Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar Merhaba! Beni hatrlaranz umarım cok acil bir durum var piayasadq estrofem hiç ama hiç yok.eskiden elinizde kalan estrofem vrmı? Bulamıyrm 4kutuya ihtiyacım var ama yokkk
Kuzum ben yeni gördüm mesajını.
Bende hiç kullanılmamış olması lazım.
Nasıl ulaştırayım, özelden mesaj at istersen.

Harika haber kuzum dualarimiz seninle bol bol bebisini görcen şükür benimde bı an önce geçsin minnaklari yakından gorcez hadi en güzel haberleri ver bize yarın inşallah canım benim
Çoooooook teşekkür ederim canım benim.
Ay inşallah güzel haberlerle gelirim.
Şu an kıpır kıpır içeride, benim heyecanımı hissediyo küçük bey.

Yaaaaa, cidden çok sevindim.
Geçen mesajlara bakarken görmüştüm adını. Napıyo acaba diye bi geçirdim içimden.
ekim ayndan snra ocağa kadr bekleme kararı almıstm aslnda ondada acele ettm düşük üzerine 3ay arayla denememk lazımdı işte tez canlılıkbu sefer iyice bekleyıp kendime geldim öle denedk sukur tuttu bakalm minnoş bir arıza cıkarmassa beraber gül gibi geçinir gideriz

Çoooooook teşekkür ederim canım benim.
Ay inşallah güzel haberlerle gelirim.
Şu an kıpır kıpır içeride, benim heyecanımı hissediyo küçük bey.
Ya canım benim ya oda heycanli şimdi yavrum ya oğlusu görcen en güzeli doya doya ya video kaydı yapiolarmi acaba onu merak ediyorum bı kaç yerde okudum keşke video kaydı verseler

Nasılsın canım nasi gecio ne zaman gidiceksin kuzum
ayın 12sine cagırdı drum ama brz yanma vardı vajınada bırde cok az leke gelmıstı 1hafta önce acile gitmiştim transferin 15.günü(çarşamba)kan uyusmazlıgı iğnesi yaptı dr tedbır amaclı birde hafif mantar olmuş.cok erken ama bi bakalm dedi mini minnak kese görundu 4mmerkenden görmüş oldumm

Yaaa, inşallah canım benim.
Sağlıkla gelsin minnoş.
Dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…