- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.761
Kuzum ben yeni gördüm mesajını.Kızlar Merhaba! Beni hatrlaranz umarım cok acil bir durum var piayasadq estrofem hiç ama hiç yok.eskiden elinizde kalan estrofem vrmı? Bulamıyrm4kutuya ihtiyacım var ama yokkk
Tasaaa, süper bir haber.Canmsn cok saol bebegımmm sımdlk hallettik seyhanm buldu saolsnyine dara girersem çalarm kapınızı biliyrmki hepinz yardm edersnz zaten teyzosları minik bir minnoş vr bendede tutundu annesine
Canm benmm cok tşk ederim bütün ilaçlarımı temin ettimKuzum ben yeni gördüm mesajını.
Bende hiç kullanılmamış olması lazım.
Nasıl ulaştırayım, özelden mesaj at istersen.
çok sukurr daha cok yeni artık büyümesini beklicem minnoşunTasaaa, süper bir haber.
Ancak mesajların sonuna gelebildim canım.Canm benmm cok tşk ederim bütün ilaçlarımı temin ettimhepsi mevcut elimde şükür
Nasılsın canım nasi gecio ne zaman gidiceksin kuzumçok sukurr daha cok yeni artık büyümesini beklicem minnoşun
Yaaaaa, cidden çok sevindim.çok sukurr daha cok yeni artık büyümesini beklicem minnoşun
Çoooooook teşekkür ederim canım benim.Harika haber kuzum dualarimiz seninle bol bol bebisini görcen şükür benimde bı an önce geçsin minnaklari yakından gorcez hadi en güzel haberleri ver bize yarın inşallahcanım benim
Oy yerim seniii minnoşumAncak mesajların sonuna gelebildim canım.
Ne zaman lazım olursa haber et, kargolarım hemen.
Oooo, harikasın.Oy yerim seniii minnoşumtşk ederim 3aylık stok yaptık
ekim ayndan snra ocağa kadr bekleme kararı almıstm aslnda ondada acele ettm düşük üzerine 3ay arayla denememk lazımdı işte tez canlılıkYaaaaa, cidden çok sevindim.
Geçen mesajlara bakarken görmüştüm adını. Napıyo acaba diye bi geçirdim içimden.
Ya canım benim ya oda heycanli şimdi yavrum ya oğlusu görcen en güzeli doya doya ya video kaydı yapiolarmi acaba onu merak ediyorum bı kaç yerde okudum keşke video kaydı verselerÇoooooook teşekkür ederim canım benim.
Ay inşallah güzel haberlerle gelirim.
Şu an kıpır kıpır içeride, benim heyecanımı hissediyo küçük bey.
Bilmiyorum ki, gidince görücem canım.Ya canım benim ya oda heycanli şimdi yavrum ya oğlusu görcen en güzeli doya doya ya video kaydı yapiolarmi acaba onu merak ediyorum bı kaç yerde okudum keşke video kaydı verseler
ayın 12sine cagırdı drum ama brz yanma vardı vajınada bırde cok az leke gelmıstı 1hafta önce acile gitmiştim transferin 15.günü(çarşamba)kan uyusmazlıgı iğnesi yaptı dr tedbır amaclı birde hafif mantar olmuş.cok erken ama bi bakalm dedi mini minnak kese görundu 4mmNasılsın canım nasi gecio ne zaman gidiceksin kuzum
oy yesinler o minnak beyiÇoooooook teşekkür ederim canım benim.
Ay inşallah güzel haberlerle gelirim.
Şu an kıpır kıpır içeride, benim heyecanımı hissediyo küçük bey.
Yaaa, inşallah canım benim.ekim ayndan snra ocağa kadr bekleme kararı almıstm aslnda ondada acele ettm düşük üzerine 3ay arayla denememk lazımdı işte tez canlılıkbu sefer iyice bekleyıp kendime geldim öle denedk sukur tuttu bakalm minnoş bir arıza cıkarmassa beraber gül gibi geçinir gideriz
Ban yemişolabilir
Alla allaBan yemişolabilir
Çooooook teşekkür ederim kuzum.oy yesinler o minnak beyihayırlı güzel geçsin kntrolün cnm benmm