- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.965
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.601
Aynen canım o yüzden sleepy 1 numara almamayı düşünüyorum ben bakalmYaaa aradaki farka bak
Benim biberonum var mıydı bilmiyorum ama emziğim kesin vardı,ben 6ayı görene kdr bişe almam snra da artık Allah kerim don lastik ne lazmsa artıkşimdlk pek bılgm yok gereklı olan seylerden bez bıberon kuvet 3-5 kıyafet neyine yetmıo benm biberonum bile yokmus
Ahaha ben emzik kabul etmemişim hiç amnem çok ugrasmıs ama yok illada memeBenim biberonum var mıydı bilmiyorum ama emziğim kesin vardı,koca koca fotolarımda bile emzikliyim
Sağol teyzesiİyi yapmışsın canım zaten o numaralar çok gidiyor prima da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Güle güle pohlasın paşam
Canım 3 aylarımız mübarek olsun ❤Nasılsınız yol arkadaşlarım 3 aylarımız mübarek olsun
Bugün randevusu olan varmı bizim görüş cuma günü
Şeker yüklemesi ile ilgili bişey dedimi doktorunCanım 3 aylarımız mübarek olsun ❤
Bende ya cuma ya p.tesi gidicem
O zaman bebiş şimdi annenin intikamını almaz mı senden heeAhaha ben emzik kabul etmemişim hiç amnem çok ugrasmıs ama yok illada meme
Bidahaki geldiğinde konuşuruz demişti bu kontrolde sanirim yapicazŞeker yüklemesi ile ilgili bişey dedimi doktorun
Benimde belki yapılır bu kontrolde inşallah bunuda sorunsuz atlatırız bacımBidahaki geldiğinde konuşuruz demişti bu kontrolde sanirim yapicaz
Panik yok çok eğlenecüüükkkO zaman bebiş şimdi annenin intikamını almaz mı senden heesen misin illa memito diyen
Ben hemen sokcam ağzına emziği yoksa ağlayınca ne vereyim. Panik olurum ben
Ay Amin inşallah bende ne çıkıcak çok merak ediyorum çünkü tatlı çikolata çok tüketiyorumBenimde belki yapılır bu kontrolde inşallah bunuda sorunsuz atlatırız bacım
Yaa geceleri buluşuruz burda gazımız var uyuyamadık diyePanik yok çok eğlenecüüükkk
Ben tatlı hiç yemiyorum canım inşallah herseyim tersti ya bunda da tersi çıkmazAy Amin inşallah bende ne çıkıcak çok merak ediyorum çünkü tatlı çikolata çok tüketiyorum
Artık buluşmalar gece olurYaa geceleri buluşuruz burda gazımız var uyuyamadık diye
Ay inşallahBen tatlı hiç yemiyorum canım inşallah herseyim tersti ya bunda da tersi çıkmaz
Artık buluşmalar gece olur
Dikkat et canım tuzda iyi değil. Ben ne tatlı ne tuzlu önceden de çok yemezdim zatenAy inşallah
Ben turşuda çok yiyorum
Bu aralar hersey tuzsuz geliyor bana tuz atıyorum hep ya
Buyuk ihtimal