Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sağol canım dikkat edin Çok arttı inanın nerden geliyor anlaşılmıyor çıkmadığın halde kapıyorsun
Evet kuzum ben aileme bile gitmiorum ne zamandır ki şuanda covidler hastane dışında cikamiorim bakalım havalar isininca azalır belki şu vakkalar yine de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum Allah'ım hepimizi bebislerimizi korusun inşallah

Sonra unutuorum yapmam gerekeni utana skila mesaj atiorum çok sabırlı doktorum valla hele en. Son iki kere soledigi şeyi eve geldim unuttum bida sordum o nda dünya duruo sanki 🤗🤗
Normal bence canım ya nasıl süreçlerden geçtik hepimizinki ayrı hikaye anlayışlı olmayacak bi doktorla ne işimiz var zaten 😊

Kızlar hayırlı günler hamilelikte 11 haftamın içerisindeyim yaklaşık 4 5 gündür kasıklarım ve vajinada ara ara ağrılar oluyor tanıdığım Bi hemşire ablam normal olduğunu bebek büyüdüğü için Rahim büyüyor ve ağrı olması çok normal dedi ama benim içim baya huzursuz. Bilmiyorum korkulacak birşey mi aranızda bu tarz şikayetleri olan varmı?
Merhaba canım evet benim oldu hatta ara ara hala olur sadece kasık ağrısı varsa ve ara araysa tedirgin olmana gerek yinede doktoruna söyle ama😊

➡️➡️Bilgi köşesi 🤪
Geçenlerde öğrendim bende belki siz biliyorsunuzdur. Göğüs uçları çok önemliymiş fazla uyarılmaması gerekiyormuş. Rahim kasılmalarını ve dolayısıyla doğumu tetikliyormuş.
⚠️⚠️Dikkat edelim
İlerleyen süreçte krem falan sürersek dikkatli sürelim ⚠️⚠️
🤗🤗🤗💗💗💗💙💙💙🤰🤰🤰

Valla ben dokundurmuyorum 😂
Arada ovaliyorum. Bazen çok kaşınıyor mafediyo beni 😔

X