Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen canım kargo çıkıyor ya. En iyisi mağaza
Hangi marka canım e bebeğin kendi markası mı. Ben sabun tozu alacağım büyük ihtimalle bide ekstra durulama yaptırırım kalıntı da olmaz. Duru ya da dalan da olabilir bakalım

Amin amin canım inşallah sağ salim alalım şu bebişleri kucağımıza 🤲🤲
Evet canım e bebek markasının deterjanı
Canım baby me ürünlerinde indirim varmış bugün deterjanı şampuanı falan doğal ürünler arasında bakalım onu alamaya karar verdim eşim alacak mağazadan. Deterjanın fiyatı cidden çok uyguna geliyor

Güle güle kullansın canım benim 🥰
Bence inicia markaya karar verdim pişik için🤗
Aynen canım bende biraz bakındım acıkcası deterjan da aklım ona gitti bıde dedıgın gibi cok uygun da aslında boyle seylerı deneyerek alıcaz her cocuk farklı oluyor kimisine bazı seyler cok ıyı geliyor kimisine de kotu

Evet canım e bebek markasının deterjanı

Aynen canım bende biraz bakındım acıkcası deterjan da aklım ona gitti bıde dedıgın gibi cok uygun da aslında boyle seylerı deneyerek alıcaz her cocuk farklı oluyor kimisine bazı seyler cok ıyı geliyor kimisine de kotu
Ben aldım deterjanı canım ekstra durulama da yaparız sıkıntı olmaz inşallah 🥰

Durunun toz
deterjanını kullandım ondan da çok memnun kaldım kızlar.ayrıca bez olarak ilk 3 ay prima premium care kullandım ama o da sızdırdı bizde.yani ilk zamanlar sürekli değiştirmek lazım bezi.sonrasında sleepy cırtlı bez kullandım ben çok memnun kaldım
Çok sağol canım ss aldım notlarıma🥰🥰

Selam kızlar hayırlı cumalar 🌹
Ben sabahtandir hastanedeyim çok şükür oğluşum iyi şeker yüklemesi yapılıyor inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırım 🤲🤲
Hayırlı cumalar canım oglusunu gördün 😊 hadi güzel haberler al insallah şeker yüklemesi nasi gecio aç karnına demi

Şimdi yüklendi 🤭

Eklentiler

• IMG_20220204_122309.jpg
    IMG_20220204_122309.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 27
Hayırlı cumalar canım oglusunu gördün 😊 hadi güzel haberler al insallah şeker yüklemesi nasi gecio aç karnına demi
Aynen gördüm o minnak yüzünün resmini verdi doktor🥰🥰 aç karnına canım kan veriyorsun sonra bisey içip saat başı 2 kere daha kan verdim rahat geçti elmaliydi benim içtiğim inşallah sonuçlarımda güzel çıkar🤲

Canim hayırlı güzel haberler al inşallah nasılsın zorlandin mi içerken bende cok merak ediyorum 🤭
İnşallah canım güzel haberler alırız hepimiz. Çok şükür zorlanmadım elmalıydı içtiğim oda tok tuttu acıkmadım da şimdi biseyler yicem 4 kere kan verdim en son verirken biraz canım acıdı onun dışında iyiydi🤭🤭 idrar tahlili de verdim lökosit biraz yüksek çıktı öyle olunca tekrar kültür verdim kanlar çıkınca hepsini göstermeye gidicem benden haberler böyle

İnşallah canım güzel haberler alırız hepimiz. Çok şükür zorlanmadım elmalıydı içtiğim oda tok tuttu acıkmadım da şimdi biseyler yicem 4 kere kan verdim en son verirken biraz canım acıdı onun dışında iyiydi🤭🤭 idrar tahlili de verdim lökosit biraz yüksek çıktı öyle olunca tekrar kültür verdim kanlar çıkınca hepsini göstermeye gidicem benden haberler böyle
Hadi bakalım sonuçları bekliyoruz inşallah bu arada neden 4 kere kan verdin 🤔
Ay bende elmalı istim o zaman 🤭

X