Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın kızlar..
Benim haftalarımı geçen deneyimli hamişlerimden bilgi rica ediyorum.
Son 2 gündür karnımın içi hareketli. Bu hareketlilik bebeklerimin hareketliliğimi acaba ? Böyle deniz dalgası gibi.
Birde karnımın alt kısmı sancıyor ağrıyor geriliyor. Yatıp kalkmak dönmek çok zor sanki ben döndükçe zorlanıyorum ve bir şey olacak diye korkuyorum. Kasılıyor gibi.
Kendimi kuruyorum bende acaba açılma mı oluyor diye.

Hadi bakalım inşallah iyi çıkar canım sonucun suyu bol bol içersen düzelir o

Muhtemelen bebişlerdir canım. Kasılmayı bende tam çözemedim ama bir yere toplanıyormuş galiba. Sen yine de içim rahat etsin diyorsan doktora mesaj at. Tarif et bakalım

Ben mamajoo nun antikolik olanlarından aldım canım inşallah biberona gerek kalmaz ne olur ne olmaz diye bulunsun dedim.
Ben pert. Yaşlı nineler gibi yatıyorum. Öyle bi uyku delisi oldum ki sormayın.
İndirimleri sadece e bebek i takip ediyorum ya.
Bugün kendime doğum günü hediyesi bebeğimi görmeye gittim
322gr olmuşuz.
Maşallah kuzuya bu arada doğum günün kutlu olsun canım ne güzel bir hediye sana
Slmm kızlar detaylimiz sağlıkla atlattık hamdolsun herşey gayet iyi güzel yolunda çok duygulu bir gündü nasıl güzeller Allahimm sen nelere kadirsin
Yaaaa maşallah çok şükür canım gözün aydın

Suyu ihmal etme canım Allahın izniyle düzelir havuç suyu çoğaltıyormuş diye okudum bi araştır istersen. oğluş nasıl inşallah güzel sonuçlar alırsın bizi habersiz bırakma neyli içtin içeceği

Yaa bende almak istiyorum. Ne kadara düşmüş ki baktım bende azıcık 50 tl falan diyor müslinlere onlar mı ki?
60 70 lira olanlar 40a 35e falan düşmüş canım çift katlı olan muslinler güzel diğer büyük boy olan muslinlerinde kumaşları güzel ikili olanlarda uygun ama boyutları biraz küçük ihtiyacın varsa al kuzum senin ikiz indirimdeyken kaçırma
Deniz dalgası olması bebişlerden canım onların hareketleri böyle arada balık yüzer gibi oluyor senin ikiz olduğu için bizden daha farklı geçer ama ağrıların sancıların uzun sürüp geçmiyorsa doktorunu bilgilendir. Çalışıyormusun halen çok yorma kendini kuzum

Yaa ben de bire bir aynilarini yaşıyorum. Cuma günü gittiğimde sordum bebekler hızlı büyüme dönemine girmişler bu sebeple oluyormuş. Oturduğunda uzandığı da geçen ağrıdan korkma, problemli ağrı sürekli olur dedi. Bence biz ikiz gebeliğin getirilerini yaşıyoruz.

Bende bu gittiğimde soracağım. Teşekkürler bilgi verdiğin için canım.
Herşeyden korkar yaşıyorum zaten. Aklıma getirmek istemiyorum. Düşününce işin içinden çıkamıyorum.
Baloncuklar patlıyor gibi karnım da. Adet ağrısı gibi de rahimde ağrı yaşıyorum. Sanki baskı yapıyor.
Doğru aslında hızlı gelişiyorlar. ikisi birde sığmaya çalışıyor.

Suyu takip edip bol içersin bişe olmaz kuzum Allah'ın izniyle yanına şişe koy kışın içmek istemesekte zorlucaz .şeker için kan sende üç kere mi verdin kuzum hadi güzel haberler duyalım inşallah
Amin canim inşallah 3vet bende 3 kez kan verdim
Suyun önemini bir kez daha anladım en az 3 litre zorlicaz mecbur

Evet canım çalışıyorum halen. Oturur haldeyim işte. Ayaklarımı uzatıp belki de yatmam lazım.
Ağrım sancım öyle çok değil. Rahimde bir baskı hafif kramp gibi.
Evet evet balık yüzer gibi. Pıt Pıt patlıyor gibi.
Ben hiç almadım birşey. mutlaka ihtiyacım olacaktır herkes müslinleri çok söylüyor. Bende istiyorum almak. İşte detaylıyı bekleyeyim dedim durdum.

Hadi bakalım inşallah iyi çıkar canım sonucun suyu bol bol içersen düzelir o
Insallah cnm
Ay kuzum sen nasil dayandın 3 kez 1er saat arayla kan verdim son saat bayılırım zannettim fena oldum bol bol su iç düzelirsin dedi doktor
Çilekli içtim içeceği zorlanmadim acıkmadım da midem çok yandı sadece en son bayilcam sandım cok şükür buda geçti sonuçlarımızda inşallah güzel çıkar.
Oğluşum iyiydi yüzüstü yatmış popo yukarda pek göremedik bugun sağlıklı olsunda bidahakine inşallah

Muhtemelen bebişlerdir canım. Kasılmayı bende tam çözemedim ama bir yere toplanıyormuş galiba. Sen yine de içim rahat etsin diyorsan doktora mesaj at. Tarif et bakalım
Cumartesi gidince kontrele soracağım canım. Çok sancı şeklinde devam ederse ararım diye düşündüm. sonra heycanlı evhamlı diyor doktor bana

Cok yorma kendini imkan varsa arada uzat ayaklarını canım gidince doktoruna sorarsın için rahat eder uzun süreli geçmeyen ağrı kramp değilmiş çok şükür ikiz annelerinin işi bizden daha zor. Balon patlaması kalp atması gibi bunlar hep bebislerin hareketleri canım detaylın ayın kaçındaydı bende senin gibi detaylıyı bekleyip öyle almıştım ama battaniye indirimdeyken al derim uygun büyük ve kumaşları yumuşak

Beni çok zorlamamisti canım elmalı olmasıda hoşuma gitti çok şükür sende bunu atlattın inşallah sonuçlarda iyi gelir ben büyük ihtimal yarın gidicem sonuç için bakalım ne diyecek hayırlısı hepimiz için
Aynen sağlıklı olsunda size naz yapmış bugün minnak popolum
Kilo olarak bisey dedimi doktorun ben o gün heyecandan soramadım doktorda unuttu söylemeyi

İnşallah bişey olmaz canım bende zorluyorum içmelisin hadi hayırlı sonuçlarla gel canım

Amin canim Amin inşallah ❤
807 gram olmuşuz teyzesi

Detaylım 16 Şubatta. 1 haftam kaldı yani. Battaniyelerin görüntülerini ekledim. bunlar mı canım?

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.JPG
    48,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…