- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.561
Büyür kocaman olur heycanini birlikte yasicaz canım iyi yapmışsın kuzum biz hala her hastane dönüşü gelenleri heycanla beklioruz şimdi seni beklicez dualarla git randevuna inşallah canım benimBende özledim bebegımmdedim bişeler kesnleşssin öyle gelem aranıza en yeni anne olarak benmkı daha haşhaş
Özlemişim sizle sohbet etmeyiiiBüyür kocaman olur heycanini birlikte yasicaz canım iyi yapmışsın kuzum biz hala her hastane dönüşü gelenleri heycanla beklioruz şimdi seni beklicez dualarla git randevuna inşallah canım benim
Kesin gelecek yani maske ile alt değiştirmeye gitsek her halükarda sızacak yine ağzımıza girecek
Oo hayırlı olsun canımEvet canım yanlış görmediysem ebebegin erkekler için olandı bak istersen.
İndirim başladı ben bezini şiparis verdim ıslak mendil deterjan gününü bekliyorum şimdide
Hahah seneye erkek anneleri tek tek yazacak bugün duvarıma mıçtı
AşkommÖzlemişim sizle sohbet etmeyiiiartık güzel güzel beklicez inşallah sımdlk popo devirip yatmaktan baska işim yok
Evet dinlen kuzum bol bol börek felan açma sakin hazır yufkadan yapın borekleriÖzlemişim sizle sohbet etmeyiiiartık güzel güzel beklicez inşallah sımdlk popo devirip yatmaktan baska işim yok
Valla gözüm çok korktu ya benim kuzumKesin gelecek yani maske ile alt değiştirmeye gitsek her halükarda sızacak yine ağzımıza girecek
Oo hayırlı olsun canımtamam bakayım ıslak mendile günü gelince alırım bende arabayı oradan alcam ama bakalım
Bugün ağzımı sıvadı
Teşekkür ederiz teyzesiKesin gelecek yani maske ile alt değiştirmeye gitsek her halükarda sızacak yine ağzımıza girecek
Oo hayırlı olsun canımtamam bakayım ıslak mendile günü gelince alırım bende arabayı oradan alcam ama bakalım
Bugün ağzımı sıvadı
Öyle yaptm cnm bugun sordum ona göre stoklucamAşkommmesajını gördüm de çok şükür bulmuşsun canım ilaçlar baya sıkıntı doktora söyle tahmini ne zaman bırakırız diye o göre önceden bulmaya çalışalım
ahaha yok valla bı sefer börek açmadımEvet dinlen kuzum bol bol börek felan açma sakin hazır yufkadan yapın borekleriiş mis yapma ben hala yapmiorum normalde titizim işte olduğu kadar
İlk zamanlar çok bez kullanılıyor canım günde 6-7 adet.ona göre al derimBez alanlar kaç numaradan ne kadar aldınız ben şimdilik 1 numara 70lik 2 paket, 2 numara 60lık 2 paket, 3 numara 96 1 paket aldım daha alayım mı
Oyy masallah ya ben sadece 1 numara aldımBez alanlar kaç numaradan ne kadar aldınız ben şimdilik 1 numara 70lik 2 paket, 2 numara 60lık 2 paket, 3 numara 96 1 paket aldım daha alayım mı
Maşallah canım hayırlısıyla Rabbm kucağına almayı nasip etsin inşallah ben yeni gördüm canım eksiğin olursa yardımcı olurumCanmsn cok saol bebegımmm sımdlk hallettik seyhanm buldu saolsnyine dara girersem çalarm kapınızı biliyrmki hepinz yardm edersnz zaten teyzosları minik bir minnoş vr bendede tutundu annesine
Korkma ya en fazla ağzımız yüzümüz çiş kokar kusmuk kokar falanValla gözüm çok korktu ya benim kuzum
Oyy sende cansın kuzum valla hep burada ol birlikte sağ salim büyütelim inşallah bebişleri sağ salim kucağımıza alalım. Komik komik anılarımızı anlatalımÖyle yaptm cnm bugun sordum ona göre stoklucamsımdlk cogunu hallettm seyhan sayesınde iğneleride yrn halletcem tmmdr camsnzz can kurtaranlarım benm hamişler birliği maşallah yaaaa
Canım bez olayı şöyleBez alanlar kaç numaradan ne kadar aldınız ben şimdilik 1 numara 70lik 2 paket, 2 numara 60lık 2 paket, 3 numara 96 1 paket aldım daha alayım mı
Saol cnm benm tşk ederimm.eksiğim olursa yazarım şimdilk halletk sukurMaşallah canım hayırlısıyla Rabbm kucağına almayı nasip etsin inşallah ben yeni gördüm canım eksiğin olursa yardımcı olurum
inşallah kurabiyemmKorkma ya en fazla ağzımız yüzümüz çiş kokar kusmuk kokar falan
Oyy sende cansın kuzum valla hep burada ol birlikte sağ salim büyütelim inşallah bebişleri sağ salim kucağımıza alalım. Komik komik anılarımızı anlatalım
Aa bak bunu bilmiyordumCanım bez olayı şöyle
Sleepy diğer markalara göre daha küçükmüş kalıbı. Misal arkadaşum molfixin 1 numarası ile sleepynin 1 numarasını attı arada baya fark var
Bende şuan 84 adet sleepy 2 numara var
1 şimdilik hiç almamayı düşünüyorum kalıbı küçük diye ama bakalım bebeğin gelişimi de önemli
Senin aldığın 2 numara nasıl yani kaç kilo aralarında yazıyor