Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet canım e bebek markasının deterjanı
Aynen canım bende biraz bakındım acıkcası deterjan da aklım ona gitti bıde dedıgın gibi cok uygun da aslında boyle seylerı deneyerek alıcaz her cocuk farklı oluyor kimisine bazı seyler cok ıyı geliyor kimisine de kotu

Ben aldım deterjanı canım ekstra durulama da yaparız sıkıntı olmaz inşallah

Çok sağol canım ss aldım notlarıma

Selam kızlar hayırlı cumalar
Ben sabahtandir hastanedeyim çok şükür oğluşum iyi şeker yüklemesi yapılıyor inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırım
Hayırlı cumalar canım oglusunu gördün hadi güzel haberler al insallah şeker yüklemesi nasi gecio aç karnına demi

Hayırlı cumalar canım oglusunu gördün hadi güzel haberler al insallah şeker yüklemesi nasi gecio aç karnına demi
Aynen gördüm o minnak yüzünün resmini verdi doktor aç karnına canım kan veriyorsun sonra bisey içip saat başı 2 kere daha kan verdim rahat geçti elmaliydi benim içtiğim inşallah sonuçlarımda güzel çıkar

Canim hayırlı güzel haberler al inşallah nasılsın zorlandin mi içerken bende cok merak ediyorum
İnşallah canım güzel haberler alırız hepimiz. Çok şükür zorlanmadım elmalıydı içtiğim oda tok tuttu acıkmadım da şimdi biseyler yicem 4 kere kan verdim en son verirken biraz canım acıdı onun dışında iyiydi idrar tahlili de verdim lökosit biraz yüksek çıktı öyle olunca tekrar kültür verdim kanlar çıkınca hepsini göstermeye gidicem benden haberler böyle

Hadi bakalım sonuçları bekliyoruz inşallah bu arada neden 4 kere kan verdin
Ay bende elmalı istim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…