- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.996
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.261
Yok kız artık hissetmeye başlayınca daha rahat geçiyor günler. Bazen sesi çıkmayınca korkuyorum çikolata da etki etmiyor amaYok keşke gitseydim ben sana şükür dedim valla bı hafta da bile çok gelio artık yine hissediorum yemek yiyince biseler yapio yine Allah'tan beklioruz detayliyi haftaya gitcez .ben kaçırdım mı sen ne zmaan oldun tetonoz acıdımi kolun bide iki tane mi oldun gidince sorcam yine öle olayım kuzum
YaaMaşallah canım hadi gelsin renkli ultrasonlar benimde perşembe günü hadi hepimiz güzel haberlerle gelelim
Evet benimki de çikolata delisi daha bı haraketli oluo bazen evet kipirdamio korkuorum ama öyle düzenli kipirtilara var daha şuanda gücünün yettiği kadar hissetirio minnaklarYok kız artık hissetmeye başlayınca daha rahat geçiyor günler. Bazen sesi çıkmayınca korkuyorum çikolata da etki etmiyor amasağdan soldan hafif dürtüyorum o zaman da
Geç kalmadın kuzum tetanoz için. Bana zaten 20.hafta için randevu vermişti ebem. Kolumda dediğim gibi hareketsiz kalırsa baya ağrıyor ama hareket halinde olunca daha iyim canım şuan başka yan etkisi olmadı inşallah olmaz da
Sen yine bir sorsaydın sağlık ocağına canım.Beni de aramadilar su detayliyi da atlatayim ozaman tetonoz olayım dedim kuzum covidde de emin deilm yaptirsammi yaptirmasammi hiç asi olmadim korkuda var herkes oluo Allah korusun gittiğimde konusayim bidaha
İyiyim çok şükür canım benim bulantılarım hemen hemen 1 aydır yok gibi arada oluyor bazen şimdide mide yanması ağrısı falan varSelam canım benim bukantılarım azaldı gibi iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın ben cumartesi gidicem kısmetse
Evet kuzum çok kararsız kaldım bide artık herkes hasta ne yapacağımı şaşırdım gittiğimde sorucam Allah'ım bebislerimizi korusun sağ salim kucagimiza alalım inşallah şansımıza bizimde çocuğumuza anlatırız salgınlar vardı die sana hemileykenSen yine bir sorsaydın sağlık ocağına canım.
Covid aşısı hepimizin kafasını karıştırıyor ama hayırlısı sonradan keşke dememek için olucam sen bi daha konuş doktorunla kuzum için rahat etsin
Biontech mi oldun inşallah benimde öyle geçer aynen virüse yakalanmak sıkıntı Allah hepimizi korusun15. haftamda oldum canım. Sadece 2 gün kol ağrısı yaptı. Onunu dışında bir yan etki yapmadı.
Virüsten korkmalıyız ve aşımızı olmalıyız mutlaka ihmale gelmez canım
Düzenli hareketler galiba 24. Haftadan sonra mı başlıyorduEvet benimki de çikolata delisi daha bı haraketli oluo bazen evet kipirdamio korkuorum ama öyle düzenli kipirtilara var daha şuanda gücünün yettiği kadar hissetirio minnaklar
Evet canım 3 dozda bionteck. 2 dozu hamilelikten önce vurulmuştum. Bizler turizm çalışanı olduğumuz için öncelikli olmuştur. 3. doz içinde doktorum 14. haftayı geçir öyle vurul dedi. Ben 15. haftamda vuruldum.Biontech mi oldun inşallah benimde öyle geçer aynen virüse yakalanmak sıkıntı Allah hepimizi korusun
Valla tam bilmiyorum canım ama e bebekten gelen indirim kodu ile baya uygun oluyor. Aslında sürekli değişiyor ya fiyatlar hesaplayıp not almak lazım sonra indirimleri takip etmeliEn çok satan Yenidoğan Bebek Bezi hangileri?
Diyor google. Yapılan yorumlar neticesinde bu sonuca verilmiştır diye düşünüyorum.
- Prima Premium Care 1 Numara Yenidoğan 70'li Ekonomik Paket.
- Sleepy Natural 1 Numara Yenidoğan 210'lu.
- Sleepy Natural 1 Numara Yenidoğan 210'lu 2 Paket.
- Molfix 1 Beden Yenidoğan 264'lü Mega Avantaj Paketi.
- Baby Turco Doğadan 1 Numara Yenidoğan 200'lü
Şimdi bez alan annişler tanesi ne kadara gelmeli uygun olması için.
Yaa ne güzel canımBu arada kızlar bugün benim doğum günüm.
İnşallah bir daha ki doğum günümü kızlarım ile kutlarım.
Doğru dedin ben ilk kez baktım daha.Valla tam bilmiyorum canım ama e bebekten gelen indirim kodu ile baya uygun oluyor. Aslında sürekli değişiyor ya fiyatlar hesaplayıp not almak lazım sonra indirimleri takip etmelibilemedim
Aminn canım benim teşekkürler.Yaa ne güzel canıminşallah seneye bebişlerle kutlarsın. Sağlıklı huzurlu nice yıllarınız olsun
Göreceğiz Allah'ın izniyleEvet cok yokmuşum kendimi. Simdi de aklim basima geldi. 30 lu haftalari insallah gorururum diyorum..
A.selam.canim beennnSelam kızlar nasılsınız kimler kontrole gidiyor bu hafta
Seninki olmaz inşallah canım bünyeden bünyeye değişiyor korkma1 ay mıııııya kolumu hareket ettirmezsem daha çok ağrıyor gibi ama bilemedim kız 1 ay sürmesin ağrısı ağlarım zaten aşıdan korkuyorum
Amin canımEvet kuzum çok kararsız kaldım bide artık herkes hasta ne yapacağımı şaşırdım gittiğimde sorucam Allah'ım bebislerimizi korusun sağ salim kucagimiza alalım inşallah şansımıza bizimde çocuğumuza anlatırız salgınlar vardı die sana hemileyken
Doğum günün kutlu olsun canım benim çok aminnnnBu arada kızlar bugün benim doğum günüm.
İnşallah bir daha ki doğum günümü kızlarım ile kutlarım.