- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.721
Benim ki poz vermio iki seferdir dedi hatta hanginiz foto çekilmeyi sevmioAynen gördüm o minnak yüzünün resmini verdi doktoraç karnına canım kan veriyorsun sonra bisey içip saat başı 2 kere daha kan verdim rahat geçti elmaliydi benim içtiğim inşallah sonuçlarımda güzel çıkar
Canımm bende öyleyim hatta benim canım milshake çekiyor ama eşim almıyor yeni hastalandım diye deli gibi dondurma yemek istiyorum ama yiyemiyorumKızlar ya canım deli gibi çocukken yediğimiz buzlar varya bardakda onun vişnelisini istiyor hava soğuk diye yiyemiyirum ne tuhaf ya
Cok güzelmiş sağlıkla.giysin inşallah.Ben sitesine baktım ama yoktuŞimdi yüklendi
Kızlar ya canım deli gibi çocukken yediğimiz buzlar varya bardakda onun vişnelisini istiyor hava soğuk diye yiyemiyirum ne tuhaf ya
Aman dondurmaya dikkat kızlar. Pastörize süt ürünlerinden yapıldığından emin olun. Bende dondurma aşığıyım ama bakalım yazın güvenilir bir marka buluruz inşallahCanımm bende öyleyim hatta benim canım milshake çekiyor ama eşim almıyor yeni hastalandım diye deli gibi dondurma yemek istiyorum ama yiyemiyorum
Aa ciddi mi kız hala göstermedi mi ah yaramaz ah kıyafet alınacak yavrum görmemiz lazım deBizde 18 haftalık olduk bizim gibi hala cinsiyetini öğrenemeyen var mı kızlar.iki kere gittim ikisinde de kız olma ihtimali yüksek dedi ama hala net değil
Amin inşallah canımHayırlı cumalar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
İlk verdiğim kan tam kan sayımı içindi. Sonrasında şeker için verdim içeceği içtim 1 saat sonra bi daha verdim 1 saat sonra tekrar o yüzden 4 oldu canım tabi bu arada yemek içmek yasak gece 12den sonra bişey yedinmi diyede sordu ben belki bugün yapılır diye yememistim zatenHadi bakalım sonuçları bekliyoruz inşallah bu arada neden 4 kere kan verdin
Ay bende elmalı istim o zaman
Benimkinin bu sefer yüzünü yakaladık normalde gostermiyordu utangaç oğluşumBenim ki poz vermio iki seferdir dedi hatta hanginiz foto çekilmeyi sevmioya deme üç kere kanmi çok korkuorum iki kere yada üç die duydum içmek den deil de kan olayı beni korkutuo inşallah güzel sonuçlar verirsin kuzum
Tadımlık bulabilirsen Abartmadan yesen canım çok istediysen tabi yoksa biliyorsun buz demek boğaz ağrısı demekKızlar ya canım deli gibi çocukken yediğimiz buzlar varya bardakda onun vişnelisini istiyor hava soğuk diye yiyemiyirum ne tuhaf ya
Senin bebiş tam nazlıymış canımBizde 18 haftalık olduk bizim gibi hala cinsiyetini öğrenemeyen var mı kızlar.iki kere gittim ikisinde de kız olma ihtimali yüksek dedi ama hala net değil
Darısı bize bende elmalı isteyimAmin inşallah canım
İlk verdiğim kan tam kan sayımı içindi. Sonrasında şeker için verdim içeceği içtim 1 saat sonra bi daha verdim 1 saat sonra tekrar o yüzden 4 oldu canım tabi bu arada yemek içmek yasak gece 12den sonra bişey yedinmi diyede sordu ben belki bugün yapılır diye yememistim zatenbana elmalı güzel geldi canım sanki elmalı soda içiyormuş gibiydi
Benimkinin bu sefer yüzünü yakaladık normalde gostermiyordu utangaç oğluşum
Evet canım 3 kere ama korkulacak bişey yok alıştık artık bunlara icecekde çok kötü değil ben burda neler okudum içecek çok kötü diyen açlığa dayanamadık diyen ben saat 2 buçuğa kadar bisey yemedim dayandım yani. Sonuçlar da iyi olur inşallah hayırlısı ile bir çıksa hafta içi gidicem tekrar
İnşallah canım. Senin de detaylın iyi geçer inşallah kuzum ohh desene haftaya görücen oğluşu sen dayanamazsın zatenDarısı bize bende elmalı isteyimhadi güzel haberlerini alalım biz önce şu detaylı yi atlatalim benim heyecandan 20 si detaylı ama haftaya bebisi görmeye ikna ettim eşimi başka bı yere belki bizde poz yakalariz
Sen belki bugün giderim diyordun canım pazartesimi gidicen aynen bisey yeme garanti olsunBende kontrole gittiğimde gece 12den sonra bisey yemim o zaman iyi oldu söylediğin
Önümüzdeki haftaya randevu alicam cnm bugün doktorum izinliymisSen belki bugün giderim diyordun canım pazartesimi gidicen aynen bisey yeme garanti olsun
Amin kuzum inşallahİnşallah canım. Senin de detaylın iyi geçer inşallah kuzum ohh desene haftaya görücen oğluşu sen dayanamazsın zatenbanada doktor 1 ay sonra diyor ama ben 3 hafta sonraya alıyorum hep 1 hafta 1 haftadır
Hayırlısı olsun inşallahÖnümüzdeki haftaya randevu alicam cnm bugün doktorum izinliymis
Canım yiyemiyoruz ki zaten benim eşim almıyor hepde yanyanyız gizlide alamıyorumAman dondurmaya dikkat kızlar. Pastörize süt ürünlerinden yapıldığından emin olun. Bende dondurma aşığıyım ama bakalım yazın güvenilir bir marka buluruz inşallah
Ben daha başlarda yedim bı tane dolaptada var ama yasak hemde soğuk die korktum ama az önce gözüm dönerek markete gittim ben bildiğin çikolata bağımlısı oldum bu bebek zorla ye dioCanım yiyemiyoruz ki zaten benim eşim almıyor hepde yanyanyız gizlide alamıyorum
Benim dolapta var ama pastörize sütten yapılmamış o yüzden geçen bakıştık geri kaldırdımCanım yiyemiyoruz ki zaten benim eşim almıyor hepde yanyanyız gizlide alamıyorum