Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

En çok satan Yenidoğan Bebek Bezi hangileri?
  • Prima Premium Care 1 Numara Yenidoğan 70'li Ekonomik Paket.
  • Sleepy Natural 1 Numara Yenidoğan 210'lu.
  • Sleepy Natural 1 Numara Yenidoğan 210'lu 2 Paket.
  • Molfix 1 Beden Yenidoğan 264'lü Mega Avantaj Paketi.
  • Baby Turco Doğadan 1 Numara Yenidoğan 200'lü
Diyor google. Yapılan yorumlar neticesinde bu sonuca verilmiştır diye düşünüyorum.
Şimdi bez alan annişler tanesi ne kadara gelmeli uygun olması için.
Ben prima aldım canım tane hesabı olarak değilde diğer yerlerde satış fiyati kıyaslaması yaparak aldım indirimde bayağı uyguna geldi hiç o fiyata indiren başka satıcı görmedim . Sleepy düşünüyordum onada sızdırıyor çok demişler vazgeçtim.
Bu arada kızlar bugün benim doğum günüm. :halay:
İnşallah bir daha ki doğum günümü kızlarım ile kutlarım.
Doğum günün kutlu olsun kuzum inşallah diğer yaşında prenseslerin kucağında olur beraber kutlarsiniz🥰🥰🥰

Düzenli hareketler galiba 24. Haftadan sonra mı başlıyordu
Evet bende öyle duydum şuanda kafasına göre takilio en son gittiğimizde yüz üstü duruo du şuanda yerleri geniş tabi rahatlar büyüdükçe napcaklar 🤭🤭 şu detaylı bide şeker kısmı geçince gerçekten bı oh dicem sanırım bide detaylida inşallah kayıt verirler hatıra olur hem ☺️

Amin canım 🤲
Aynen valla şanslarına salgın dönemine denk geldiler rahat rahat bisey yapamıyoruz olsun onlar sağlıklı olsun da iyiki burası var birbirimize yoldaş oluyoruz😊😊
Evet zaten bizi bizden başka si anlamio en son transferden önce herkese kiziodum anlamiolar anlatmamaya başlamıştım burası çok iyi oldu en yakın arkadaş olduk iyi ki varsınız kuzum 🥰🥰artık bı kaç ay sonra geceleri uyuyamadigimizda yazarız benim bebiş uyandı gazdır memedir bunları konuşalım artık bide tek tek doğum heyecanları 🥰🥰🥰

İyiyim çok şükür canım benim bulantılarım hemen hemen 1 aydır yok gibi arada oluyor bazen şimdide mide yanması ağrısı falan var 🤭 cumartesi görüş günün ne güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım 🥰
Ne güzel canım maaşallah sana 🧿 mide yanması konusuna girmiyorum bile 😪
Amin canım benim hep en güzel haberlerle dönelim hep🤲

Evet zaten bizi bizden başka si anlamio en son transferden önce herkese kiziodum anlamiolar anlatmamaya başlamıştım burası çok iyi oldu en yakın arkadaş olduk iyi ki varsınız kuzum 🥰🥰artık bı kaç ay sonra geceleri uyuyamadigimizda yazarız benim bebiş uyandı gazdır memedir bunları konuşalım artık bide tek tek doğum heyecanları 🥰🥰🥰
Sizde canım benim ❤ ay hayırlısı ile o günler gelsin ne tecrübeler paylasıcaz birbirimize faydamız olucak 🤗🤗

Şükür canım detaylı bizimde haftaya hadi onuda atlatalım inşallah 🥰🥰 tetonoz ne zmaan Olcan bende gittiğimde sorayim sağlık ocağı 19 da demişti doktorda ol demişti covid asisyla aynı anda olmuo die duydum sanki kuzum
Bana sağlık ocağı detaylidan sonra tetanoz olursunuz dedi canım. Covid asisiyla arasında da 2 hafta olmaliymis.

En çok satan Yenidoğan Bebek Bezi hangileri?
  • Prima Premium Care 1 Numara Yenidoğan 70'li Ekonomik Paket.
  • Sleepy Natural 1 Numara Yenidoğan 210'lu.
  • Sleepy Natural 1 Numara Yenidoğan 210'lu 2 Paket.
  • Molfix 1 Beden Yenidoğan 264'lü Mega Avantaj Paketi.
  • Baby Turco Doğadan 1 Numara Yenidoğan 200'lü
Diyor google. Yapılan yorumlar neticesinde bu sonuca verilmiştır diye düşünüyorum.
Şimdi bez alan annişler tanesi ne kadara gelmeli uygun olması için.
Bez konusu çok karışık ama ben galiba sleepy ya da baby turco doğana alacağım.

Bana sağlık ocağı detaylidan sonra tetanoz olursunuz dedi canım. Covid asisiyla arasında da 2 hafta olmaliymis.
Bende öyle yaparım herhalde canım haftaya gidicem sonrada sağlık ocağına giderim evet covid asi si oleymis ondan da emin deilm karar veremedim daha çok da salgın kararsız kaldım 🙂🙂

Seninki olmaz inşallah canım bünyeden bünyeye değişiyor korkma 🤭🤭😂😂 bugun mü oldun sen
Aynen canım bugün oldum🤭
Bide nefesim şey sorcam ya. Mide yanmasına ilaç kullanıyor musun sen. Sanki bende de yavaş yavaş başladı gibi 😒
Evet bende öyle duydum şuanda kafasına göre takilio en son gittiğimizde yüz üstü duruo du şuanda yerleri geniş tabi rahatlar büyüdükçe napcaklar 🤭🤭 şu detaylı bide şeker kısmı geçince gerçekten bı oh dicem sanırım bide detaylida inşallah kayıt verirler hatıra olur hem ☺️
İnşaAllah canım ya ay bende de onların gerginliği var bide covid aşısının. Ya bugün düşündüm de yinede hızlı geçti zaman dimi ya daha dün gibi lekelenmem oldu oturup ağladım🤭🤭

Aynen canım bugün oldum🤭
Bide nefesim şey sorcam ya. Mide yanmasına ilaç kullanıyor musun sen. Sanki bende de yavaş yavaş başladı gibi 😒

İnşaAllah canım ya ay bende de onların gerginliği var bide covid aşısının. Ya bugün düşündüm de yinede hızlı geçti zaman dimi ya daha dün gibi lekelenmem oldu oturup ağladım🤭🤭
Evet kuzum üç ay geçmedi ama sonrası gecio banada öyle geldi evet sen sanki dün gibi ben tutmadı die aglamalarim 🤭🤭 şimdi onu al bunu hazırla detaylidan sonra hiç anlamicaz ilk hemşire bana 19 dan sonra çok hızlı gecio hiç anlamiosun demişti işte hazırlık felan sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah 🥰🥰

X