- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.221
Çok şükür canım maşallah hafif atlatıyorsunTedavi öncesi 2 doz asi olmustum kuzum . Gebelikten sonra 3. Ye cesaret edemedim açıkçası. Bugunde gerçekten iyiyim Allaha şükürler olsun. Bebeklerim kıpır kıpır ya elim hep karnımda.
Rahim ağzı kısalığı ikiz gebelikte daha fazla oluyormus, doktor her seferinde iyi desede kac olmus kac diye sormaktan kendimi alamıyorum, halbuki riskli bir durum yokbirde tabi erken dogum riski oluyor. Amin hepimiz sag salim kucağımıza alalim evlatlarımızı.
Belki yine indirim olur canım takipte olalımYa müslinler indirimdeyken alacaktım bugün yarın diye diye indirimler bitmiş.
Benimde solda hareket cok var, kiz aşırı hareketli hic durmuyor oglan daha sakin olacak herhaldeCanım ben Ankara Üniv.e gidiyorum bir de Mamaksu Tıp merkezi'ne gidiyorum. 2 haftada bir kontrole gitmiş oluyorum. Tıp merkezindeki doktorum Ortadoğu Hastanesi'nde doğumlarıni yaptırıyor. Valla artık hareketlerini hissediyorum özellikle sağ tarafimda bayağı hareket var.Ama öyle günün her saati hareket hissetmiyorum. Açıkçası çalışırken çok da kendimi dinlemiyorum. Düzenli hareketler 24-25.haftalardan sonra oluyormuş. Sağlıklı olsunlar da hareket falan çok önemsemiyorum. İlk hamilelikte zaten 20-21'i bulur diyorlar.
Şükürler olsun ki benim hafif ama Aşının etkisi var mi inan bilmiyorum. Ama esimle ayni evdeyiz o 4. Aşısını oldu ona bulasmadi testi negatif çıktı. Bende şükür bulasmadi derken yakalandim. Doktorunu dinlemelisin bence. İçine sinmiyorsa 1-2 doktora daha danışÇok şükür canım maşallah hafif atlatıyorsunben hiç aşı olmadım bu hafta ilk dozu düşünüyorum doktorum ol dedi ama tam cesaret edemiyorum Çok şükür bugune kadar sıkıntısız geldik ya bundan sonra bisey olursa diye de tedirginim
Canım bende duramadım bugün ebebeğe gittim dedim gözümle göreyim kendi markası sıvı olanı alacaktım bana biraz Kokulu gibi geldi vazgeçtim granülde kalıntı falan kalıyor dediler o yüzden yine uni baby sipariş verdim Kokusu yok. Gitmişken de bi kaç eksiği vardı onları aldım çok şükür eksiklerimiz bitti belki odası yerlesince ufak şeyler çıkar.Nefes0858 balım ben deterjanı e bebekten kaldım kendi markası. Granül sabun tozu. Leke çıkarması gayet iyiymiş. Sabun kalıntısı olursa diye kısa bir durulama daha yaptırırım diyorum
Benim aldıklarımın hiçbiri listede yokEki Görüntüle 3005669 Eki Görüntüle 3005670 Eki Görüntüle 3005671 Eki Görüntüle 3005672
Kızlar sizin için ekliyorum. Bunlar temiz içerikli ürünler listesi henüz almamış olanlar bakıp fikir edinebilirsiniz
Nefes0858 @Ssevincli Minikimm @Tureed K Kubkub06 @ozn_srk Burcu2614 Sun Raha @Masmavi0 @Hissedensair EzgininAnnesi @Niloya444 @Beyazmelekler @Denizatidenizyildizi @iklime_06 S Simayy67 @Ilaymilya @snow1132 @hayrunnisa85
Başka kimler vardı
İnşallah gidebildiği kadar gider canımEvet canım 33.veya 34. Hafta bekleriz dedi doktor. Bu haftaları geçersem de her hafta kontrol ederiz gidebildiğin kadar gidersin dedi. 36. Haftayı görsem süper olur da sanmıyorum hiç.
Ebebek bu ay bizlere çalıştı kargoculardan utanıyorum artıkValla bende alırım diye düşünüyorum ama şuan baya harcama yaptık artık eşime söylemeye çekiniyorum. Adam günlük e bebek turu yapıyordu bi arageçen diyor ki kasiyerler de merak etmiştir beni bugün gitmedim diye
Perinatoloji doktorumda dahil 4 doktor ol dedi canım hayırlısı bu hafta olurum sanırımŞükürler olsun ki benim hafif ama Aşının etkisi var mi inan bilmiyorum. Ama esimle ayni evdeyiz o 4. Aşısını oldu ona bulasmadi testi negatif çıktı. Bende şükür bulasmadi derken yakalandim. Doktorunu dinlemelisin bence. İçine sinmiyorsa 1-2 doktora daha danış
Neyse en azından biri sakın olsun da nefes alacak vaktimiz olsun yoksa vay halimize.Benimde solda hareket cok var, kiz aşırı hareketli hic durmuyor oglan daha sakin olacak herhalde
Calisirken bende dinlemiyorum da evdeyken sürekli elim karnımda
Bu sayfada ebebekçiEki Görüntüle 3005669 Eki Görüntüle 3005670 Eki Görüntüle 3005671 Eki Görüntüle 3005672
Kızlar sizin için ekliyorum. Bunlar temiz içerikli ürünler listesi henüz almamış olanlar bakıp fikir edinebilirsiniz
Nefes0858 @Ssevincli Minikimm @Tureed K Kubkub06 @ozn_srk Burcu2614 Sun Raha @Masmavi0 @Hissedensair EzgininAnnesi @Niloya444 @Beyazmelekler @Denizatidenizyildizi @iklime_06 S Simayy67 @Ilaymilya @snow1132 @hayrunnisa85
Başka kimler vardı
Baby Turco sızdırıyormuş. Ben sleepy aldım 1 ve 2 numarayı. Gerisi Molfix gelecek sanırım.Süpermiş ekliyim canım ya bez konusunda kafam çok karıştı benim sleepy Alcam fakat sizdirio diolar.
Canım Vala gorumcemın vardı cibinlikli falan 6 sene once almıstı o yesyenı duruyor ılk etapta birini kurucam ilk bas ikisinı aynı yanyana yatırıcam sonra elimde 1 tane daha var hareketle birbirlerini rahatsız ettıgınde dıgerını kurucam o yuzden park besıgı sımdılık para vererek olmadım canım ben sadece odalarına 2 yatak ve dolap aldımPark yatakta neye karar verdin canım ya
Yani hangi marka
10 haftada kanamam olunca acil alındım canım benim geçmişinde de de kayıplarım vardıCanim serklaji kacinci haftada olmuştun? Ben de ikiz hamileyim. 21 . Haftada acil serklaj oldum. Simdi bir hafta oldu surekli yatiyorum.
Canimmm kurabiyemm teşekkür ederim canim benimEki Görüntüle 3005669 Eki Görüntüle 3005670 Eki Görüntüle 3005671 Eki Görüntüle 3005672
Başka kimler vardı
Bende transferden beri sürekli yatiyorum canım enfazla 20 dk ayakta kalicaksin dedi Dr büyüdükçe baskı olur dedi ben biryere çıkamıyorum bebeklere kıyafet bile bakamıyorumCanim serklaji kacinci haftada olmuştun? Ben de ikiz hamileyim. 21 . Haftada acil serklaj oldum. Simdi bir hafta oldu surekli yatiyorum.
Canim zaten inan hiç bir sey alma daha iyi. Ben geze geze besik baktim aldim, yatak baktim, arkadas esyalarini vermisti, depoya koymuştuk bir hafta git gel yaptik iyi durumdakileri ayikladik onlari temizledik her gun 12 de evde oluyordum inanilmaz yorulmustum. O bir hafta boyunca mafoldum. Sonunda rahim agzim 3mm kalmis. Hic bir şeyden haberimiz yoktu. Simdi hep yatiyorum.Bende transferden beri sürekli yatiyorum canım enfazla 20 dk ayakta kalicaksin dedi Dr büyüdükçe baskı olur dedi ben biryere çıkamıyorum bebeklere kıyafet bile bakamıyorumnetten sipariş vericem onlar sağlıkla gelsinler de gezerek bakar alırım devamını
Aynen canım e bebek sayesinde bizde çoğu şeydi aldık ufak tefek kaldı bakalım daha vakit var. Kendim için de son günlerde alayım diyorum kilo alma durumuna göre bakarızCanım bende duramadım bugün ebebeğe gittim dedim gözümle göreyim kendi markası sıvı olanı alacaktım bana biraz Kokulu gibi geldi vazgeçtim granülde kalıntı falan kalıyor dediler o yüzden yine uni baby sipariş verdim Kokusu yok. Gitmişken de bi kaç eksiği vardı onları aldım çok şükür eksiklerimiz bitti belki odası yerlesince ufak şeyler çıkar.
Halısı avizesi ve perdesi kaldı benim kendime alacağım şeyler kaldı birde anne bebek çantası onlarıda alırsam ağırlaşmadan halletmiş olucam inşallah sağlıkla kucağıma alıp kullandığımız günleride görürüz
Hahah bende listeye göre gittim bakalımBenim aldıklarımın hiçbiri listede yok
Sorma ya bence genel hamişler aynı durumdayızEbebek bu ay bizlere çalıştı kargoculardan utanıyorum artık
Oo iyiymiş o zaman canım güle güle kullansın minnaklar en iyisini yapmışsınCanım Vala gorumcemın vardı cibinlikli falan 6 sene once almıstı o yesyenı duruyor ılk etapta birini kurucam ilk bas ikisinı aynı yanyana yatırıcam sonra elimde 1 tane daha var hareketle birbirlerini rahatsız ettıgınde dıgerını kurucam o yuzden park besıgı sımdılık para vererek olmadım canım ben sadece odalarına 2 yatak ve dolap aldım
Rica ederim canım benimCanimmm kurabiyemm teşekkür ederim canim benim
Serklaj olduğu iyi olmuş canım çok görmüşsün kendini bundan sonra dikkat et lütfenCanim zaten inan hiç bir sey alma daha iyi. Ben geze geze besik baktim aldim, yatak baktim, arkadas esyalarini vermisti, depoya koymuştuk bir hafta git gel yaptik iyi durumdakileri ayikladik onlari temizledik her gun 12 de evde oluyordum inanilmaz yorulmustum. O bir hafta boyunca mafoldum. Sonunda rahim agzim 3mm kalmis. Hic bir şeyden haberimiz yoktu. Simdi hep yatiyorum.
Yormussun olacaktıSerklaj olduğu iyi olmuş canım çok görmüşsün kendini bundan sonra dikkat et lütfen