Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bebek arabasindan başlıyım dedim secenek cok az. Ozellik olarak eksik kalıyor bir çoğu, çift yönlü kullanım olan bebek arabasi bulamadim, tentesi de tam kapanmıyor 🙄 aklimda maxi cosi for 2 dana ve ohlala var ama sinmedi bir türlü icime .
Birde beşik konusu acaba mobilya olsa mi iyi park beşik mi ? Kuzular sizler ne yaptınız ? Bana bi el atsaniz.
Canım ben bebek arabası ohlala aldım. Çok araştırdım ben hafif bir şey istiyordum içime sindi. Beşik olarak da tahterevalli cuppa model aldım. Bebek arabasını da beşikleri de Babymall'den aldım. Park beşikler de güzel ama ben mobilya istedim. Tekerlekli falan 3 yaşına kadar rahat yatarlar. Sonra da normal baza almayı planlıyorum

Baktim canim seninkine. Iyi günlerde kullan inşallah. Bebisi koyup gezersin 😍 benim ikiz olunca bebek arabasi secenegi cok az. İçime sinen olmadi bi türlü.
Besikte 2 tane alicam herhalde biri yatak odasına biri oturma odasina sonra oda yaparim diye düşündüm mantıklı mi bilmiyorum da 😁 cevremde hic ikizi olanda yok.
Çok sağol Canım ikiz olduğunu biliyorum ama beşiği karyola alma canım inan gereksiz pahalı beşik karyola senin yerinde olsam anne yanını uygun alırım parkta almam bebek arabasıda Allah yardımcın olsun canım ama internet araştırıp sipariş verebilirsin en azından kısıtlı olmaz bu şekilde ☺️

Canım ben bebek arabası ohlala aldım. Çok araştırdım ben hafif bir şey istiyordum içime sindi. Beşik olarak da tahterevalli cuppa model aldım. Bebek arabasını da beşikleri de Babymall'den aldım. Park beşikler de güzel ama ben mobilya istedim. Tekerlekli falan 3 yaşına kadar rahat yatarlar. Sonra da normal baza almayı planlıyorum
Bebek arabasini begendim kuzum😇 . Buda bastonlu oluyor değil mi çift yönlü kullanılabiliyor mu bebek arabası? Tentesi tam kapanmıyor dimi? Cok önemli değil mi acaba bunlar . Maxi cosi for dana 2 düşünüyorum bende bebek arabası.

Çok sağol Canım ikiz olduğunu biliyorum ama beşiği karyola alma canım inan gereksiz pahalı beşik karyola senin yerinde olsam anne yanını uygun alırım parkta almam bebek arabasıda Allah yardımcın olsun canım ama internet araştırıp sipariş verebilirsin en azından kısıtlı olmaz bu şekilde ☺️
Inanir misin uzun zamandir düşündüğümüz seye karar verdik 😁😬 anne yani küçük olanlardan alicaz. Buraya yazmasam park Beşikte kararliydik. Iyi ki almamisiz 🥰🥰

Inanir misin uzun zamandir düşündüğümüz seye karar verdik 😁😬 anne yani küçük olanlardan alicaz. Buraya yazmasam park Beşikte kararliydik. Iyi ki almamisiz 🥰🥰
Canım sen kendin oda yapacaksan odalarını ayırmaya düşünüyorsan anne yanları 400 500 tl arası ama geniş uzunlar var 1.5 2 yaşına kadar kullanılıyor onlardan bak ğark beşiklere baktım onlarda greksiz pahalı geçekten düşününce 1.5 2 yaşına kadar zaten sığmayacaklar büyük yatak şart odasını daha güzel yaparsın 🥰

Canım sen kendin oda yapacaksan odalarını ayırmaya düşünüyorsan anne yanları 400 500 tl arası ama geniş uzunlar var 1.5 2 yaşına kadar kullanılıyor onlardan bak ğark beşiklere baktım onlarda greksiz pahalı geçekten düşününce 1.5 2 yaşına kadar zaten sığmayacaklar büyük yatak şart odasını daha güzel yaparsın 🥰
Bebek odamız bos zaten kiler olarak kullanıyorduk. 6-7 aylik olsunlar oda aliriz dedik :) kardes kardes yatar sıpalar . Hepimiz sag salim bi kucağımıza alsak Allahin izniyle inşallah. 🥰 ne güzel mutluluklar

Bebek odamız bos zaten kiler olarak kullanıyorduk. 6-7 aylik olsunlar oda aliriz dedik :) kardes kardes yatar sıpalar . Hepimiz sag salim bi kucağımıza alsak Allahin izniyle inşallah. 🥰 ne güzel mutluluklar
İnşallah gece gündüz duam sağ sağlim kucaklarımıza alırız yıllardır beklediğimiz hayalini kurduğumuz güzellikler az kaldı inşallah geçecek bugünlerde Rabbim nasip eder kucağımıza almayı 🥰

Bebek arabasindan başlıyım dedim secenek cok az. Ozellik olarak eksik kalıyor bir çoğu, çift yönlü kullanım olan bebek arabasi bulamadim, tentesi de tam kapanmıyor 🙄 aklimda maxi cosi for 2 dana ve ohlala var ama sinmedi bir türlü icime .
Birde beşik konusu acaba mobilya olsa mi iyi park beşik mi ? Kuzular sizler ne yaptınız ? Bana bi el atsaniz.
Ben ohlala twin olan bebek arabasını aldım. Valla araştırdım biraz en iyisi o diyorlar. Hafiflik açısından kalite olarak falan. Çift yönlü kullanım sanırım bir ibiza modelinde vardı.
Beşik işi bende de bir muamma. Anne yanı alayım 2 tane diyorum ama çok da küçük almayayım şöyle 3 yaşa kadar falan yatsınlar diyorum. Ama hala net bir karar veremedik.

Aynen bizde anlamlarına aslında cok begendıgımız ıcın aklımızda kaldı 🙂 güneşte cok istiyordum ben ama yanına ısım bulmak zorladı biraz 🥰 ayy evet bısey kalmadı bazen hareket ediyorlar diyorum cok az kaldı bıdaha hıssedemıyecek olmanın huznu cokuyor bı yandan bı yandan saglıkla gelmelerini bekliyoruz Vala bu haftalar bence en duygusal zamanlar bence hem hazırlık yapma hissi cok guzel bı yandan doğma hisleri 😍
Yaa dimi inanılmaz birşey düşündükçe bile hala inanamıyorum.
Şimdi birde hazırlıklara girdik ya çok güzel şeylermiş gerçekten.
Çok farklı duygular.
Güneş hep bir aklımın köşesinde vardı.
Doğa da ona uygun hemde güzel bir isim diye düşündük.
Ablamın oğlu var benim. İsmi dünya. O hep diyordu zaten güneş ve ay olsun diye. 😁
Ay tabi olmazdı zaten güneş olacak inşallah ☺️

Merhabalar canım..
Senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Sizlere de baş sağlığı diliyorum. Tüm vefatlar korona dan dolayı mı idi? Allahım geri de kalanlara sabırlar versin. Mekanları cennet olsun.
Yok kuzum, 3’ü koronadan. Çok teşekkür ederim. 🙏
Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin.

Çok geçmiş olsun canım benim Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin 😔
Bebeğininde seninde iyi olmana çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin 🤲
Amin canım, çok teşekkür ederim.
Hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza. 🙏

Kızlar şükür herşey yolunda megersem genel bilgi mis ve benim şansıma iki kere bakiormus güzel dedi dahada büyümüş bebeim 491gr olmuş ☺️ biraz iri olcak babaya benzio dedi Nisan basinda gidicez azcik tansiyon yüksek erken zaman da yükselmis kontrol et bana yolla dedi ama şükür bebis iyimis 🥰🥰
Çok şükür canım benim 🤗
İçin rahat etmiştir artık😉
Ay çok hızlı büyüyorlar bu aralar. ❤️

Ben ohlala twin olan bebek arabasını aldım. Valla araştırdım biraz en iyisi o diyorlar. Hafiflik açısından kalite olarak falan. Çift yönlü kullanım sanırım bir ibiza modelinde vardı.
Beşik işi bende de bir muamma. Anne yanı alayım 2 tane diyorum ama çok da küçük almayayım şöyle 3 yaşa kadar falan yatsınlar diyorum. Ama hala net bir karar veremedik.
Tercihim hep yanyana olanlardan, önlü arkalı biraz zor gibi geliyor. Netlesti kafamda bebek arabası, besikte anne yani olacak 2 tane. Cok küçük degildr orta boy varsa onu tercih ederim yoksa da küçüklerden alicam 6-7 aya kadar kullanilabiliyormus , sonra oda yaparız dedik minnoslara . :anneadayı:
Hickimse mobilya ve park onermiyor. Akşam bir sürü arkadaşımi arayip sordum 😊birde oyun halısı mutlaka al diyorlar

Bebek arabasini begendim kuzum😇 . Buda bastonlu oluyor değil mi çift yönlü kullanılabiliyor mu bebek arabası? Tentesi tam kapanmıyor dimi? Cok önemli değil mi acaba bunlar . Maxi cosi for dana 2 düşünüyorum bende bebek arabası.
Çift yönlü kullanılmıyor ama ben çok takılmiyorum. Tentesi de tama yakın kapanıyor. Benim için önemli olan hafiflik ve kolay kapanıp katlanmasiydi. Ben de çok baktım. İkiz bebek arabaları çok ağır ve hantal. Bu sebeple buna karar verdik. Bu arada aldığım beşikler de 60x120 anne yani olma özelliği de var. Nevresim, yatak falan hepsi de içinde. Yolun düşerse bence babymall'e bir uğra. Biz İstanbul yolundakine gittik. Gördükçe de insanın fikri degisiyor

Ben park yatak alcam canım ama senin ikiz olduğu için nasıl olur bilemem. Şölye sağlam 3 4 yaşa kadar yatabileceği bir model bakcaz inşallah 😍
He bende o ıslak mendil den aldım içinde cikti belki kullanırız o kdr bahsettik başımıza gelir kesin die dursun kosede 🤭🤭🤭😂
Aynen öyle canım dursun bakalım 🤭 en çok banyo yaptırırken merak ediyorum tam filenin üstünde bi başlıyormuş Hahah kim var kim yok alır nasibini 😁😁

X