Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende özledim bebegımm dedim bişeler kesnleşssin öyle gelem aranıza en yeni anne olarak benmkı daha haşhaş
Büyür kocaman olur heycanini birlikte yasicaz canım iyi yapmışsın kuzum biz hala her hastane dönüşü gelenleri heycanla beklioruz şimdi seni beklicez dualarla git randevuna inşallah canım benim

Büyür kocaman olur heycanini birlikte yasicaz canım iyi yapmışsın kuzum biz hala her hastane dönüşü gelenleri heycanla beklioruz şimdi seni beklicez dualarla git randevuna inşallah canım benim
Özlemişim sizle sohbet etmeyiii artık güzel güzel beklicez inşallah sımdlk popo devirip yatmaktan baska işim yok

Çok güldük bu pipilik mevzusuna başımıza gelicek ben sana diyim
Catlak-kurabiye
Kesin gelecek yani maske ile alt değiştirmeye gitsek her halükarda sızacak yine ağzımıza girecek
Evet canım yanlış görmediysem ebebegin erkekler için olandı bak istersen.
İndirim başladı ben bezini şiparis verdim ıslak mendil deterjan gününü bekliyorum şimdide
Oo hayırlı olsun canım tamam bakayım ıslak mendile günü gelince alırım bende arabayı oradan alcam ama bakalım
Bunları kaybettim Catlak-kurabiye
Seneye size hatırlatacağım.
Hahah seneye erkek anneleri tek tek yazacak bugün duvarıma mıçtı
Bugün ağzımı sıvadı

Özlemişim sizle sohbet etmeyiii artık güzel güzel beklicez inşallah sımdlk popo devirip yatmaktan baska işim yok
Aşkomm mesajını gördüm de çok şükür bulmuşsun canım ilaçlar baya sıkıntı doktora söyle tahmini ne zaman bırakırız diye o göre önceden bulmaya çalışalım

Evet dinlen kuzum bol bol börek felan açma sakin hazır yufkadan yapın borekleri iş mis yapma ben hala yapmiorum normalde titizim işte olduğu kadar

Valla gözüm çok korktu ya benim kuzum

Teşekkür ederiz teyzesi

Aşkomm mesajını gördüm de çok şükür bulmuşsun canım ilaçlar baya sıkıntı doktora söyle tahmini ne zaman bırakırız diye o göre önceden bulmaya çalışalım
Öyle yaptm cnm bugun sordum ona göre stoklucamsımdlk cogunu hallettm seyhan sayesınde iğneleride yrn halletcem tmmdr camsnzz can kurtaranlarım benm hamişler birliği maşallah yaaaa

Evet dinlen kuzum bol bol börek felan açma sakin hazır yufkadan yapın borekleri iş mis yapma ben hala yapmiorum normalde titizim işte olduğu kadar
ahaha yok valla bı sefer börek açmadım yemek çamasır dısı bıse yapmıom valla hepsini benm herife kakaladm brz da ben tatıl yapam o temizlesn evi

Canmsn cok saol bebegımmm sımdlk hallettik seyhanm buldu saolsn yine dara girersem çalarm kapınızı biliyrmki hepinz yardm edersnz zaten teyzosları minik bir minnoş vr bendede tutundu annesine
Maşallah canım hayırlısıyla Rabbm kucağına almayı nasip etsin inşallah ben yeni gördüm canım eksiğin olursa yardımcı olurum

Valla gözüm çok korktu ya benim kuzum
Korkma ya en fazla ağzımız yüzümüz çiş kokar kusmuk kokar falan
Öyle yaptm cnm bugun sordum ona göre stoklucamsımdlk cogunu hallettm seyhan sayesınde iğneleride yrn halletcem tmmdr camsnzz can kurtaranlarım benm hamişler birliği maşallah yaaaa
Oyy sende cansın kuzum valla hep burada ol birlikte sağ salim büyütelim inşallah bebişleri sağ salim kucağımıza alalım. Komik komik anılarımızı anlatalım

Bez alanlar kaç numaradan ne kadar aldınız ben şimdilik 1 numara 70lik 2 paket, 2 numara 60lık 2 paket, 3 numara 96 1 paket aldım daha alayım mı
Canım bez olayı şöyle
Sleepy diğer markalara göre daha küçükmüş kalıbı. Misal arkadaşum molfixin 1 numarası ile sleepynin 1 numarasını attı arada baya fark var
Bende şuan 84 adet sleepy 2 numara var
1 şimdilik hiç almamayı düşünüyorum kalıbı küçük diye ama bakalım bebeğin gelişimi de önemli
Senin aldığın 2 numara nasıl yani kaç kilo aralarında yazıyor

inşallah kurabiyemm siz alışverişlerinizi yapınn bende sizi takip edeyim nerden ne alınacak öğreneyim:))))

Aa bak bunu bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…