- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.281
Ben prima aldım canım tane hesabı olarak değilde diğer yerlerde satış fiyati kıyaslaması yaparak aldım indirimde bayağı uyguna geldi hiç o fiyata indiren başka satıcı görmedim . Sleepy düşünüyordum onada sızdırıyor çok demişler vazgeçtim.En çok satan Yenidoğan Bebek Bezi hangileri?
Diyor google. Yapılan yorumlar neticesinde bu sonuca verilmiştır diye düşünüyorum.
- Prima Premium Care 1 Numara Yenidoğan 70'li Ekonomik Paket.
- Sleepy Natural 1 Numara Yenidoğan 210'lu.
- Sleepy Natural 1 Numara Yenidoğan 210'lu 2 Paket.
- Molfix 1 Beden Yenidoğan 264'lü Mega Avantaj Paketi.
- Baby Turco Doğadan 1 Numara Yenidoğan 200'lü
Şimdi bez alan annişler tanesi ne kadara gelmeli uygun olması için.
Doğum günün kutlu olsun kuzum inşallah diğer yaşında prenseslerin kucağında olur beraber kutlarsinizBu arada kızlar bugün benim doğum günüm.
İnşallah bir daha ki doğum günümü kızlarım ile kutlarım.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım ne zaman görüşA.selam.canim beennn
Evet bende öyle duydum şuanda kafasına göre takilio en son gittiğimizde yüz üstü duruo du şuanda yerleri geniş tabi rahatlar büyüdükçe napcaklarDüzenli hareketler galiba 24. Haftadan sonra mı başlıyordu
Evet zaten bizi bizden başka si anlamio en son transferden önce herkese kiziodum anlamiolar anlatmamaya başlamıştım burası çok iyi oldu en yakın arkadaş olduk iyi ki varsınız kuzumAmin canım
Aynen valla şanslarına salgın dönemine denk geldiler rahat rahat bisey yapamıyoruz olsun onlar sağlıklı olsun da iyiki burası var birbirimize yoldaş oluyoruz
Musmutlu yıllara kuzum sağlıkla kucağına evlatlarını alarak bidahaki doğum gününü kutların inşallahBu arada kızlar bugün benim doğum günüm.
Ne güzel canım maaşallah sanaİyiyim çok şükür canım benim bulantılarım hemen hemen 1 aydır yok gibi arada oluyor bazen şimdide mide yanması ağrısı falan varcumartesi görüş günün ne güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
İnşallah canımYaahadi bakalım perşembe günü güzel haberlerle gel inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım Rabbim evlatlarınlar daha güzellerni nasip etsinBu arada kızlar bugün benim doğum günüm.
İns canimm Çarşamba günüGüzel haberlerle gelirsin inşallah canım ne zaman görüş
Sizde canım benim ❤ ay hayırlısı ile o günler gelsin ne tecrübeler paylasıcaz birbirimize faydamız olucakEvet zaten bizi bizden başka si anlamio en son transferden önce herkese kiziodum anlamiolar anlatmamaya başlamıştım burası çok iyi oldu en yakın arkadaş olduk iyi ki varsınız kuzumartık bı kaç ay sonra geceleri uyuyamadigimizda yazarız benim bebiş uyandı gazdır memedir bunları konuşalım artık bide tek tek doğum heyecanları
Selam canım gunduz okulda olunca sayfaya ancak bakabildim. Ben eşim işlerini ayarlayabilirse cuma gitmeyi planlıyorumSelam kızlar nasılsınız kimler kontrole gidiyor bu hafta
Bana sağlık ocağı detaylidan sonra tetanoz olursunuz dedi canım. Covid asisiyla arasında da 2 hafta olmaliymis.Şükür canım detaylı bizimde haftaya hadi onuda atlatalım inşallahtetonoz ne zmaan Olcan bende gittiğimde sorayim sağlık ocağı 19 da demişti doktorda ol demişti covid asisyla aynı anda olmuo die duydum sanki kuzum
Bez konusu çok karışık ama ben galiba sleepy ya da baby turco doğana alacağım.En çok satan Yenidoğan Bebek Bezi hangileri?
Diyor google. Yapılan yorumlar neticesinde bu sonuca verilmiştır diye düşünüyorum.
- Prima Premium Care 1 Numara Yenidoğan 70'li Ekonomik Paket.
- Sleepy Natural 1 Numara Yenidoğan 210'lu.
- Sleepy Natural 1 Numara Yenidoğan 210'lu 2 Paket.
- Molfix 1 Beden Yenidoğan 264'lü Mega Avantaj Paketi.
- Baby Turco Doğadan 1 Numara Yenidoğan 200'lü
Şimdi bez alan annişler tanesi ne kadara gelmeli uygun olması için.
İyi ki doğdun canım. İnşallah önümüzdeki yıl güzel kizlarini koklayarak kutlayacaksinBu arada kızlar bugün benim doğum günüm.
Bende öyle yaparım herhalde canım haftaya gidicem sonrada sağlık ocağına giderim evet covid asi si oleymis ondan da emin deilm karar veremedim daha çok da salgın kararsız kaldımBana sağlık ocağı detaylidan sonra tetanoz olursunuz dedi canım. Covid asisiyla arasında da 2 hafta olmaliymis.
Canım sen battaniyede falan indirim sormuştun dimi. Yarın e bebekte tekstil ürünlerinde indirimler var. Müslinleri çok güzel ben beğendim. Bi yarım saat sonra düşer İnternete. Uygulaması var mıDoğru dedin ben ilk kez baktım daha.
Aynen canım bugün oldumSeninki olmaz inşallah canım bünyeden bünyeye değişiyor korkmabugun mü oldun sen
İnşaAllah canım ya ay bende de onların gerginliği var bide covid aşısının. Ya bugün düşündüm de yinede hızlı geçti zaman dimi ya daha dün gibi lekelenmem oldu oturup ağladımEvet bende öyle duydum şuanda kafasına göre takilio en son gittiğimizde yüz üstü duruo du şuanda yerleri geniş tabi rahatlar büyüdükçe napcaklarşu detaylı bide şeker kısmı geçince gerçekten bı oh dicem sanırım bide detaylida inşallah kayıt verirler hatıra olur hem
Hadi inşallah sende güzel haberler ile gelirsin canımSelam canım gunduz okulda olunca sayfaya ancak bakabildim. Ben eşim işlerini ayarlayabilirse cuma gitmeyi planlıyorum
Evet kuzum üç ay geçmedi ama sonrası gecio banada öyle geldi evet sen sanki dün gibi ben tutmadı die aglamalarimAynen canım bugün oldum
Bide nefesim şey sorcam ya. Mide yanmasına ilaç kullanıyor musun sen. Sanki bende de yavaş yavaş başladı gibi
İnşaAllah canım ya ay bende de onların gerginliği var bide covid aşısının. Ya bugün düşündüm de yinede hızlı geçti zaman dimi ya daha dün gibi lekelenmem oldu oturup ağladım