testlerin hepsini bene senin gibi bilmiyordum ama gidip sordum şimdi birçok testimi orada yaptırıyorum

Maşallah canım senin birisi güzel poz vermiş benimki hiç elini çekmiyor yerim ellerini bunların sağlıkı olsunlarda

ozn_srk besıkler cok guzelmıs canim gule Gule saglıkla yatsınlar kızlar ınsallah ikizlerin genel sorunu heralde alltakı kendini gostermıyor bızım kızlarda oyle usttekı oyle guzel poz veriyor ki bizimde hatta en son kontrolde gulumsedı alltakı de bı o kadar saklanıyor yuzunu gosterıyor bu da bizim son kontrolden bu hafta yine gıdıcez bakalım sıklastı kontrollerımız

Eklentiler

• 274888.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 30
Maşallah ne de güzel uyuyor Tontise benziyor

Oyy ağzını burnunu yediğim nasıl tatlı maşallah maşallah canım sağlıkla gelsinler

Çok teşekkürler canım.. Yaa çok tatlı çıkmış
Ya sorma pek göremiyoruz onu zaten.
Tabi 30 haftadan sonra artık bende her hafta gideceğim sanırım.
Az kaldı azzz

Saol canım ama ben idrarı daha önce sormuştum yapmıyoruz demişti. Devlette gidip idrar testi yaptıracağım dersem yaparlar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…