Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Amin inşallah canım.
Evet çok şükür hissediyoruz ama yine merak ediyorum nasıl kilosu falan iyimi diye 1 hafta daha dayanırım
İyidir kuzum bı buçuk kilo olmuştur oğlusun daha düzenli olmasa bile hareket edince insan yine rahatlio bu olay olmasa randevu günü saymaz dim busefer de ah benim garantici doktorlarım şansıma kendim gibi insanlar cikio karsima

Merhabalar canım..
Senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Sizlere de baş sağlığı diliyorum. Tüm vefatlar korona dan dolayı mı idi? Allahım geri de kalanlara sabırlar versin. Mekanları cennet olsun.

Sanirim 30 a kadar dayanamayacağım ben :)) erken izne ayrılmak için görüşücem 2-3 hafta sonra.
Sorma ya bende zorlanmaya başladım artık. Sabah giyinmek bile ızdırap oldu. Bir miskinlik çöküyor yoruluyorum. 30.haftaya kadar nasıl dayanırım hiç bilmiyorum. Ama benim yerime birini gelmesi lazım o da yok daha. Çıksam desem bile çıkamam.

Yarın randevum iptal ama ben bugün oğluşumun kalp atışını duydum sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim gitmişken de dinledik ❤❤

Yarın randevum iptal ama ben bugün oğluşumun kalp atışını duydum sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim gitmişken de dinledik ❤❤
İyi yapmışsın kuzum bende geçen hafta kan verirken sordum dedim dinleyelim die binkete dinlemiştim bugün benim stresten sanırım kıpırdamadı dünde durmadı

Çok geçmiş olsun canım benim Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
Bebeğininde seninde iyi olmana çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

Bende su an istesemde çıkamıyorum. Dediğin gibi yerime birinin gelmesi lazim. Bende daha fazla ağırlaşmadan 25 te cikayim bebelerin alisverisine basliyim istiyorum. Inanir misin daha hicbisey almadim. Nerden baslayacagimi bilmiyorum.
Bu arada aksam ısten geliyorum bacaklarımda ödem oluyor uzaninca geçiyor, diyorum ki demek ki bünyemde zorlaniyor

Çok saol canım valla içimi rahatlattın. Yaa güzel dimi.. Senin bebetoların ismi ne olacak?
Aslında bastan beri aklımızdaydı ıcımıze Baska ısım sınmeyınce artık dedık bunlar olsun inşallah Aden ve Karen olucak canım artık donusu yok diyoruz herseylerını ona gore yaptırdık saglıkla gelsinler ınsallah minik kızlarımız
S Simayy67 canım sen kaç haftalık oldun. Aramızda ilk doğumu olacak sensin inşallah Allahın izni ile.
30.haftadayım canım evet bu gıdıste ılk doğum bende gorunuyor 15 Nisan gibi dedı doktorum 36.haftada alıyorlar ya İkizleri daha erken gelmezlerse ınsallah az bı zaman kaldı canım
Bugun o kadar cok koşturmam vardı ki canım anca girebildim uyku tutmadı bakayım dedım midem cok yanıyor bugun de oda dolap kıyafetler derken yoruldum canım mesajını görmedim bende dun gece aldım bavul duzenleyıcıden dolap ıclerını bımden almıstım
Yaaa bende trendyolda indırım kuponu vardı bıseyler daha aldım oyle aldım dun aksam benimkide o fiyatlara gelmıs oldu canım Vala haber verdıgın ıcın saol canım benim artık bı pıjamalarım kaldı bide bebek arabası hala karar veremedik

Güle güle kullan canım bebek arabası galiba en çok kararsız kaldığımız nokta

Kızlar şükür herşey yolunda megersem genel bilgi mis ve benim şansıma iki kere bakiormus güzel dedi dahada büyümüş bebeim 491gr olmuş biraz iri olcak babaya benzio dedi Nisan basinda gidicez azcik tansiyon yüksek erken zaman da yükselmis kontrol et bana yolla dedi ama şükür bebis iyimis

Maşallah canım dikkatli ol inşallah böyle gider benim kızda önden gidiyor hem boy hem kilo olarak sağlıkla ilerler inşallah canım

Zorlanır canım ya kolay mı. sonuçta evden çıkıyoruz tüm gün çalışıyoruz. Şöyle uzanıp yatamıyoruz bütün gün.
Ben de yeni yeni almaya başladım o da internet sitesinden. Ben hafta sonu falan da çalıştığım için hiç zaman yok. Baktım bebeklerin hiç birşeyi yok alayım bari internetten dedim.
Dolap ve şifonyer aldık, bebek arabası da hediye edildi. İşte bu kadar.
Ama öyle eksik var ki alınacak. Bez ıslak mendil banyo malzemeleri bana pijama takımı, hastane çantası bir dünya şey daha..
Ağırlaşıyoruz artık bırakma daha sonraya sende. Ben 30. haftadan sonra çok birşey yapabileceğimi sanmıyorum.

Çok güzel isimlermiş. anlamlarına da baktım çok güzel gerçekten. Aynen kafa karıştırmaya gerek yok. Yoksa içinden çıkamayız.
Ayy çok az kaldı. 6 hafta sonra kavuşacaksın inşallah. Evet evet doktorum da bana 33. veya 34. haftalar ideal. Ama kalabildikleri kadar kalsınlar sürekli kontrol ederiz dedi. İnşallah 36 yı bende görürüm.

Aynen bizde anlamlarına aslında cok begendıgımız ıcın aklımızda kaldı güneşte cok istiyordum ben ama yanına ısım bulmak zorladı biraz ayy evet bısey kalmadı bazen hareket ediyorlar diyorum cok az kaldı bıdaha hıssedemıyecek olmanın huznu cokuyor bı yandan bı yandan saglıkla gelmelerini bekliyoruz Vala bu haftalar bence en duygusal zamanlar bence hem hazırlık yapma hissi cok guzel bı yandan doğma hisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…