Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok şükür canım gözün aydın 😊 ben 24+2 de yaptırdım şeker yüklemesini.
Benim randevum cuma günü o zaman belli olur nst ama bence 27 erken 34den sonra falan yapılıyor diye biliyorum cuma 29+2 olucam ben bakalım ne diyecek doktor
Çok sağol canım bakacağım artık sen git ne diyecek ama ben belki girmem bi sonraki muayenede duruma göre bakalım ☺️

Kızlarr merhabaaa bugün doğum doktorumuza gittim konuştuk herşeyi bizim kız annesine çekmiş galiba 8-9 gün gelişimi önde çok şükür sağlıklı herşeyi şeker yüklemesini yaptıracağım bide haftaşaro önde olan arkadaşlarım nstye 27. Hafta başlanacakmış sizlere başlandı mı
Maşallah prensese sağlıcakla devam etsin🥰Nst bana başlanması henüz 30 dan sonra olur diye düşünüyorum.

Kızlarr merhabaaa bugün doğum doktorumuza gittim konuştuk herşeyi bizim kız annesine çekmiş galiba 8-9 gün gelişimi önde çok şükür sağlıklı herşeyi şeker yüklemesini yaptıracağım bide haftaşaro önde olan arkadaşlarım nstye 27. Hafta başlanacakmış sizlere başlandı mı
Maaşallah canım benimde önde 2 hafta kadar ama nts için bişey demedi son gittiğimde 🤔

Tercihim hep yanyana olanlardan, önlü arkalı biraz zor gibi geliyor. Netlesti kafamda bebek arabası, besikte anne yani olacak 2 tane. Cok küçük degildr orta boy varsa onu tercih ederim yoksa da küçüklerden alicam 6-7 aya kadar kullanilabiliyormus , sonra oda yaparız dedik minnoslara . :anneadayı:
Hickimse mobilya ve park onermiyor. Akşam bir sürü arkadaşımi arayip sordum 😊birde oyun halısı mutlaka al diyorlar
Bizde bugün aldık beşikleri canım. Aldık gitti valla. Oyun halısını bende çok duydum hele bize fazlası ile gerekli olacak diye düşünüyorum.
Bak bundan 2 tane aldık. Sadece her 2 sinin mefruşatını farklı aldım.

Bizde bugün aldık beşikleri canım. Aldık gitti valla. Oyun halısını bende çok duydum hele bize fazlası ile gerekli olacak diye düşünüyorum.
Bak bundan 2 tane aldık. Sadece her 2 sinin mefruşatını farklı aldım.

Eklentiler

• IMG_20220305_132755.jpg
    IMG_20220305_132755.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20220305_132751.jpg
    IMG_20220305_132751.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20220305_132748.jpg
    IMG_20220305_132748.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 39
Merhabalar canım.. Çok şükür iyi olmanıza çok sevindim. Daimi olsun inşallah.
Valla banada doktorum kan idrar testlerini istedi. Birde işte açlık tokluk şekerine baktı dedi. Nerede yaptıracağım ki? İdrar bakmıyor sağlık ocağı ondan eminim

İyi akşamlar kızlar.
Bugün kontrele gittik. Çok şükür herşey yolunda. Rahim ağzı kapalı. Yeterli suları var. Ve gelişimleri gayet yerinde.
28 ve 29 cm. Geldiler. Kiloları da 603 gr ve 610 gram.
Bebeklerim den biri çok net gösterdi yüzünü. Renklide inanılmaz güzel göründü. Ama diğeri sürekli ellerini kapattı durdu. Görüntü alamadık.
Haftalık proluton iğnemi kesti artık. Oksapara ve progestana devam..
Vitamin de kullanıyorum. Tiroid ilacım zaten eksik olmuyor hiç.
Durum böyle. İşte bebişimin güzel fotosu 😇

Eklentiler

• IMG-20220305-WA0000.jpeg
    IMG-20220305-WA0000.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 36
İyi akşamlar kızlar.
Bugün kontrele gittik. Çok şükür herşey yolunda. Rahim ağzı kapalı. Yeterli suları var. Ve gelişimleri gayet yerinde.
Bebeklerim den biri çok net gösterdi yüzünü. Renklide inanılmaz güzel göründü. Ama diğeri sürekli ellerini kapattı durdu. Görüntü alamadık.
Oy yerim onu ben maşallah maşallah canım 😍 😍
Aldığın beşikte çok güzelmiş güle güle kullansın minnaklar🥰🥰

İyi akşamlar kızlar.
Gözün aydın canım ya şükür büyüdüler artik baya belli oluolar biri göstermedimi ışıktan korkmuştur belki ☺️ oskopari benimde bı ay sonra kesecek sanırım ama ecoprin devam doğumdan önce keseriz dedi bebisin cicileri de çok güzel güle güle kullansın lar sağlıkla inşallah 🥰🥰

X