-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.581
Hayırlı olsun canım çok sevindimCanmsn cok saol bebegımmm sımdlk hallettik seyhanm buldu saolsnyine dara girersem çalarm kapınızı biliyrmki hepinz yardm edersnz zaten teyzosları minik bir minnoş vr bendede tutundu annesine
Saolasn iklimcimHayırlı olsun canım çok sevindimSağlıcakla ilerlerken inş.Hic bırakmasın
240 tane 2 numara aldım 150 civarı 3 numara aldım sleppy 1 numara almadım zaten önden gidiyor iri olur sıkar diye.24*90 li. Islak mendil şimdilik bu kadarBez alanlar kaç numaradan ne kadar aldınız ben şimdilik 1 numara 70lik 2 paket, 2 numara 60lık 2 paket, 3 numara 96 1 paket aldım daha alayım mı
Ben indirimleri yakalayım derken kaçırıyorum galiba kızinşallah kurabiyemmsiz alışverişlerinizi yapınn bende sizi takip edeyim nerden ne alınacak öğreneyim:))))
Ben duymuştum ama arkadaşm atınca açık ara farklı gördüm dur bakayım galeride duruyorsa ekleyim buraya fotosunuAa bak bunu bilmiyordum
ben daha ilaç alış kısmındayımBen indirimleri yakalayım derken kaçırıyorum galiba kızişte düşe kalka öğreniyoruz galiba
Sorma kız aman bazen diyorum eskiden bunlar yoktu biz nasıl büyüdük diyeben daha ilaç alış kısmındayımbebek bezine kadar geçer zamanda herşey 3katı olur artık ne masraflı iş arkds annemız naylon bezle büyüttüydğ bizi.şimdiki bebeler paso masraf
Tamam canım teşekkür ederim inceleyeyimKizlar prima uygulamasini indirin ebebek alışverişinde bezlerde indirim var
Nefes0858 sende prima aldıgin ürünlerin fişini taratiyosun puan kazanıyorsun puanlar birikince bez hediye alıyorsun programı indir incele
O zaman 2 ve 3 den biraz daha alırsın canım. Ya ben elimde kalanı letgo da falan satarım diye düşünüyorum. Birde foto attım canım gördün mü eğer primanin kalıbı da öyle darsa çok almaSagolun kızlar 2 ile 3 takviyesi yapsam mı o zamanCatlak-kurabiye 1 numara olan 2 5 kilo arası 2 numara 4 8 kilo 3 numara 6 10 kilo arası canım . I iklime_06 sen fazla almışsın bende 2 numaradan biraz daha alayım o zaman
Bugün sipariş verdim canim gelsin bir bakayım ama o zamana indirimde bitmiş olacak diğer topikde 2 ve 3 biraz daha al demişler kafam karıştıO zaman 2 ve 3 den biraz daha alırsın canım. Ya ben elimde kalanı letgo da falan satarım diye düşünüyorum. Birde foto attım canım gördün mü eğer primanin kalıbı da öyle darsa çok alma
ben 6ayı görene kdr bişe almam snra da artık Allah kerim don lastik ne lazmsa artıkSorma kız aman bazen diyorum eskiden bunlar yoktu biz nasıl büyüdük diyebazı şeyler var olmazsa olmaz diyorlar ne bileyim karışık
Kız benim transfer zamanı 45 TL olan küveti geçen hafta 70 TL ye sattılar
Bence şimdiden al koy köşeye bir şeyler
Bende detaylı dan sonra başladım canım almaya öncesinde alamadımben 6ayı görene kdr bişe almam snra da artık Allah kerim don lastik ne lazmsa artıkşimdlk pek bılgm yok gereklı olan seylerden bez bıberon kuvet 3-5 kıyafet neyine yetmıo benm biberonum bile yokmus
İnşallah cnm bende bi o süreçleri geçeyim sonra alısveriş en kolayı.sizden öğrenirim ne lazımsaaaBende detaylı dan sonra başladım canım almaya öncesinde alamadımbizim tecrübeler inşallah sana faydalı olur kuzum
Eltim iki ay önce doğum yaptı onun kullanımına göre hesap yapıp ortalama almaya çalıştım.Gunluk 6-8 arası kullanılıyor rahatSagolun kızlar 2 ile 3 takviyesi yapsam mı o zamanCatlak-kurabiye 1 numara olan 2 5 kilo arası 2 numara 4 8 kilo 3 numara 6 10 kilo arası canım . I iklime_06 sen fazla almışsın bende 2 numaradan biraz daha alayım o zaman
Yaaa aradaki farka bak
Amin canım benimİnsallah hepimiz güzel temiz haberler alırızben başladım yine gün saymaya 20 sne ne kaldı surda
Bugün sipariş verdim canim gelsin bir bakayım ama o zamana indirimde bitmiş olacak diğer topikde 2 ve 3 biraz daha al demişler kafam karıştı
İyi yapmışsın canım zaten o numaralar çok gidiyor prima da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Güle güle pohlasın paşam2 paket 2 numara 1 paket 3 numara daha sipariş verdim gitti inşallah sıkıntı çıkmaz rahat rahat kullanır oğluşum o günleride hayırlısı ile görürüm