Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Merhaba hatırladım tabiki yeni tedavin hayırlı olsun inşallah ben hiç kullanmadım o ilaçtan istanbuldamısın soralım eczanelere istersen
Saolun kızlarrr Ssevincli Ssevincli hızır gibi yetişti imdadıma buldu ilaçlarımı canm kankam 💖💖 sizede tsk ederim cnlarımmm

Yarın sorayım burdaki eczanelere manisadayim bende İzmir'den bulduruom. tedavin hayırlı olsun kuzum iğne fitil bulamazsan aklında olsun
Canmsn cok saol bebegımmm sımdlk hallettik seyhanm buldu saolsn💖 yine dara girersem çalarm kapınızı biliyrmki hepinz yardm edersnz zaten💖 teyzosları minik bir minnoş vr bendede tutundu annesine💖

Canmsn cok saol bebegımmm sımdlk hallettik seyhanm buldu saolsn💖 yine dara girersem çalarm kapınızı biliyrmki hepinz yardm edersnz zaten💖 teyzosları minik bir minnoş vr bendede tutundu annesine💖
Yaaaa maşallah canım gözünüz aydın çok sevindim senin adına sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah kaç haftalık oldunuz 🥰🥰

Her zaman kuzum bizim bağımız başka soylucen tabi şükür bebeimm ya akşam gördüm denk geldi çok sevindim canım benim 🥰🥰 şükür herşeyin vakti saati ni Rabbim bilio bak hayırlı haberler aldık şükür

Her zaman kuzum bizim bağımız başka soylucen tabi şükür bebeimm ya akşam gördüm denk geldi çok sevindim canım benim 🥰🥰 şükür herşeyin vakti saati ni Rabbim bilio bak hayırlı haberler aldık şükür
Çok sukur bebegm 3ay ara vermıstm kafa dinledm sımdıde yavrusu aldm İnşallah hepimiz hayrlısıyla kavusurz yavrumuza💖

Ben halbuki test le stres bitcek sandım ama bitmiomus 9 ay bitsin sağlıkla doğumu bebislerin gazlarını felan konuşalım artık😊😊
Yaa yok bebegm ya kan verıoz baska bıselerin sürecı baslıyor bitmiyorrr:))) siz önden bi tecrube edının sonra ben sizin tecrubelerinizle hareket ederimmm😁

Yaa yok bebegm ya kan verıoz baska bıselerin sürecı baslıyor bitmiyorrr:))) siz önden bi tecrube edının sonra ben sizin tecrubelerinizle hareket ederimmm😁
Bende bizden önde gidenleri takip ediorum ondan iyi oluo hazırlıklı oluorum kuzum 🥰🥰 ya çok özlemişim valla iyiki geldin kuzum 🥰🥰

X