Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benim ki poz vermio iki seferdir dedi hatta hanginiz foto çekilmeyi sevmio ya deme üç kere kanmi çok korkuorum iki kere yada üç die duydum içmek den deil de kan olayı beni korkutuo inşallah güzel sonuçlar verirsin kuzum

Kızlar ya canım deli gibi çocukken yediğimiz buzlar varya bardakda onun vişnelisini istiyor hava soğuk diye yiyemiyirum ne tuhaf ya
Canımm bende öyleyim hatta benim canım milshake çekiyor ama eşim almıyor yeni hastalandım diye deli gibi dondurma yemek istiyorum ama yiyemiyorum

Kızlar ya canım deli gibi çocukken yediğimiz buzlar varya bardakda onun vişnelisini istiyor hava soğuk diye yiyemiyirum ne tuhaf ya
Canımm bende öyleyim hatta benim canım milshake çekiyor ama eşim almıyor yeni hastalandım diye deli gibi dondurma yemek istiyorum ama yiyemiyorum
Aman dondurmaya dikkat kızlar. Pastörize süt ürünlerinden yapıldığından emin olun. Bende dondurma aşığıyım ama bakalım yazın güvenilir bir marka buluruz inşallah

Hayırlı cumalar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin inşallah canım
Hadi bakalım sonuçları bekliyoruz inşallah bu arada neden 4 kere kan verdin
Ay bende elmalı istim o zaman
İlk verdiğim kan tam kan sayımı içindi. Sonrasında şeker için verdim içeceği içtim 1 saat sonra bi daha verdim 1 saat sonra tekrar o yüzden 4 oldu canım tabi bu arada yemek içmek yasak gece 12den sonra bişey yedinmi diyede sordu ben belki bugün yapılır diye yememistim zaten bana elmalı güzel geldi canım sanki elmalı soda içiyormuş gibiydi
Benimkinin bu sefer yüzünü yakaladık normalde gostermiyordu utangaç oğluşum
Evet canım 3 kere ama korkulacak bişey yok alıştık artık bunlara icecekde çok kötü değil ben burda neler okudum içecek çok kötü diyen açlığa dayanamadık diyen ben saat 2 buçuğa kadar bisey yemedim dayandım yani. Sonuçlar da iyi olur inşallah hayırlısı ile bir çıksa hafta içi gidicem tekrar

Tadımlık bulabilirsen Abartmadan yesen canım çok istediysen tabi yoksa biliyorsun buz demek boğaz ağrısı demek şöyle dilinin ucunu değdir kaçır

Bizde 18 haftalık olduk bizim gibi hala cinsiyetini öğrenemeyen var mı kızlar.iki kere gittim ikisinde de kız olma ihtimali yüksek dedi ama hala net değil
Senin bebiş tam nazlıymış canım nereye kadar nazlanıcak detaylıdan kaçamaz o zaman netleşir

Darısı bize bende elmalı isteyim hadi güzel haberlerini alalım biz önce şu detaylı yi atlatalim benim heyecandan 20 si detaylı ama haftaya bebisi görmeye ikna ettim eşimi başka bı yerebelki bizde poz yakalariz

Darısı bize bende elmalı isteyim hadi güzel haberlerini alalım biz önce şu detaylı yi atlatalim benim heyecandan 20 si detaylı ama haftaya bebisi görmeye ikna ettim eşimi başka bı yerebelki bizde poz yakalariz
İnşallah canım. Senin de detaylın iyi geçer inşallah kuzum ohh desene haftaya görücen oğluşu sen dayanamazsın zaten banada doktor 1 ay sonra diyor ama ben 3 hafta sonraya alıyorum hep 1 hafta 1 haftadır

İnşallah canım. Senin de detaylın iyi geçer inşallah kuzum ohh desene haftaya görücen oğluşu sen dayanamazsın zaten banada doktor 1 ay sonra diyor ama ben 3 hafta sonraya alıyorum hep 1 hafta 1 haftadır
Amin kuzum inşallah yok dayanamadım daha kaç gün var dedim burda ki hastaneye gidelim haftaya bı göreyim oglusumu

Canım yiyemiyoruz ki zaten benim eşim almıyor hepde yanyanyız gizlide alamıyorum
Ben daha başlarda yedim bı tane dolaptada var ama yasak hemde soğuk die korktum ama az önce gözüm dönerek markete gittim ben bildiğin çikolata bağımlısı oldum bu bebek zorla ye dio ki benim tatliyla hiç aram yoktu eşim sasirio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…