- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.301
O zaman cuma günü senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah canımSelam canım gunduz okulda olunca sayfaya ancak bakabildim. Ben eşim işlerini ayarlayabilirse cuma gitmeyi planlıyorum
Aynen canım şu dönem hele Biraz alışverişe takıldık keyifli geçti. Gerçi alışveriş yaptıkça daha çok sabırsızlanıyor insanEvet kuzum üç ay geçmedi ama sonrası gecio banada öyle geldi evet sen sanki dün gibi ben tutmadı die aglamalarimşimdi onu al bunu hazırla detaylidan sonra hiç anlamicaz ilk hemşire bana 19 dan sonra çok hızlı gecio hiç anlamiosun demişti işte hazırlık felan sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah
Doktoruma söyledim şurup verdi canım çok rahatsız ederse kullanıyorum günlük hep yanıyor ağrı gibi oluyor bazen ama içmiyorum mecbur kalırsam içiyorum. Onun dışında maden suyu içiyorum rahatlatıyor birazAynen canım bugün oldum
Bide nefesim şey sorcam ya. Mide yanmasına ilaç kullanıyor musun sen. Sanki bende de yavaş yavaş başladı gibi
İnşaAllah canım ya ay bende de onların gerginliği var bide covid aşısının. Ya bugün düşündüm de yinede hızlı geçti zaman dimi ya daha dün gibi lekelenmem oldu oturup ağladım
Anladım kuzum en iyisi. Bende diğer gidişime geçmezse söyleyim bakalım doğuma kadar devam etmez inşallah ya tam ne güzel yemeye başladık derken yanmalar çıktıDoktoruma söyledim şurup verdi canım çok rahatsız ederse kullanıyorum günlük hep yanıyor ağrı gibi oluyor bazen ama içmiyorum mecbur kalırsam içiyorum. Onun dışında maden suyu içiyorum rahatlatıyor biraz
İnşallah devam etmez ben iştahlı yemek yemeyi özledim beslenmek için yiyorum öyle söyliyim ne zaman güzel yanmasiz ağrısız tiksinmesiz yemek yerim acabaAnladım kuzum en iyisi. Bende diğer gidişime geçmezse söyleyim bakalım doğuma kadar devam etmez inşallah ya tam ne güzel yemeye başladık derken yanmalar çıktı
O kadar bensinki şu an iştahla severek yemek yemeği özledimmmİnşallah devam etmez ben iştahlı yemek yemeyi özledim beslenmek için yiyorum öyle söyliyim ne zaman güzel yanmasiz ağrısız tiksinmesiz yemek yerim acabasevdiklerim soruyor hep canın ne istiyorsa yapalım ama yok ya istemiyor istesin artık
Bizim oğluşlar yemek yemeyi sevmiyor sanırımO kadar bensinki şu an iştahla severek yemek yemeği özledimmm
Bende aldım şimdi uygulamadanCanım sen battaniyede falan indirim sormuştun dimi. Yarın e bebekte tekstil ürünlerinde indirimler var. Müslinleri çok güzel ben beğendim. Bi yarım saat sonra düşer İnternete. Uygulaması var mı
Benim hamilelik öncesi vurundugum 2 doz biontech aşım var. 3.doz aşıyı da biraz daha hamileliğin sonlarına doğru olmayı düşünüyorum.Bende öyle yaparım herhalde canım haftaya gidicem sonrada sağlık ocağına giderim evet covid asi si oleymis ondan da emin deilm karar veremedim daha çok da salgın kararsız kaldım
iyi yapmışsın kuzum şifa olsun bende karar vereyimBenim hamilelik öncesi vurundugum 2 doz biontech aşım var. 3.doz aşıyı da biraz daha hamileliğin sonlarına doğru olmayı düşünüyorum.
Doğum günün kutlu olsun canımBu arada kızlar bugün benim doğum günüm.
İnşallah bir daha ki doğum günümü kızlarım ile kutlarım.
İnşaallah çok çok çok çok aminBizim oğluşlar yemek yemeyi sevmiyor sanırıminşallah dogduklarinda süt bağımlısı olurlar
Sorma ya şuan çoğumuz aynıyız galibaİnşallah devam etmez ben iştahlı yemek yemeyi özledim beslenmek için yiyorum öyle söyliyim ne zaman güzel yanmasiz ağrısız tiksinmesiz yemek yerim acabasevdiklerim soruyor hep canın ne istiyorsa yapalım ama yok ya istemiyor istesin artık
Yaa iyi yapmışsın canım güle güle kullansın bebiş. Çarşaf da almıştım ben baya uygun oldu 14 TL idi sanırım indirimli haliBende aldım şimdi uygulamadan
Çok teşekkür ederim canım cevap içinKızlar merhabalar.bez konusu çok konuşulmuş bende yazmak istedim.ben oğlumda ilk 3 ay prima premium care kullandım.sonraki aylarda hep sleepy kullandım.bizde hiçbirisi pişik yapmadı.yalnız sık değiştirmeyince prima da sızıntı yaptı sırtına kadar geçti.mesela kardeşim şuan Doğum yaptı o da prima kullanıyor fakat pişik yaptı.ben sleepyden çok memnun kaldım.bu bebişimde başından itibaren hep sleepy kullanmayı düşünüyorum
Muslin den 3 büyük 2 de ikili küçük oldu ince battaniye lerden aldım 3 tane felan yine kargomuz hazırYaa iyi yapmışsın canım güle güle kullansın bebiş. Çarşaf da almıştım ben baya uygun oldu 14 TL idi sanırım indirimli halimüslin den ikili set varya küçük biraz ama yine de aldım örtü niyetine
Benim 5 tane büyük 2 tane küçük oldu. Ama müslini o kadar övüyorlar ki hala gözüme az geliyorMuslin den 3 büyük 2 de ikili küçük oldu ince battaniye lerden aldım 3 tane felan yine kargomuz hazırartık almam muslin kaç tane var sizin çok iyi oluomus ama bilemedim
Eevt çok ovuolar kuzum bakalım karşıma ciktikca alırım yineBenim 5 tane büyük 2 tane küçük oldu. Ama müslini o kadar övüyorlar ki hala gözüme az geliyor
Aynen canım denk geldikçe alırız bakalımEevt çok ovuolar kuzum bakalım karşıma ciktikca alırım yine