- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.621
Dışardan daha pek belli olmuyor ama eşim elini koyduğunda rahat hissediyor.Dikkat et canım tuzda iyi değil. Ben ne tatlı ne tuzlu önceden de çok yemezdim zaten
Canım senin oğluşun tekmeleri dışarıdan belli olmaya başladımı babası hissediyor mu
Ayyy o çiş her şekilde gelecek ağzınıza burnunuza hiç bişey çözüm değilHu huu oğlan anneleri bakın hele ben ne buldumbence yüz yılın icadı
Çişle yıkanmak istemeyenler buyursun
İşte karşınızda pipilikkk
Eki Görüntüle 2998107
Tureed Nefes0858 Ssevincli @MucizelerimBenimle @iklime_06 @Masmavi0 @hayrunnisa85 Denizatidenizyildizi
Başka kimler vardı oğlan anasıay ben çok güldüm ya
Ama yaa niden sen hayallerimi yıktınAyyy o çiş her şekilde gelecek ağzınıza burnunuza hiç bişey çözüm değil
Evet ben kesin yaparım panikle saçmalık
İnşallah canım benimEvet ben kesin yaparım panikle saçmalıkhemen gelir inşallah da çözüm aramayiz
Valla bebesine göre değişir biz 3kardeşiz 3ümüzde emziği reddetmişizO zaman bebiş şimdi annenin intikamını almaz mı senden heesen misin illa memito diyen
Ben hemen sokcam ağzına emziği yoksa ağlayınca ne vereyim. Panik olurum ben
No noo zorla sokarım ağzınaValla bebesine göre değişir biz 3kardeşiz 3ümüzde emziği reddetmişizanne memitosu daha gzl gelmişsse belki senin bebişte kabl etmez
Aahaha inşallh alışırNo noo zorla sokarım ağzınakaçarı yok alışır herhalde inşallah maşallah
Eminim benim de komik anlarim olurİnşallah canım benimya ben kendi adıma söyleyim baya komik anılarım olacak eminim
O zaman bizimkide 1 hafta sonra hissettirir kendiniDışardan daha pek belli olmuyor ama eşim elini koyduğunda rahat hissediyor.
kiz benim karnım öyle çok çıkmadı ki
Bak o olabilir sizden beklerim
İnşallah canım benimO zaman bizimkide 1 hafta sonra hissettirir kendini
Bende çok kilo almadım canım bugün 24. Haftaya girdim ama gobegimde aşırı büyümedi sanırım bundan sonra büyüyecek artık
İşte bizde böyle olcaz hele ben yigenimin hiç altını almayıp bı gün yanlız kaldik mecbur Alcam pisik olcak neyse zar zor açtım meğer sem yapmamış bişe beni kandırmış Bide bebe gulmustu banaBen size bir anımı anlatayım benim en büyük yeğenim daha 20 günlük falan bende o zamanlar 20li yaşların başındayım tam üstünü değiştirdim bir ağlamaya başladı oturdum bende onunla ağlıyorum kesin bi yerine bisey yaptım diye onu susturdular beni susturamıyorlar ben nasıl ağlıyorumsonra anladık ki ev çok sıcakmış camları açtık kombinin derecesini düşürdük çocuk kendine geldi ama ben gelemedim bir türlü
İşte bizde böyle olcaz hele ben yigenimin hiç altını almayıp bı gün yanlız kaldik mecbur Alcam pisik olcak neyse zar zor açtım meğer sem yapmamış bişe beni kandırmış Bide bebe gulmustu banaya hiç alt bile almadım ben
İnşallah canım bakalım kimselere bırakmam gibide gelio heyecan la beklioruz burdan olmadı yazar tüyolar alırız doğumu önce olanlardanOlmazsınız canım insan kendi evladında başka olur bence bir cesaret gelir diye düşünüyorum
Maşalah canım inşallah herşeyin böyle güzel gider. Ben korona olmadan önce muayene olduğumda doktoruma sordum hem tetenoz hemde korona aşısını bana önermedi tetenozuda renkli ultrasondan sonra bakalım dediKızlar merhaba. Nasılsınız? Bugün benim kontrolüm vardı. Hersey yolunda cok sükür.iki hafta sonra detaylı ultrasona giricem. Bir de bugun ben 3. Biontech aşımı oldum. Ortalık çok fena diye doktorum yaptırdı.insallah zorlamaz aşı beni.siz napiyorsunuz? Aşı olan var mı benim gibi
Benim ki bugun mutlaka olmami önerdi. Hasta olursan daha kötü olacaginı söyledi. Bir kere gecirdim cünkü. Aile hekimimde kendi dayım. Oda mutlaka olmamı söylediMaşalah canım inşallah herşeyin böyle güzel gider. Ben korona olmadan önce muayene olduğumda doktoruma sordum hem tetenoz hemde korona aşısını bana önermedi tetenozuda renkli ultrasondan sonra bakalım dedi