Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım çok geçmiş olsun başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun kendine çok dikkat et fazla kalabalıklara girmemeye çalış

Canım başınız sağ olsun Rabbim sabırlar versin.
Bebeğin ve senin iyi olmana sevindim dikkat et kendine

Canım çok geçmiş olsun başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun kendine çok dikkat et fazla kalabalıklara girmemeye çalış
Çok teşekkür ederim canım.
Yok, gidemiyorum zaten.
Belki de gidemeyince bu kadar etkilendim.
Elhamdulillah, daha iyiyim şimdi.
Senin nasıl gidiyo?
Kontrolün ne zaman?

Çok teşekkür ederim kuzum.
Sağolasın.
Sen nasılsın? Ne zaman gördün en son bebişi?
Baya büyümüştür seninki.
İyiyim çok şükür canım 1 ay önce gördüm en son normalde yarın gidecektim iptal oldu randevum haftaya cuma gidicem canım
Büyüdü teyzesi 28 haftanın içindeyiz

Çok teşekkür ederim canım.
Yok, gidemiyorum zaten.
Belki de gidemeyince bu kadar etkilendim.
Elhamdulillah, daha iyiyim şimdi.
Senin nasıl gidiyo?
Kontrolün ne zaman?
Benim iyi gidiyor canım iki doktora gidiyorum bu ara bu cumartesi doğum dokturuma randevum var bide benim avantajım ben evden çalışıyorum canım ama gene 32.haftada izin alacağım

Neden tekrar çağırdı canım?
Bir şey dedi mi?
Yok sole oldu 80sey de hepsi güzel dedi ama üç kere ara verdi pozisyondan bebeğin yada benim kilomdan sonra genel olarak cagiriorum on gün sonra bişe yok dedi bak 80seyden hepsi iyi çıkmış dedi sonra o raporla kendi doktoruma gösterdim kilo alma dedi güzel ama fetal eko onermis ama bişe demedi bize oraya yazmış ya göbekten göremedi yada erken gittik biseyi göremedi bakalım valla yarın olsun genel olarak cagiriorum dedi ama bilemedim kuzum

Öyle kuzum inşallah hep güzel haberler alalım bebislerden olsun bebisleri hissedioz bı haftadan bişe olmaz canım
Amin inşallah canım.
Evet çok şükür hissediyoruz ama yine merak ediyorum nasıl kilosu falan iyimi diye 1 hafta daha dayanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…