- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 36
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.521
Benimde oldu canım ara ara hala oluyor ama içini rahatlaticaksa Dr sor istersenKızlar hayırlı günler hamilelikte 11 haftamın içerisindeyim yaklaşık 4 5 gündür kasıklarım ve vajinada ara ara ağrılar oluyor tanıdığım Bi hemşire ablam normal olduğunu bebek büyüdüğü için Rahim büyüyor ve ağrı olması çok normal dedi ama benim içim baya huzursuz. Bilmiyorum korkulacak birşey mi aranızda bu tarz şikayetleri olan varmı?
Aynen canım listede erkekler önde gidiyorİyimisss bu arada ne çok oğlan anası var kizz
Kız canımCanım senin bebiş erkek degilmiyduli ben mi karıştırıyorum bayadır giremedim de
Sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz alabilelim insallahKız canım
Amin canım . O günler gelsin inşallah bian önce.Sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz alabilelim insallah
Aynen canım pipiped diye geçiyor ama pipilik diyince ben çok gülüyorumSelam can anneler nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Catlak-kurabiye gördüm kuzum o attığın resmi onun adına pipiped diyorlarmış hatta ebebegin ıslak mendili var erkek bebeklere özel olanın içinden hediye bu pedlerden çıkıyormuş kızlar için olandanda hediye alt açma örtüsü bilginize
Düşünsene alışverişte raflarda arıyorsun bulamiyorsun çalışanlardan pipilik istiyorsunAynen canım pipiped diye geçiyor ama pipilik diyince ben çok gülüyorum
E bebeğin kendi ıslak mendilin de mi çıkıyormuş kuzum alalım bari deneme amaçlı. Zaten şubat indirimleri başladı
Ayy kahkaha attım bunaDüşünsene alışverişte raflarda arıyorsun bulamiyorsun çalışanlardan pipilik istiyorsun
Evet canım yanlış görmediysem ebebegin erkekler için olandı bak istersen.Aynen canım pipiped diye geçiyor ama pipilik diyince ben çok gülüyorum
E bebeğin kendi ıslak mendilin de mi çıkıyormuş kuzum alalım bari deneme amaçlı. Zaten şubat indirimleri başladı
Bez ve ıslak mendil ne aldın cnmEvet canım yanlış görmediysem ebebegin erkekler için olandı bak istersen.
İndirim başladı ben bezini şiparis verdim ıslak mendil deterjan gününü bekliyorum şimdide
Bezi prima premium care canım. Digerlerine sonradan sızdırıyor yazan çok olmuş bende dedim prima alayım. Islak mendil daha almadım ama uni baby yada sleepy alıcamBez ve ıslak mendil ne aldın cnm
Canım merhaba hatirlamazmiyiz halleyim estrofem yarım dan az var ama pluton ve fitil bulamazsan var elimde kuzum bende pluton aramıştım ilaçlara zam gelcek die yapiolar sanırımKızlar Merhaba! Beni hatrlaranz umarım cok acil bir durum var piayasadq estrofem hiç ama hiç yok.eskiden elinizde kalan estrofem vrmı? Bulamıyrm4kutuya ihtiyacım var ama yokkk
Ya subatn 3.haftasına kdr yokmus.prolutn vs vr elimde sukur bana estrofem lazımCanım merhaba hatirlamazmiyiz halleyim estrofem yarım dan az var ama pluton ve fitil bulamazsan var elimde kuzum bende pluton aramıştım ilaçlara zam gelcek die yapiolar sanırım
Merhaba hatırladım tabiki yeni tedavin hayırlı olsun inşallah ben hiç kullanmadım o ilaçtan istanbuldamısın soralım eczanelere istersenKızlar Merhaba! Beni hatrlaranz umarım cok acil bir durum var piayasadq estrofem hiç ama hiç yok.eskiden elinizde kalan estrofem vrmı? Bulamıyrm4kutuya ihtiyacım var ama yokkk
Yarın sorayım burdaki eczanelere manisadayim bende İzmir'den bulduruom. tedavin hayırlı olsun kuzum iğne fitil bulamazsan aklında olsunYa subatn 3.haftasına kdr yokmus.prolutn vs vr elimde sukur bana estrofem lazım