Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen canım şu dönem hele Biraz alışverişe takıldık keyifli geçti. Gerçi alışveriş yaptıkça daha çok sabırsızlanıyor insan

Doktoruma söyledim şurup verdi canım çok rahatsız ederse kullanıyorum günlük hep yanıyor ağrı gibi oluyor bazen ama içmiyorum mecbur kalırsam içiyorum. Onun dışında maden suyu içiyorum rahatlatıyor biraz

Anladım kuzum en iyisi. Bende diğer gidişime geçmezse söyleyim bakalım doğuma kadar devam etmez inşallah ya tam ne güzel yemeye başladık derken yanmalar çıktı

Anladım kuzum en iyisi. Bende diğer gidişime geçmezse söyleyim bakalım doğuma kadar devam etmez inşallah ya tam ne güzel yemeye başladık derken yanmalar çıktı
İnşallah devam etmez ben iştahlı yemek yemeyi özledim beslenmek için yiyorum öyle söyliyim ne zaman güzel yanmasiz ağrısız tiksinmesiz yemek yerim acaba sevdiklerim soruyor hep canın ne istiyorsa yapalım ama yok ya istemiyor istesin artık

O kadar bensinki şu an iştahla severek yemek yemeği özledimmm

Bende öyle yaparım herhalde canım haftaya gidicem sonrada sağlık ocağına giderim evet covid asi si oleymis ondan da emin deilm karar veremedim daha çok da salgın kararsız kaldım
Benim hamilelik öncesi vurundugum 2 doz biontech aşım var. 3.doz aşıyı da biraz daha hamileliğin sonlarına doğru olmayı düşünüyorum.

Kızlar merhabalar.bez konusu çok konuşulmuş bende yazmak istedim.ben oğlumda ilk 3 ay prima premium care kullandım.sonraki aylarda hep sleepy kullandım.bizde hiçbirisi pişik yapmadı.yalnız sık değiştirmeyince prima da sızıntı yaptı sırtına kadar geçti.mesela kardeşim şuan Doğum yaptı o da prima kullanıyor fakat pişik yaptı.ben sleepyden çok memnun kaldım.bu bebişimde başından itibaren hep sleepy kullanmayı düşünüyorum

Sorma ya şuan çoğumuz aynıyız galiba ben bi ara yedim gerçi bulantılar geçmişken gömdüm ama şimdi yeniden stop diyor bizim oğlan

Çok teşekkür ederim canım cevap için eşim de sleepyden devam edelim diyor. 2 numara tamam sıra 3 ve 4 te

Muslin den 3 büyük 2 de ikili küçük oldu ince battaniye lerden aldım 3 tane felan yine kargomuz hazır artık almam muslin kaç tane var sizin çok iyi oluomus ama bilemedim

Muslin den 3 büyük 2 de ikili küçük oldu ince battaniye lerden aldım 3 tane felan yine kargomuz hazır artık almam muslin kaç tane var sizin çok iyi oluomus ama bilemedim
Benim 5 tane büyük 2 tane küçük oldu. Ama müslini o kadar övüyorlar ki hala gözüme az geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…