- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 36
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.941
Hemde ne kadar heyecandan ne onlar ne ben duramadimSanırım lh yazan yeri 7 ile çarpınca çıkıyırdu boyu
Yaaa çok güzel dimi off çok heyecanlıçok şükür onu da atlattın canım sağlıkla büyüsünler
Canimmm 1 hafta kalmış güzel sonuçlar al insallahh o an çok farklı yaa nasıl güzel duygular Rabbime çok şükür 16 Şubat'ta Dr randevum var benimdeSelam canım ohhh çok şükür..Yaaa bende çok merak ediyorum. Daha da var gitmeme. Bu cumartesi kontrolüm var. 16 Şubatta detaylım var.
Korkma canım aynılarını bende yaşadım gerilme kasılma oluyor dün perinatologa sordum hepsi normal dedi kasılmalara felan benim 1 i aşağıda biri yukarıda aşağıdaki tam rahim dikisimin ustundemis kafası dikişin sağlam dedi çok şükür 30 mm rahim agzim da bana 20 dk fazla ayakta durmayacksın dedi ben zaten basindna beri hep.yatiyorum iş felan yapmıyorum sende biraz dinlendir kendini ikiz olduğu için daha farklı geçiyorGünaydın kızlar..
Benim haftalarımı geçen deneyimli hamişlerimden bilgi rica ediyorum.
Son 2 gündür karnımın içi hareketli. Bu hareketlilik bebeklerimin hareketliliğimi acaba ? Böyle deniz dalgası gibi.
Birde karnımın alt kısmı sancıyor ağrıyor geriliyor. Yatıp kalkmak dönmek çok zor sanki ben döndükçe zorlanıyorum ve bir şey olacak diye korkuyorum. Kasılıyor gibi.
Kendimi kuruyorum bende acaba açılma mı oluyor diye.
Canım benim Cook sağolBen mamajoo nun antikolik olanlarından aldım canım inşallah biberona gerek kalmaz ne olur ne olmaz diye bulunsun dedim.
Maşallah kuzuyabu arada doğum günün kutlu olsun canım ne güzel bir hediye sana
Yaaaa maşallah çok şükür canım gözün aydın
Mutlaka Dr bilgilendir canım ben en ufak birşeyde yazıyorum hatta geçen kontrole gittim bir tuhaf birşey oluyordu sanki baloncuk hissi gibi vajinal baktı dikislere açılma var mı diye sende rahim ağzını kontrol ettir mutlakaBende bu gittiğimde soracağım. Teşekkürler bilgi verdiğin için canım.
Herşeyden korkar yaşıyorum zaten. Aklıma getirmek istemiyorum. Düşününce işin içinden çıkamıyorum.
Baloncuklar patlıyor gibi karnım da. Adet ağrısı gibi de rahimde ağrı yaşıyorum. Sanki baskı yapıyor.
Doğru aslında hızlı gelişiyorlar. ikisi birde sığmaya çalışıyor.
Oy maşallah totosunu sevsinlerInsallah cnm
Ay kuzum sen nasil dayandın 3 kez 1er saat arayla kan verdim son saat bayılırım zannettim fena oldum bol bol su iç düzelirsin dedi doktor
Çilekli içtim içeceği zorlanmadim acıkmadım da midem çok yandı sadece en son bayilcam sandım cok şükür buda geçti sonuçlarımızda inşallah güzel çıkar.
Oğluşum iyiydi yüzüstü yatmış popo yukarda pek göremedik bugun sağlıklı olsunda bidahakine inşallah
Ah ah doktorlar der ama ne yapalım içimiz içimizi yiyorCumartesi gidince kontrele soracağım canım. Çok sancı şeklinde devam ederse ararım diye düşündüm. sonra heycanlı evhamlı diyor doktor bana
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHemde ne kadar heyecandan ne onlar ne ben duramadimama müthiş birşey ya herşeyi ayrı ayrı görmek birde yüzleri Allahimmm resimleriyle aşk yaşıyorum 13 yıl beklemisim ya meğer mukafatim nasıl da güzelmiş hamdolsun Rabbime
Her kontrolde rahim ağzı kontrolü yapıyor son 1,5 aydır canım. Ama tabi mutlaka söyleyeceğim. Az kaldı kontrolüme diye evhamlanmayayım dedim. Bende dikiş yok. İşte korkuyorum bende her an birşey olacak diye. sanırım 24. haftaya kadar rahim ağzı yetmezliği yaşanabiliyormuş.Mutlaka Dr bilgilendir canım ben en ufak birşeyde yazıyorum hatta geçen kontrole gittim bir tuhaf birşey oluyordu sanki baloncuk hissi gibi vajinal baktı dikislere açılma var mı diye sende rahim ağzını kontrol ettir mutlaka
Canım biz senle aynıyz zaten bende de okuyor bu haftalarda karnım olmamasına rağmen ağırlaştım o dalgalanmalar kalp gibi atmadı hepsi bebeğim hareketleri hıçkırıkları kasıklarda baskı karnımın altında gerginlik bendede var canımGünaydın kızlar..
Benim haftalarımı geçen deneyimli hamişlerimden bilgi rica ediyorum.
Son 2 gündür karnımın içi hareketli. Bu hareketlilik bebeklerimin hareketliliğimi acaba ? Böyle deniz dalgası gibi.
Birde karnımın alt kısmı sancıyor ağrıyor geriliyor. Yatıp kalkmak dönmek çok zor sanki ben döndükçe zorlanıyorum ve bir şey olacak diye korkuyorum. Kasılıyor gibi.
Kendimi kuruyorum bende acaba açılma mı oluyor diye.
İyiyim canım bu akşam kontolüm var haftaya perşembede inşallah detaylım var bakalım sonrasında doğum dokturma geçerim inşallah öyle geçip gidiyor günler işte sende şeker yüklemesi herşeyi yaptırmışsın ben senin haftalara geldiğimde sen doğuma son haftaları sayacksın inşallahZorlucaz artık canim inşallah bidahaki kontrolde düzene girmiş olur
Sen nasılsın görüşemedik kontrol ne zaman kısmetse
Doktorum benim çalışma şartlarımı biliyor. Bir sorun yok çalışabilirsin 30. haftaya kadar dedi. Aslında bende ona güvendim ama tabi her an değişiklik olabilir. Evde sürekli dinleniyorum. Bacaklarımı uzatıp yatıyorum. Rahimin yorulmaması lazım tabi. Doktorum hatta bana son kontrolümde günde yarım saat 40 dk. yürüyüş yap dedi. Her gün yapamasanda haftada 4-5 gün dedi.Korkma canım aynılarını bende yaşadım gerilme kasılma oluyor dün perinatologa sordum hepsi normal dedi kasılmalara felan benim 1 i aşağıda biri yukarıda aşağıdaki tam rahim dikisimin ustundemis kafası dikişin sağlam dedi çok şükür 30 mm rahim agzim da bana 20 dk fazla ayakta durmayacksın dedi ben zaten basindna beri hep.yatiyorum iş felan yapmıyorum sende biraz dinlendir kendini ikiz olduğu için daha farklı geçiyor
Yaaaa maşallah tontigim benimAmin canim Amin inşallah ❤
807 gram olmuşuz teyzesi
Evet canım çift olanlar bunlar ama boyutları diğerlerine göre daha küçükDetaylım 16 Şubatta. 1 haftam kaldı yani. Battaniyelerin görüntülerini ekledim. bunlar mı canım?
teşekkürler canım. ikili olanların ebatları küçük evet ama küçükte lazım olmaz mı ki?Evet canım çift olanlar bunlar ama boyutları diğerlerine göre daha küçük
Benim aldiklarimda bunlar kıza göre olanlarda var bunların kumaşları çok güzeldi
Bence yaptırılması gerekiyor canım gebelik şekeri iyi değil çıkarsa ona göre önlem alırsın beslenmeni ona göre ayarlarsın eğer yaptirmazsan oldu da gebelik şekeri var ve bilmiyorsun bu hem sana hem bebeğe sıkıntı doğumda zorluk tabi yine senin ve doktorunun tercihi ben 2 doçent doktora danıştım ve kendi doktorumda onay verdiOy maşallah totosunu sevsinler
Ya bu şeker yüklemesini yaptırmasak olur mu acaba bilginiz var mı
Ah ah doktorlar der ama ne yapalım içimiz içimizi yiyor
Bu arada müslinlerin orada çarşafla da var 14 TL ye düşmüş gayet uygundu
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinpeki biz kendimiz video çeksek izin verirler mi acaba
Rahatladım valla biraz genelde yaşanıyormuş demek ki. Benim karnımda bayağı çıktı. Kıyafetlerde rahatsız ediyor. Tayt giyiyorum ama beli çok sıkıyor. Yukarı çekiyorum olabildiğince ama sıkıntı yinede. Elbise rahat bir o da bu havada çok tercih edemiyorum.Canım biz senle aynıyz zaten bende de okuyor bu haftalarda karnım olmamasına rağmen ağırlaştım o dalgalanmalar kalp gibi atmadı hepsi bebeğim hareketleri hıçkırıkları kasıklarda baskı karnımın altında gerginlik bendede var canım
Bence olur canım ben lcw den ikili almıştım bunlardan daha küçük dedim illaki birseye lazım olur fiyatta uygundu aldım her zaman müslinler iş görür bizim bide yaza denk geliyor daha rahat kullanırızteşekkürler canım. ikili olanların ebatları küçük evet ama küçükte lazım olmaz mı ki?
Evet canım ikili olandan alayım birde 100*120 olanlar var senin aldığın büyükler 2 de ondan alayım. Daha da almak lazım. Denk gelince yine alırım artık. Lcw ide duyuyorum bebekler için güzel şeyler varmış oradada.Bence olur canım ben lcw den ikili almıştım bunlardan daha küçük dedim illaki birseye lazım olur fiyatta uygundu aldım her zaman müslinler iş görür bizim bide yaza denk geliyor daha rahat kullanırız
Al canım zararı olmaz kullanırsın.Evet canım ikili olandan alayım birde 100*120 olanlar var senin aldığın büyükler 2 de ondan alayım. Daha da almak lazım. Denk gelince yine alırım artık. Lcw ide duyuyorum bebekler için güzel şeyler varmış oradada.
Canım ben lcw'nin sitesinden ikili hamile taytı iki tane de pantolon aldım. Çok kaliteli değil ama idare ediyor. Normal pantolonlarımi asla giyemiyorum. Sen de kendini zorlama hamile ürünlerine geçiş yap benceRahatladım valla biraz genelde yaşanıyormuş demek ki. Benim karnımda bayağı çıktı. Kıyafetlerde rahatsız ediyor. Tayt giyiyorum ama beli çok sıkıyor. Yukarı çekiyorum olabildiğince ama sıkıntı yinede. Elbise rahat bir o da bu havada çok tercih edemiyorum.
Sagol cnm benimYaaaa maşallah tontigim benim