Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canmsn cok saol bebegımmm sımdlk hallettik seyhanm buldu saolsn yine dara girersem çalarm kapınızı biliyrmki hepinz yardm edersnz zaten teyzosları minik bir minnoş vr bendede tutundu annesine
Hayırlı olsun canım çok sevindim Sağlıcakla ilerlerken inş.Hic bırakmasın

Bez alanlar kaç numaradan ne kadar aldınız ben şimdilik 1 numara 70lik 2 paket, 2 numara 60lık 2 paket, 3 numara 96 1 paket aldım daha alayım mı
240 tane 2 numara aldım 150 civarı 3 numara aldım sleppy 1 numara almadım zaten önden gidiyor iri olur sıkar diye.24*90 li. Islak mendil şimdilik bu kadar

Ben indirimleri yakalayım derken kaçırıyorum galiba kız işte düşe kalka öğreniyoruz galiba
ben daha ilaç alış kısmındayım bebek bezine kadar geçer zamanda herşey 3katı olur artık ne masraflı iş arkds annemız naylon bezle büyüttüydğ bizi.şimdiki bebeler paso masraf

ben daha ilaç alış kısmındayım bebek bezine kadar geçer zamanda herşey 3katı olur artık ne masraflı iş arkds annemız naylon bezle büyüttüydğ bizi.şimdiki bebeler paso masraf
Sorma kız aman bazen diyorum eskiden bunlar yoktu biz nasıl büyüdük diye bazı şeyler var olmazsa olmaz diyorlar ne bileyim karışık
Kız benim transfer zamanı 45 TL olan küveti geçen hafta 70 TL ye sattılar
Bence şimdiden al koy köşeye bir şeyler

Tamam canım teşekkür ederim inceleyeyim

O zaman 2 ve 3 den biraz daha alırsın canım. Ya ben elimde kalanı letgo da falan satarım diye düşünüyorum. Birde foto attım canım gördün mü eğer primanin kalıbı da öyle darsa çok alma

O zaman 2 ve 3 den biraz daha alırsın canım. Ya ben elimde kalanı letgo da falan satarım diye düşünüyorum. Birde foto attım canım gördün mü eğer primanin kalıbı da öyle darsa çok alma
Bugün sipariş verdim canim gelsin bir bakayım ama o zamana indirimde bitmiş olacak diğer topikde 2 ve 3 biraz daha al demişler kafam karıştı

ben 6ayı görene kdr bişe almam snra da artık Allah kerim don lastik ne lazmsa artıkşimdlk pek bılgm yok gereklı olan seylerden bez bıberon kuvet 3-5 kıyafet neyine yetmıo benm biberonum bile yokmus

ben 6ayı görene kdr bişe almam snra da artık Allah kerim don lastik ne lazmsa artıkşimdlk pek bılgm yok gereklı olan seylerden bez bıberon kuvet 3-5 kıyafet neyine yetmıo benm biberonum bile yokmus
Bende detaylı dan sonra başladım canım almaya öncesinde alamadım bizim tecrübeler inşallah sana faydalı olur kuzum

Eltim iki ay önce doğum yaptı onun kullanımına göre hesap yapıp ortalama almaya çalıştım.Gunluk 6-8 arası kullanılıyor rahat

Bugün sipariş verdim canim gelsin bir bakayım ama o zamana indirimde bitmiş olacak diğer topikde 2 ve 3 biraz daha al demişler kafam karıştı
2 paket 2 numara 1 paket 3 numara daha sipariş verdim gitti inşallah sıkıntı çıkmaz rahat rahat kullanır oğluşum o günleride hayırlısı ile görürüm
İyi yapmışsın canım zaten o numaralar çok gidiyor prima da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Güle güle pohlasın paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…