- 24 Ekim 2012
- 3.216
- 2.203
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.241
Evet cok yokmuşum kendimi. Simdi de aklim basima geldi. 30 lu haftalari insallah gorururum diyorum..Yormussun olacaktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cok yokmuşum kendimi. Simdi de aklim basima geldi. 30 lu haftalari insallah gorururum diyorum..Yormussun olacaktı
Selam canım sen nasılsın bizim daha var 2 hafta sonra görüş günümüzSelam kızlar nasılsınız kimler kontrole gidiyor bu hafta
Ay buraya yazacaktım kaldı ben varım canım çok şükür her şey yolundaymış. Detaylı için randevumuzu da haftaya aldık bakalım inşallah bir sorun çıkmazSelam kızlar nasılsınız kimler kontrole gidiyor bu hafta
Bende iyiyim çok şükür canım bende randevu bulursam mart başında gidicem görüşeSelam canım sen nasılsın bizim daha var 2 hafta sonra görüş günümüz
Maşallah canım gördün ogluşu yani Allahın izniyle bir sorun çıkmaz inşallah stres yapmaAy buraya yazacaktım kaldı ben varım canım çok şükür her şey yolundaymış. Detaylı için randevumuzu da haftaya aldık bakalım inşallah bir sorun çıkmaz
Bu arada covid aşısını düşünüyorum off ne zor karar vermesi ya
Zaten 7. Aydan sonra da önerilmiyor sanırım. Evet canım karar vermesi zor afedersin iki ucu bklu değnek gibi. Tek kendim olsa yaptırırdım ama ne bileyim olmasak da bi sürü sıkıntı var. Kimde covid olacağı belli değil kiBende iyiyim çok şükür canım bende randevu bulursam mart başında gidicem görüşe
Maşallah canım gördün ogluşu yani Allahın izniyle bir sorun çıkmaz inşallah stres yapma
Bende düşünüyorum öyle düşüncede kalıyor şeker yüklemesi yapılınca dedim oğluşuma 2 kere yüklenmim bu hafta olmazsam da haftaya olucam büyük ihtimal zor karar ama korkuyorum
Çok teşekkürler canım benim.Yaaa masallah bebislere masallah sana insan gördükten sonra nasil rahatlıyor. Fark ettim de senin de en çok korktugun sey rahim agzinin kisalmasi sanirim benim gibi
Allaha çok şükür ki hersey yolundaymis.
Bizde iyiyiz kuzum her geçen gün iyilesiyoruz şükürler olsun. Bebisler kipirdayinca içim cok rahatlıyor.
Şükür canım detaylı bizimde haftaya hadi onuda atlatalım inşallah tetonoz ne zmaan Olcan bende gittiğimde sorayim sağlık ocağı 19 da demişti doktorda ol demişti covid asisyla aynı anda olmuo die duydum sanki kuzumAy buraya yazacaktım kaldı ben varım canım çok şükür her şey yolundaymış. Detaylı için randevumuzu da haftaya aldık bakalım inşallah bir sorun çıkmaz
Aynen kimden ne geleceği belli değil biz tedbirimizi alalım Rabbim korur evlatlarımızı ben 4 doktorun görüşünü aldım biontech ol dediler onu olucam büyük ihtimal artık doğumdan sonra duruma göre turkovac olurum belkiZaten 7. Aydan sonra da önerilmiyor sanırım. Evet canım karar vermesi zor afedersin iki ucu bklu değnek gibi. Tek kendim olsa yaptırırdım ama ne bileyim olmasak da bi sürü sıkıntı var. Kimde covid olacağı belli değil ki
Bide olursam hangisi olayım onu düşünüyorum önce biontech diyordum şimdi turkovac mı olsam.
Sende mi bugün gittin canımŞükür canım detaylı bizimde haftaya hadi onuda atlatalım inşallah tetonoz ne zmaan Olcan bende gittiğimde sorayim sağlık ocağı 19 da demişti doktorda ol demişti covid asisyla aynı anda olmuo die duydum sanki kuzum
Amin kuzum bende iyi bi araştırayım bakalım Rabbim esirgesin inşallahAynen kimden ne geleceği belli değil biz tedbirimizi alalım Rabbim korur evlatlarımızı ben 4 doktorun görüşünü aldım biontech ol dediler onu olucam büyük ihtimal artık doğumdan sonra duruma göre turkovac olurum belki
3. Dozu ne zaman hangisini oldun canım yan etki yaptı mıÇok teşekkürler canım benim.
Evet benim haberim yoktu böyle rahim ağzı kısalığından. ama buralarda okuyunca çok endişe ettim. İkiz gebelikte çok olan birşeymiş. Her kontolde bakıyor doktor bir ohh da onun için çekiyorum. Yani cm. olarak bilmiyorum hiç de sormadım. Her defasında vajinal rahim ağzına bakıyor. sonra bebişlere göbekten bakıyor.
Senin de iyi olmana sevindim. Aşı çok önemli gerçekten. Ben 3.dozumu hamişken vuruldum. Riske atmak istemedim hiç.
ya evet kıpır kıpır olunca bende rahatlıyorum.
Çok şükür yarından sonra detaylım var.
Benim doktorum covidle tetenoz arasında 2 hafta olsun demişti tetenoz 2. Dozu oldum dedim covid olayım şeker yüklemesi yapılınca yine erteledim bu hafta olurum büyük ihtimalŞükür canım detaylı bizimde haftaya hadi onuda atlatalım inşallah tetonoz ne zmaan Olcan bende gittiğimde sorayim sağlık ocağı 19 da demişti doktorda ol demişti covid asisyla aynı anda olmuo die duydum sanki kuzum
Yok keşke gitseydim ben sana şükür dedim valla bı hafta da bile çok gelio artık yine hissediorum yemek yiyince biseler yapio yine Allah'tan beklioruz detayliyi haftaya gitcez .ben kaçırdım mı sen ne zmaan oldun tetonoz acıdımi kolun bide iki tane mi oldun gidince sorcam yine öle olayım kuzumSende mi bugün gittin canım
Tetanozu da oldum canım hallettik onu da biraz kolum ağrıyor ama hareket halinde olunca sanki ağrısı daha az gibi. Seni ararlar sanırım sağlık ocağından aramazlarsa da sen hatırlat belki onlarda 20. Haftan için planlamıştır
Covid ile arasında bir hafta olsun dedi doktor ama Nefes0858 seninki iki hafta mı demişti
Beni de aramadilar su detayliyi da atlatayim ozaman tetonoz olayım dedim kuzum covidde de emin deilm yaptirsammi yaptirmasammi hiç asi olmadim korkuda var herkes oluo Allah korusun gittiğimde konusayim bidahaBenim doktorum covidle tetenoz arasında 2 hafta olsun demişti tetenoz 2. Dozu oldum dedim covid olayım şeker yüklemesi yapılınca yine erteledim bu hafta olurum büyük ihtimal
Maşallah canım hadi gelsin renkli ultrasonlar benimde perşembe günü hadi hepimiz güzel haberlerle gelelimAy buraya yazacaktım kaldı ben varım canım çok şükür her şey yolundaymış. Detaylı için randevumuzu da haftaya aldık bakalım inşallah bir sorun çıkmaz
Ben ilk doz tetenoz da kol ağrısını 1 ay çektim 2. Doz rahat geçmişti. Şifa olsun inşallah canım aynen benimki 2 hafta demişti 1 ay geçti zatenSende mi bugün gittin canım
Tetanozu da oldum canım hallettik onu da biraz kolum ağrıyor ama hareket halinde olunca sanki ağrısı daha az gibi. Seni ararlar sanırım sağlık ocağından aramazlarsa da sen hatırlat belki onlarda 20. Haftan için planlamıştır
Covid ile arasında bir hafta olsun dedi doktor ama Nefes0858 seninki iki hafta mı demişti
Selam canım benim bukantılarım azaldı gibi iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın ben cumartesi gidicem kısmetseSelam kızlar nasılsınız kimler kontrole gidiyor bu hafta
15. haftamda oldum canım. Sadece 2 gün kol ağrısı yaptı. Onunu dışında bir yan etki yapmadı.3. Dozu ne zaman hangisini oldun canım yan etki yaptı mı
1 ay mııııı ya kolumu hareket ettirmezsem daha çok ağrıyor gibi ama bilemedim kız 1 ay sürmesin ağrısı ağlarım zaten aşıdan korkuyorumBen ilk doz tetenoz da kol ağrısını 1 ay çektim 2. Doz rahat geçmişti. Şifa olsun inşallah canım aynen benimki 2 hafta demişti 1 ay geçti zaten