- 2 Şubat 2018
- 1.400
- 2.311
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.641
Her doktor farklı fikirleri farklı iyi yapmışsın canım sen inşallah hayırlısıyla hepiniz kucaklarımıza alırızBenim ki bugun mutlaka olmami önerdi. Hasta olursan daha kötü olacaginı söyledi. Bir kere gecirdim cünkü. Aile hekimimde kendi dayım. Oda mutlaka olmamı söyledikafalar karısık bu konuda. Hayirlisi diyelim. Tetanoz aşısı ayrıntılı ultrasondan sonra. Ben onuda olucam mutlaka.ilk hamileligimde de oldum. Sorun olmadi cok sükür.
Eminim benim de komik anlarim olurbı panik bı ağlama krizine girerim kesin bebiş ağlar ben ağlarım
Hah işte bizde kesin böyle ağlarızBen size bir anımı anlatayım benim en büyük yeğenim daha 20 günlük falan bende o zamanlar 20li yaşların başındayım tam üstünü değiştirdim bir ağlamaya başladı oturdum bende onunla ağlıyorum kesin bi yerine bisey yaptım diye onu susturdular beni susturamıyorlar ben nasıl ağlıyorumsonra anladık ki ev çok sıcakmış camları açtık kombinin derecesini düşürdük çocuk kendine geldi ama ben gelemedim bir türlü
Tatlım benim hayatın gerçekleri tecrübeyle sabit amaaaaAma yaa niden sen hayallerimi yıktınoysa ben bunları takacaktım oleyyy kim icat ettiyse eline sağlık diye sevinç çığlıkları atacaktım
Tamam kabullendimTatlım benim hayatın gerçekleri tecrübeyle sabit amaaaa
Amin canım benim hayırlı kandiller sağlıkla kucaklarmiza alalım inşallahHayırlı kandiller canlar
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı huzurlu sağlıklı bereketli yıllar nasip etsin sevdiklerimizle birlikte
İnşallah canım benim inşallahAmin canım benim hayırlı kandiller sağlıkla kucaklarmiza alalım inşallah
Olmadı kuzum ama uyandığında mu oluyor. Acaba rüyanın etkisiyle niÜç dört gündür kalbim hızlı atio yattigimda sabahları iki göğsumun arasında cikcak gibi hissediyorum oldumu hiç kan sulandırıcılad mi yapio bilemedim sizleri n oldumu hiç
Yok kahvaltı dan sonra falan uzanırken böle yirmi dk oluo sanki koşmuş gibi telefonda da nasi anlatcam derdimi doktora.Olmadı kuzum ama uyandığında mu oluyor. Acaba rüyanın etkisiyle ni
Amin canım inşallahHayırlı kandiller canlar
Amin canım inşallahKızlar hayırlı kandiller ❤
Hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin
Bilemedim ki canım gidince söyle bakalım doktora. İlerleyen zamanlarda karın büyüdükçe nefes almada falan zorluklar oluyormuş zaten öyle okumuştum.Yok kahvaltı dan sonra falan uzanırken böle yirmi dk oluo sanki koşmuş gibi telefonda da nasi anlatcam derdimi doktora.Sonra gecio durduk bı kaç gün daha geçmezse soleyim ilaçlar mi yapio acaba
Aminn amin canımKızlar hayırlı kandiller ❤
Hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin
Dayanamadim sordum canım hafif çarpıntı olur gebelik kte ama kardiyoloji ye görün istersen dedi bakalım smdi gitmem ilerlemez insallah kuzum bebiş de içeride calisio yoruluoz demekkiBilemedim ki canım gidince söyle bakalım doktora. İlerleyen zamanlarda karın büyüdükçe nefes almada falan zorluklar oluyormuş zaten öyle okumuştum.
Aminn amin canım
Hayırlı kandiller canım .Hayırlı kandiller canlar
Canım benim inanılmaz bir kalp sıkışmam var. Gece yatınca o kadar çok oluyor ki anlatamam. Yorgun olmama rağmen uyuyamıyorum. Sonra dalıyorum gece kalkıyorum yine aynı ve ben yine dalamıyorum. Kalp kan pompalamak için 2 kat çalıştığı için bu durumlar yaşanabiliyormuş.Üç dört gündür kalbim hızlı atio yattigimda sabahları iki göğsumun arasında cikcak gibi hissediyorum oldumu hiç kan sulandırıcılad mi yapio bilemedim sizleri n oldumu hiç
Hayırlı kandiller canım. Amin inşallah.Hayırlı kandiller kızlar Rabbim kimin ne dileği varsa kabul etsin inşallah
Hayırlısı ile vakti zamanında sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin❤❤
Hayırlı kandiller canım. Amin inşallah.Kızlar hayırlı kandiller ❤