- 12 Ocak 2022
- 25
- 12
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.741
Beni de ekleyin ne AğustosMerhaba güçlü anneler
İnşallah hepimiz hamilelik sürecimiz sağ salim atlatıp bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
Birbirimize daima güzel haberler vereceğimiz, sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyüteceğimiz bir topik olması dileğiyle
Vee bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi
Anne Adı Doğum Zamanı Cinsiyet @Simayy67 Nisan Ssevincli Mayıs @Nefes0858 Mayıs I iklime_06 Mayıs @Masmavi0 Mayıs Minikimm Mayıs @ozn_srk Haziran Sun Raha Haziran @Hissedensair Haziran @nilozgul Haziran @snow1132 Haziran @Niloya444 Haziran @Denizatidenizyildizi Haziran Catlak-kurabiye Haziran Tureed Haziran
Hoş geldin canım ekleyim. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin RabbimBeni de ekleyin ne Ağustos
Maşallah ye canım bende çikolata tatlı bağınmlısıyın ama yiyemiyorumBen daha başlarda yedim bı tane dolaptada var ama yasak hemde soğuk die korktum ama az önce gözüm dönerek markete gittim ben bildiğin çikolata bağımlısı oldum bu bebek zorla ye dioki benim tatliyla hiç aram yoktu eşim sasirio
Keşke dolabımda olsa yerdim bi tane ben bakışamıyorum daBenim dolapta var ama pastörize sütten yapılmamış o yüzden geçen bakıştık geri kaldırdım
Kiz ilk 3 ayi atlattin çok şükür bi kereden bisey olmaz sürekli tüketmeyin diyor doktorlarBenim dolapta var ama pastörize sütten yapılmamış o yüzden geçen bakıştık geri kaldırdım
Sorma benimde yememem lazım ama bilmiom tek zararlı yediğim bu onuda çocuk istio dedim doktora olmaz çok yeme dediMaşallah ye canım bende çikolata tatlı bağınmlısıyın ama yiyemiyorum
Ben bide ilk haftalar da yedim dondurmaKiz ilk 3 ayi atlattin çok şükür bi kereden bisey olmaz sürekli tüketmeyin diyor doktorlar
Çaktırma bende yedimBen bide ilk haftalar da yedim dondurmahava buzdu aserdim şimdi yemiom ama dolapta duruo öle
Olsun bebisler istemiş ne yapalım oğlanlar tatlı sevio demekkiÇaktırma bende yedim
Aynen canım ya derlerdi de inanmazdım gerçekten bende tatlı daha ağır basıyorOlsun bebisler istemiş ne yapalım oğlanlar tatlı sevio demekki
Bende öyle hele bugün daha iyi anladım eşim çok sever tatli ben hiç yemezdim şimdi ona birakmiorum sasirio bende inanmazdim ama eskiler biliomus hakkı cikarcaklar tatlı yiyoAynen canım ya derlerdi de inanmazdım gerçekten bende tatlı daha ağır basıyor
Pastörize olmamış ürünleri miKiz ilk 3 ayi atlattin çok şükür bi kereden bisey olmaz sürekli tüketmeyin diyor doktorlar
Doktorlar herşeyi yasaklıyor canım yiyenlere bişey olmamış bebeklerine bende öyleydim ama şimdi canım çektikçe yiyiyorumSorma benimde yememem lazım ama bilmiom tek zararlı yediğim bu onuda çocuk istio dedim doktora olmaz çok yeme dedi
Pastörize edilmemis ürün dedin ya ondan dedim kuzum bende 1 kere yedim zatenPastörize olmamış ürünleri mi
Yok canım öyle çok canım istemedi. Yazın sıcakta dayanamıyorum o zaman kullanırım hakkımı
Afiyet olsun kuzum siparişler içeriden geliyor napalım dimiPastörize edilmemis ürün dedin ya ondan dedim kuzum bende 1 kere yedim zaten
Sağol canım mağazadan aldık biz nerede oturuyorsunCok güzelmiş sağlıkla.giysin inşallah.Ben sitesine baktım ama yoktu
Bulunduğum yerde mağazası yok ığdır dayız simdilik en yakın Van da var.Baska bakacağım artıkSağol canım mağazadan aldık biz nerede oturuyorsun
Yarın saat 3’te canım. Heyecandan uyuyamıyorum, bakalım neler diyecek doktor.Şükür kuzum tabi en azından napiosun anne ben iyiyim dio sorma benim çocuk çok fena fake attıdetaylı ya az kalmış bizimde 20 snde ozaman a kadar bizde bı tekme yermiuiz arada bı hissetme oluo ama sürekli ve tekme gibi deil orda kipirtiui anliorum azcik sadece senin detaylidan heycanla gelmeni bekleriz bakalım neler oluo kopya çekeriz senden kuzum
Harika haber kuzum dualarimiz seninle bol bol bebisini görcen şükür benimde bı an önce geçsin minnaklari yakından gorcez hadi en güzel haberleri ver bize yarın inşallahYarın saat 3’te canım. Heyecandan uyuyamıyorum, bakalım neler diyecek doktor.
Evet kuzum minnaklar istio aa hesabına ne oldu neden böyle yazio canım site mı yaptı acabaAfiyet olsun kuzum siparişler içeriden geliyor napalım dimi