Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Dikkat et canım tuzda iyi değil. Ben ne tatlı ne tuzlu önceden de çok yemezdim zaten
Canım senin oğluşun tekmeleri dışarıdan belli olmaya başladımı babası hissediyor mu
Dışardan daha pek belli olmuyor ama eşim elini koyduğunda rahat hissediyor.
kiz benim karnım öyle çok çıkmadı ki

Ayyy o çiş her şekilde gelecek ağzınıza burnunuza hiç bişey çözüm değil
Ama yaa niden sen hayallerimi yıktın oysa ben bunları takacaktım oleyyy kim icat ettiyse eline sağlık diye sevinç çığlıkları atacaktım

O zaman bebiş şimdi annenin intikamını almaz mı senden hee sen misin illa memito diyen
Ben hemen sokcam ağzına emziği yoksa ağlayınca ne vereyim. Panik olurum ben
Valla bebesine göre değişir biz 3kardeşiz 3ümüzde emziği reddetmişizanne memitosu daha gzl gelmişssebelki senin bebişte kabl etmez

Dışardan daha pek belli olmuyor ama eşim elini koyduğunda rahat hissediyor.
kiz benim karnım öyle çok çıkmadı ki
O zaman bizimkide 1 hafta sonra hissettirir kendini
Bende çok kilo almadım canım bugün 24. Haftaya girdim ama gobegimde aşırı büyümedi sanırım bundan sonra büyüyecek artık

Ben size bir anımı anlatayım benim en büyük yeğenim daha 20 günlük falan bende o zamanlar 20li yaşların başındayım tam üstünü değiştirdim bir ağlamaya başladı oturdum bende onunla ağlıyorum kesin bi yerine bisey yaptım diye onu susturdular beni susturamıyorlar ben nasıl ağlıyorum sonra anladık ki ev çok sıcakmış camları açtık kombinin derecesini düşürdük çocuk kendine geldi ama ben gelemedim bir türlü

İşte bizde böyle olcaz hele ben yigenimin hiç altını almayıp bı gün yanlız kaldik mecbur Alcam pisik olcak neyse zar zor açtım meğer sem yapmamış bişe beni kandırmış Bide bebe gulmustu bana ya hiç alt bile almadım ben

Olmazsınız canım insan kendi evladında başka olur bence bir cesaret gelir diye düşünüyorum

Maşalah canım inşallah herşeyin böyle güzel gider. Ben korona olmadan önce muayene olduğumda doktoruma sordum hem tetenoz hemde korona aşısını bana önermedi tetenozuda renkli ultrasondan sonra bakalım dedi

Maşalah canım inşallah herşeyin böyle güzel gider. Ben korona olmadan önce muayene olduğumda doktoruma sordum hem tetenoz hemde korona aşısını bana önermedi tetenozuda renkli ultrasondan sonra bakalım dedi
Benim ki bugun mutlaka olmami önerdi. Hasta olursan daha kötü olacaginı söyledi. Bir kere gecirdim cünkü. Aile hekimimde kendi dayım. Oda mutlaka olmamı söyledi kafalar karısık bu konuda. Hayirlisi diyelim. Tetanoz aşısı ayrıntılı ultrasondan sonra. Ben onuda olucam mutlaka.ilk hamileligimde de oldum. Sorun olmadi cok sükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…