- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.201
İyidir kuzum bı buçuk kilo olmuştur oğlusun daha düzenli olmasa bile hareket edince insan yine rahatlio bu olay olmasa randevu günü saymaz dim busefer de ah benim garantici doktorlarım şansıma kendim gibi insanlar cikio karsimaAmin inşallah canım.
Evet çok şükür hissediyoruz ama yine merak ediyorum nasıl kilosu falan iyimi diye 1 hafta daha dayanırım
Merhabalar canım..Merhaba kızlar.
Şükürler olsun ben de bebeğim de iyiyiz.
Önceki hafta kontrolüm vardı, her şey yolunda.
Ancak çoooooooooook kötü günler geçirdim.
Bütün ailem koronavirüse yakalandı.
Çok şükür annem, babam, kardeşlerim iyiler, atlattılar.
Sonrasında birbiri ardına cenazelerimiz oldu.
Tam kendimi toparladım derken bir yenisi, bir yenisi daha...
En sonuncusu bu kandilde 5 yakınımızı defnettik.
Gerçekten dünyanın çok boş olduğunu anlıyor insan.
Elimizde olan hiçbir şey yok.
Hiç giremedim buralara.
Neler oldu neler bitti bilmiyorum.
Fırsat bulursam okumadığım tüm mesajları okuyacağım.
Merak eden, soran herkese çok teşekkür ederim.
Sizleri merakta bıraktığım için de çok üzgünüm.
Sorma ya bende zorlanmaya başladım artık. Sabah giyinmek bile ızdırap oldu. Bir miskinlik çöküyor yoruluyorum. 30.haftaya kadar nasıl dayanırım hiç bilmiyorum. Ama benim yerime birini gelmesi lazım o da yok daha. Çıksam desem bile çıkamam.Sanirim 30 a kadar dayanamayacağım ben :)) erken izne ayrılmak için görüşücem 2-3 hafta sonra.
Yarın randevum iptal ama ben bugün oğluşumun kalp atışını duydumİyidir kuzum bı buçuk kilo olmuştur oğlusun daha düzenli olmasa bile hareket edince insan yine rahatlio bu olay olmasa randevu günü saymaz dim busefer de ah benim garantici doktorlarım şansıma kendim gibi insanlar cikio karsima
İyi yapmışsın kuzum bende geçen hafta kan verirken sordum dedim dinleyelim die binkete dinlemiştim bugün benim stresten sanırım kıpırdamadı dünde durmadıYarın randevum iptal ama ben bugün oğluşumun kalp atışını duydumsağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim gitmişken de dinledik ❤❤
Bizim stres onlarıda etkiliyor ister istemezİyi yapmışsın kuzum bende geçen hafta kan verirken sordum dedim dinleyelim die binkete dinlemiştim bugün benim stresten sanırım kıpırdamadı dünde durmadı
Çok geçmiş olsun canım benim Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versinMerhaba kızlar.
Şükürler olsun ben de bebeğim de iyiyiz.
Önceki hafta kontrolüm vardı, her şey yolunda.
Ancak çoooooooooook kötü günler geçirdim.
Bütün ailem koronavirüse yakalandı.
Çok şükür annem, babam, kardeşlerim iyiler, atlattılar.
Sonrasında birbiri ardına cenazelerimiz oldu.
Tam kendimi toparladım derken bir yenisi, bir yenisi daha...
En sonuncusu bu kandilde 5 yakınımızı defnettik.
Gerçekten dünyanın çok boş olduğunu anlıyor insan.
Elimizde olan hiçbir şey yok.
Hiç giremedim buralara.
Neler oldu neler bitti bilmiyorum.
Fırsat bulursam okumadığım tüm mesajları okuyacağım.
Merak eden, soran herkese çok teşekkür ederim.
Sizleri merakta bıraktığım için de çok üzgünüm.
Özlüyorum görmeyimce sende hareketlilik nasıl dışardan hissediliyormu benim çok az hissediliyorÇok şükür.
Oh ne güzel, baya yakın randevular.
Bebiş görücez.
Bende su an istesemde çıkamıyorum.Sorma ya bende zorlanmaya başladım artık. Sabah giyinmek bile ızdırap oldu. Bir miskinlik çöküyor yoruluyorum. 30.haftaya kadar nasıl dayanırım hiç bilmiyorum. Ama benim yerime birini gelmesi lazım o da yok daha. Çıksam desem bile çıkamam.
Aslında bastan beri aklımızdaydı ıcımıze Baska ısım sınmeyınce artık dedık bunlar olsun inşallah Aden ve Karen olucak canım artık donusu yok diyoruz herseylerını ona gore yaptırdıkÇok saol canım valla içimi rahatlattın. Yaa güzel dimi.. Senin bebetoların ismi ne olacak?
30.haftadayım canım evet bu gıdıste ılk doğum bende gorunuyor 15 Nisan gibi dedı doktorum 36.haftada alıyorlar ya İkizleri daha erken gelmezlerse ınsallah az bı zaman kaldı canım
Bugun o kadar cok koşturmam vardı ki canım anca girebildim uyku tutmadı bakayım dedım midem cok yanıyor bugun de oda dolap kıyafetler derken yoruldum canım mesajını görmedim bende dun gece aldım bavul duzenleyıcıden dolap ıclerını bımden almıstımAynen bizim burada da öyle canım. E bebekte de çok çeşit olmuyor
Bu arada bak valiz düzenleyicisine denk geldim. Başka yerde daha uyguna var mı bilmiyorum sen bi araştır
Trendyol da indirime girmiş. Çekmece düzenleyicileri de var gayet uygundu bimin ki gibi. Uygulamaya girince perşembe indirimleri var o bölümde bunlar. Link atıyorum
Hersteller 6
Hersteller 6'lı Organizer Valiz Düzenleyici Fileli Set - DoÄum Ãanta Seti - Seyahat Hurcu - Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım bi yerde okumuştum bebekler galiba doğdukları ilk ay üşürlermiş sonrasında normal giydirebilirmişiz. Yaz dönemine denk geldiği için yine sarıp sarmalamayız ama ilk zamanlar biraz uzun kollu giyinir diye düşünüyorum. Sonra havalar sıcak olur zaten çıtçıtlı body ile durur
YaaaHersteller 6
Hersteller 6'lı Organizer Valiz Düzenleyici Fileli Set - Doğum Çanta Seti - Seyahat Hurcu - Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
S Simayy67 25 e düştü düzenleyicikız Nerdesin
Güle güle kullan canımAslında bastan beri aklımızdaydı ıcımıze Baska ısım sınmeyınce artık dedık bunlar olsun inşallah Aden ve Karen olucak canım artık donusu yok diyoruz herseylerını ona gore yaptırdıksaglıkla gelsinler ınsallah minik kızlarımız
30.haftadayım canım evet bu gıdıste ılk doğum bende gorunuyor 15 Nisan gibi dedı doktorum 36.haftada alıyorlar ya İkizleri daha erken gelmezlerse ınsallah az bı zaman kaldı canım
Bugun o kadar cok koşturmam vardı ki canım anca girebildim uyku tutmadı bakayım dedım midem cok yanıyor bugun de oda dolap kıyafetler derken yoruldum canım mesajını görmedim bende dun gece aldım bavul duzenleyıcıden dolap ıclerını bımden almıstım
Yaaabende trendyolda indırım kuponu vardı bıseyler daha aldım oyle aldım dun aksam benimkide o fiyatlara gelmıs oldu canım Vala haber verdıgın ıcın saol canım benim artık bı pıjamalarım kaldı bide bebek arabası hala karar veremedik
Maşallah canım dikkatli ol inşallah böyle gider benim kızda önden gidiyor hem boy hem kilo olarak sağlıkla ilerler inşallah canımKızlar şükür herşey yolunda megersem genel bilgi mis ve benim şansıma iki kere bakiormus güzel dedi dahada büyümüş bebeim 491gr olmuşbiraz iri olcak babaya benzio dedi Nisan basinda gidicez azcik tansiyon yüksek erken zaman da yükselmis kontrol et bana yolla dedi ama şükür bebis iyimis
İnşallah canım hep böyle sağlıkli devam etsin buyusunler bebislerMaşallah canım dikkatli ol inşallah böyle gider benim kızda önden gidiyor hem boy hem kilo olarak sağlıkla ilerler inşallah canım
Zorlanır canım ya kolay mı. sonuçta evden çıkıyoruz tüm gün çalışıyoruz. Şöyle uzanıp yatamıyoruz bütün gün.Bende su an istesemde çıkamıyorum.Dediğin gibi yerime birinin gelmesi lazim. Bende daha fazla ağırlaşmadan 25 te cikayim bebelerin alisverisine basliyim istiyorum. Inanir misin daha hicbisey almadim. Nerden baslayacagimi bilmiyorum.
Bu arada aksam ısten geliyorum bacaklarımda ödem oluyor uzaninca geçiyor, diyorum ki demek ki bünyemde zorlaniyor
Çok güzel isimlermiş. anlamlarına da baktım çok güzel gerçekten. Aynen kafa karıştırmaya gerek yok. Yoksa içinden çıkamayız.Aslında bastan beri aklımızdaydı ıcımıze Baska ısım sınmeyınce artık dedık bunlar olsun inşallah Aden ve Karen olucak canım artık donusu yok diyoruz herseylerını ona gore yaptırdıksaglıkla gelsinler ınsallah minik kızlarımız
Bugun o kadar cok koşturmam vardı ki canım anca girebildim uyku tutmadı bakayım dedım midem cok yanıyor bugun de oda dolap kıyafetler derken yoruldum canım mesajını görmedim bende dun gece aldım bavul duzenleyıcıden dolap ıclerını bımden almıstım
Yaaabende trendyolda indırım kuponu vardı bıseyler daha aldım oyle aldım dun aksam benimkide o fiyatlara gelmıs oldu canım Vala haber verdıgın ıcın saol canım benim artık bı pıjamalarım kaldı bide bebek arabası hala karar veremedik
Saol canım. 2 ve 3 beden olandan alayım diyorum.Babymall' da bugüne özel sleepy bebek bezlerin de yüzde 30 indirim var
Aynen bizde anlamlarına aslında cok begendıgımız ıcın aklımızda kaldıÇok güzel isimlermiş. anlamlarına da baktım çok güzel gerçekten. Aynen kafa karıştırmaya gerek yok. Yoksa içinden çıkamayız.
Ayy çok az kaldı. 6 hafta sonra kavuşacaksın inşallah. Evet evet doktorum da bana 33. veya 34. haftalar ideal. Ama kalabildikleri kadar kalsınlar sürekli kontrol ederiz dedi. İnşallah 36 yı bende görürüm.