- 2 Şubat 2018
- 1.398
- 2.309
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.501
Sağol canım dikkat edin Çok arttı inanın nerden geliyor anlaşılmıyor çıkmadığın halde kapıyorsunGeçmiş olsun canım çok arttı dikkat etcez kuzum bol c vitamini alalım hergun
Evet kuzum ben aileme bile gitmiorum ne zamandır ki şuanda covidler hastane dışında cikamiorim bakalım havalar isininca azalır belki şu vakkalar yine de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum Allah'ım hepimizi bebislerimizi korusun inşallahSağol canım dikkat edin Çok arttı inanın nerden geliyor anlaşılmıyor çıkmadığın halde kapıyorsun
Çok geçmiş olsun. Gitsin bı daha gelmesin inşallahİyiyim canım çok şükür hafif atlattım dikkat ettim yediğime içtiğime dikkat edin kızlar ben evden çıkmadığım halde kaptım
Yaaaa nerden buldun sen bunuHu huu oğlan anneleri bakın hele ben ne buldumbence yüz yılın icadı
Çişle yıkanmak istemeyenler buyursun
İşte karşınızda pipilikkk
Eki Görüntüle 2998107
Tureed @Nefes0858 @Ssevincli Minikimm I iklime_06 Masmavi0 @hayrunnisa85 @Denizatidenizyildizi
Başka kimler vardı oğlan anasıay ben çok güldüm ya
Normal bence canım ya nasıl süreçlerden geçtik hepimizinki ayrı hikaye anlayışlı olmayacak bi doktorla ne işimiz var zatenSonra unutuorum yapmam gerekeni utana skila mesaj atiorum çok sabırlı doktorum valla hele en. Son iki kere soledigi şeyi eve geldim unuttum bida sordum o nda dünya duruo sanki
Merhaba canım evet benim oldu hatta ara ara hala olur sadece kasık ağrısı varsa ve ara araysa tedirgin olmana gerek yinede doktoruna söyle amaKızlar hayırlı günler hamilelikte 11 haftamın içerisindeyim yaklaşık 4 5 gündür kasıklarım ve vajinada ara ara ağrılar oluyor tanıdığım Bi hemşire ablam normal olduğunu bebek büyüdüğü için Rahim büyüyor ve ağrı olması çok normal dedi ama benim içim baya huzursuz. Bilmiyorum korkulacak birşey mi aranızda bu tarz şikayetleri olan varmı?
İşe yarar mı bilmiyorum ama ben diğer oğlum da nasibimi almıştım.Agzima girmistiHu huu oğlan anneleri bakın hele ben ne buldumbence yüz yılın icadı
Eki Görüntüle 2998107
Tureed @Nefes0858 @Ssevincli Minikimm I iklime_06 Masmavi0 @hayrunnisa85 @Denizatidenizyildizi
Gercekten mi? Benim kızım var. İkinci oglanİşe yarar mı bilmiyorum ama ben diğer oğlum da nasibimi almıştım.Agzima girmisti
Amin inşallahEvet kuzum ben aileme bile gitmiorum ne zamandır ki şuanda covidler hastane dışında cikamiorim bakalım havalar isininca azalır belki şu vakkalar yine de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum Allah'ım hepimizi bebislerimizi korusun inşallah
Amin inşallahÇok geçmiş olsun. Gitsin bı daha gelmesin inşallah
Anlık inan ne kadar dikkat etsen de ummadığım anda sürpriz yapabiliyorlarGercekten mi? Benim kızım var. İkinci oglantecrübem yok ama pamuk kapatirim diye düsünmüştüm kazaya ugramayayim dikkat edeyim bari
Möhteşem bir icat dimiYaaaa nerden buldun sen bunu
Ben ciddi ciddi araştırıp almayı düşünüyorum. Yoksa evim duvarları koltuklar halılarİşe yarar mı bilmiyorum ama ben diğer oğlum da nasibimi almıştım.Agzima girmisti
Bilgi köşesi
Geçenlerde öğrendim bende belki siz biliyorsunuzdur. Göğüs uçları çok önemliymiş fazla uyarılmaması gerekiyormuş. Rahim kasılmalarını ve dolayısıyla doğumu tetikliyormuş.
Dikkat edelim
İlerleyen süreçte krem falan sürersek dikkatli sürelim
Canım senin bebiş erkek degilmiyduli ben mi karıştırıyorum bayadır giremedim deBen galiba ismi buldum
O kadar emek verdik; kavuşmak zor oldu.
Bulunca da o kadar kıymetli ki
Pırıl Pırıl yaptı içimizi.
İnci
Hiç dokunma kuzum Allah korusun çok önemliymiş valla ben çok şaşırdım duyuncaValla ben dokundurmuyorum
Arada ovaliyorum. Bazen çok kaşınıyor mafediyo beni
Aminn kuzum hepimizinkiSanırım şekere de 20 den sonra bakılıyor ama inşallah çıkmaz ya. Bende yiyorum bazenzaten tatlıyı çok severdim
Ohh çok şükür canım her şey yolundaymışsağlıkla büyüsünler
Hu huu oğlan anneleri bakın hele ben ne buldumbence yüz yılın icadı
Eki Görüntüle 2998107