Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yok kız artık hissetmeye başlayınca daha rahat geçiyor günler. Bazen sesi çıkmayınca korkuyorum çikolata da etki etmiyor ama sağdan soldan hafif dürtüyorum o zaman da
Geç kalmadın kuzum tetanoz için. Bana zaten 20.hafta için randevu vermişti ebem. Kolumda dediğim gibi hareketsiz kalırsa baya ağrıyor ama hareket halinde olunca daha iyim canım şuan başka yan etkisi olmadı inşallah olmaz da

Evet benimki de çikolata delisi daha bı haraketli oluo bazen evet kipirdamio korkuorum ama öyle düzenli kipirtilara var daha şuanda gücünün yettiği kadar hissetirio minnaklar

Beni de aramadilar su detayliyi da atlatayim ozaman tetonoz olayım dedim kuzum covidde de emin deilm yaptirsammi yaptirmasammi hiç asi olmadim korkuda var herkes oluo Allah korusun gittiğimde konusayim bidaha
Sen yine bir sorsaydın sağlık ocağına canım.
Covid aşısı hepimizin kafasını karıştırıyor ama hayırlısı sonradan keşke dememek için olucam sen bi daha konuş doktorunla kuzum için rahat etsin

Selam canım benim bukantılarım azaldı gibi iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın ben cumartesi gidicem kısmetse
İyiyim çok şükür canım benim bulantılarım hemen hemen 1 aydır yok gibi arada oluyor bazen şimdide mide yanması ağrısı falan var cumartesi görüş günün ne güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

Evet kuzum çok kararsız kaldım bide artık herkes hasta ne yapacağımı şaşırdım gittiğimde sorucam Allah'ım bebislerimizi korusun sağ salim kucagimiza alalım inşallah şansımıza bizimde çocuğumuza anlatırız salgınlar vardı die sana hemileyken

15. haftamda oldum canım. Sadece 2 gün kol ağrısı yaptı. Onunu dışında bir yan etki yapmadı.
Virüsten korkmalıyız ve aşımızı olmalıyız mutlaka ihmale gelmez canım
Biontech mi oldun inşallah benimde öyle geçer aynen virüse yakalanmak sıkıntı Allah hepimizi korusun

En çok satan Yenidoğan Bebek Bezi hangileri?
  • Prima Premium Care 1 Numara Yenidoğan 70'li Ekonomik Paket.
  • Sleepy Natural 1 Numara Yenidoğan 210'lu.
  • Sleepy Natural 1 Numara Yenidoğan 210'lu 2 Paket.
  • Molfix 1 Beden Yenidoğan 264'lü Mega Avantaj Paketi.
  • Baby Turco Doğadan 1 Numara Yenidoğan 200'lü
Diyor google. Yapılan yorumlar neticesinde bu sonuca verilmiştır diye düşünüyorum.
Şimdi bez alan annişler tanesi ne kadara gelmeli uygun olması için.

Biontech mi oldun inşallah benimde öyle geçer aynen virüse yakalanmak sıkıntı Allah hepimizi korusun
Evet canım 3 dozda bionteck. 2 dozu hamilelikten önce vurulmuştum. Bizler turizm çalışanı olduğumuz için öncelikli olmuştur. 3. doz içinde doktorum 14. haftayı geçir öyle vurul dedi. Ben 15. haftamda vuruldum.
Amin canım.

Valla tam bilmiyorum canım ama e bebekten gelen indirim kodu ile baya uygun oluyor. Aslında sürekli değişiyor ya fiyatlar hesaplayıp not almak lazım sonra indirimleri takip etmeli bilemedim

Amin canım
Aynen valla şanslarına salgın dönemine denk geldiler rahat rahat bisey yapamıyoruz olsun onlar sağlıklı olsun da iyiki burası var birbirimize yoldaş oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…