- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.301
Çok şükür canım çok saolGözün aydın canım ya şükür büyüdüler artik baya belli oluolar biri göstermedimi ışıktan korkmuştur belkioskopari benimde bı ay sonra kesecek sanırım ama ecoprin devam doğumdan önce keseriz dedi bebisin cicileri de çok güzel güle güle kullansın lar sağlıkla inşallah
Evet kuzum ikisinide kullanıyoruz kan sulandırıcı demir tiroid vitaminler bide sorma bende progestani hiç sevmiodum ama olsun ihtiyacı var sa şifa olsun bırakır onuda yakın zamanda benimde geç bıraktı fitili ikiz olunca ultronsan daha eğlenceli oluodur gözlerin ikisinide ariodurÇok şükür canım çok saolya altta olan bebiş hep kendini kapatıyor zaten. Bir de sürekli dönüyor. Onu pek göremiyoruz.
Oksapar da kan sulandırıcı ekoprinde aslında ikisini de kullanıyorsun demek.
Valla benim oksapar için birşey demedi. Şu progestan da kötü ya. Sevmiyorum hiç.
Ya evet kafa kafaya veriyorlar çok güzel görünüyorlar. Bazen karışıyorlar kimin kolu kimin bacağı belli olmuyor.Evet kuzum ikisinide kullanıyoruz kan sulandırıcı demir tiroid vitaminler bide sorma bende progestani hiç sevmiodum ama olsun ihtiyacı var sa şifa olsun bırakır onuda yakın zamanda benimde geç bıraktı fitili ikiz olunca ultronsan daha eğlenceli oluodur gözlerin ikisinide ariodur
Mucize değil de nedir buİyi akşamlar kızlar.
Bugün kontrele gittik. Çok şükür herşey yolunda. Rahim ağzı kapalı. Yeterli suları var. Ve gelişimleri gayet yerinde.
28 ve 29 cm. Geldiler. Kiloları da 603 gr ve 610 gram.
Bebeklerim den biri çok net gösterdi yüzünü. Renklide inanılmaz güzel göründü. Ama diğeri sürekli ellerini kapattı durdu. Görüntü alamadık.
Haftalık proluton iğnemi kesti artık. Oksapara ve progestana devam..
Vitamin de kullanıyorum. Tiroid ilacım zaten eksik olmuyor hiç.
Durum böyle. İşte bebişimin güzel fotosu
Ya maşallah onlara canımYa evet kafa kafaya veriyorlar çok güzel görünüyorlar. Bazen karışıyorlar kimin kolu kimin bacağı belli olmuyor.
Yerlerini de iyice biliyorum artık hareketlerinden.
Valla onlar büyüdükçe yerleri daralıyor. Benim karnım da çok şişkin. Nefes zor alıyorum valla
Bizde bebek arabalarını aldik puset aldik , birde ilk oyuncağımizi aldik dönence beşiğe takılanlardan müzikli ışıkli falanBizde bugün aldık beşikleri canım. Aldık gitti valla. Oyun halısını bende çok duydum hele bize fazlası ile gerekli olacak diye düşünüyorum.
Bak bundan 2 tane aldık. Sadece her 2 sinin mefruşatını farklı aldım.
Ben gittiğimde 27 haftayı geçmiştim ultrasona göre sonraki muayenede 1 ay sonra oluyor ama hiçbişey demedi sanırım doktorlar aynı şekilde ilerlemiyor bu süreçlerde hayırlısı olsun hepimiz içinBana bugün gittiğimde27. Haftada nstye bağlıyoruz dedi bende kafama takıldı ama ben 30. Haftama kadar gitmeyeceğim
Canım idrara bakıyorlar sağlık ocağında hatta açlık şekeride bakıyor bilgin olsunMerhabalar canım.. Çok şükür iyi olmanıza çok sevindim. Daimi olsun inşallah.
Valla banada doktorum kan idrar testlerini istedi. Birde işte açlık tokluk şekerine baktı dedi. Nerede yaptıracağım ki? İdrar bakmıyor sağlık ocağı ondan eminim
Oyyyy maaşallah canımİyi akşamlar kızlar.
Bugün kontrele gittik. Çok şükür herşey yolunda. Rahim ağzı kapalı. Yeterli suları var. Ve gelişimleri gayet yerinde.
Bebeklerim den biri çok net gösterdi yüzünü. Renklide inanılmaz güzel göründü. Ama diğeri sürekli ellerini kapattı durdu. Görüntü alamadık.
Tamamdır canım.Bizimkiler yaz bebesi olacak bence yazın müslin daha iyi olur hem çok kullanışlı altına çarşaf olarak ser üstüne ört puset için kullan banyodan sonra havlu öncesi kurulama yap çok amaçlı yani bence en az 5 olmalı canım
Oy maşallah, gözünüz aydın canım.Kızlarr merhabaaa bugün doğum doktorumuza gittim konuştuk herşeyi bizim kız annesine çekmiş galiba 8-9 gün gelişimi önde çok şükür sağlıklı herşeyi şeker yüklemesini yaptıracağım bide haftaşaro önde olan arkadaşlarım nstye 27. Hafta başlanacakmış sizlere başlandı mı
Oy maşallah bu kuzuya.İyi akşamlar kızlar.
Canım beşiklerin hayırlı olsun alıntı yapamadım çok sağol bende haftaya dalı kan idrar yaptıracağım ama sağlık ocakları yapıyor canım testlerin hepsini bene senin gibi bilmiyordum ama gidip sordum şimdi birçok testimi orada yaptırıyorumMerhabalar canım.. Çok şükür iyi olmanıza çok sevindim. Daimi olsun inşallah.
Valla banada doktorum kan idrar testlerini istedi. Birde işte açlık tokluk şekerine baktı dedi. Nerede yaptıracağım ki? İdrar bakmıyor sağlık ocağı ondan eminim
Maşallah canım senin birisi güzel poz vermiş benimki hiç elini çekmiyor yerim ellerini bunların sağlıkı olsunlardaİyi akşamlar kızlar.
Maşallah ne de güzel uyuyorozn_srk besıkler cok guzelmıs canim gule Gule saglıkla yatsınlar kızlar ınsallah ikizlerin genel sorunu heralde alltakı kendini gostermıyor bızım kızlarda oyle usttekı oyle guzel poz veriyor ki bizimde hatta en son kontrolde gulumsedı alltakı de bı o kadar saklanıyor yuzunu gosterıyor bu da bizim son kontrolden bu hafta yine gıdıcez bakalım sıklastı kontrollerımız
Oyy ağzını burnunu yediğim nasıl tatlı maşallah maşallah canımozn_srk besıkler cok guzelmıs canim gule Gule saglıkla yatsınlar kızlar ınsallah ikizlerin genel sorunu heralde alltakı kendini gostermıyor bızım kızlarda oyle usttekı oyle guzel poz veriyor ki bizimde hatta en son kontrolde gulumsedı alltakı de bı o kadar saklanıyor yuzunu gosterıyor bu da bizim son kontrolden bu hafta yine gıdıcez bakalım sıklastı kontrollerımız
Çok teşekkürler canım.. Yaa çok tatlı çıkmışozn_srk besıkler cok guzelmıs canim gule Gule saglıkla yatsınlar kızlar ınsallah ikizlerin genel sorunu heralde alltakı kendini gostermıyor bızım kızlarda oyle usttekı oyle guzel poz veriyor ki bizimde hatta en son kontrolde gulumsedı alltakı de bı o kadar saklanıyor yuzunu gosterıyor bu da bizim son kontrolden bu hafta yine gıdıcez bakalım sıklastı kontrollerımız
Evet canım üstteki çok güzel görünüyor ama alttaki hep kokunu bacağını elini koyuyor olmadı dönüyor. Ama bir türlü poz vermiyorMaşallah canım senin birisi güzel poz vermiş benimki hiç elini çekmiyor yerim ellerini bunların sağlıkı olsunlarda
Saol canım ama ben idrarı daha önce sormuştum yapmıyoruz demişti. Devlette gidip idrar testi yaptıracağım dersem yaparlar mı kiCanım beşiklerin hayırlı olsun alıntı yapamadım çok sağol bende haftaya dalı kan idrar yaptıracağım ama sağlık ocakları yapıyor canım testlerin hepsini bene senin gibi bilmiyordum ama gidip sordum şimdi birçok testimi orada yaptırıyorum