- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.964
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.241
Duru matik granül alırım büyük ihtimalle canım ona karar vermiştimMarka ne alıcan canım deterjan.
Yok görmedim kuzum hani nerde
Yaa oyy teyzesi yesin onu maşallah maşallahCatlak-kurabiye tam sana yazıyordum bebisimin 23haftalık mesajı geldi biz artık 23 haftalık olduk ayyyy 1 hafta sonra 6 aylık oluyoruz
Hemde nasıl heyacanlı ıslak mendil aldım diye insan bu kadar mutlu olurmu ya sırıtık suratla dolanıyorum evdeBen kaçıncı saymadım
Hayırlı olsun canım.
Bı ıslak mendil bile nasıl heyecanlandırıyor dimi
Geçmiş olsun canım kaçıncı haftada olmuş oldu tetenozuKızlar selam nasılsınız biz iyiyiz çok şükür biraz kol ağrım var tetenozdan dolayı geçen sefere göre daha iyiyim.
Kızlar aldıklarımı kodlarından tek tek buldumbaşka türlü açılmıyor
Atayım fotosunubir tane daha takım var ama o bitmiş bulamadım foto
Eki Görüntüle 2995056
BizdeeHemde nasıl heyacanlı ıslak mendil aldım diye insan bu kadar mutlu olurmu ya sırıtık suratla dolanıyorum evde
Kalin yazınca dedim noluyoKızlarrrrrr
Kargom geldi yorum yapayım
Görmeyenler için tekrar alıntı yaptım mesajı
Yerleri güzel beğendik biz özellikle iki tanesi çok güzel yumuşacıktı biri kapşonlu olan diğeride 18 tl ye aldığım beyazlı
Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta bedenler küçük olabiliyor. Misal aldığım 12 aylık ama 6 aylık gibi. Bazısı da tam 12 aylık o yüzden ne olur ne olmaz büyük beden seçin eğer alırsanız da
Yaaaa hepimiz böyleyiz ya rahatım o yüzden yoksa kendimden korkarımBizdeekanepenin altına öyle düzenli yerleştiriyoruz ki sorma sanki çeyizlik kristal takım yerleştirmesi
Hahha kız ürünler için kızlar yorum istedi arada kaynamasın mesaj diye kalın yazıyorumKalin yazınca dedim noluyo
Hoşgeldin canım.
Evet başlangıçta 3-6 ile başladım ben hep.
2 3 takım hastane çıkışı alacağım o kadar.
O da isimli hatıra kalsın. 2 de normal.
Kaynanam çok ısrar etti o alacakmış
Aynen canım yalnız değilsinYaaaa hepimiz böyleyiz ya rahatım o yüzden yoksa kendimden korkarım
Ohh maşallahSuan 24 bitiyor yavrm 25 e gırıcem 2 gun sonra ben
Napim almak istiyorlar kendileri kaşınıyor.Hahha kız ürünler için kızlar yorum istedi arada kaynamasın mesaj diye kalın yazıyorum
Birdekoydum ki iyice göze çarpsın
2 3 takım hasta çıkışı çok olur kız onlar çok giyilmiyor bebekler büyüyır diyorlar
Hani şu 5li setler varya onlar daha mantıklı
Paşa alınır ama teyzesiDuru matik granül alırım büyük ihtimalle canım ona karar vermiştim
Yaa oyy teyzesi yesin onu maşallah maşallahyalnız benim aklımda kız olarak kalmış piyimses diyecektim minnak paşa
Teşekkür ederim canım. İlk dozu 18. Haftada 2. Dozu 22 haftada oldum. 3. Doz doğumdan sonra olucakGeçmiş olsun canım kaçıncı haftada olmuş oldu tetenozu
Yaa Vala o detaylıdan sonra insan biraz daha rahatlıyor boyle kademe kademe ilerliyoruz hepOhh maşallahhayırlısı ile senin deneyimlerinden faydalanacağım bende detaylı ya randevu aldım bende 16 şubata bakalım.
Bana biz arayacağız demişlerdi sağlık ocağında da hala aramadılar zamanı geçmez inşaallah yarın ben arayayım bariTeşekkür ederim canım. İlk dozu 18. Haftada 2. Dozu 22 haftada oldum. 3. Doz doğumdan sonra olucak
Ama bunlar çok tatlış küçük paşa sağlıkla giysinKızlarrrrrr
Yerleri güzel beğendik biz özellikle iki tanesi çok güzel yumuşacıktı biri kapşonlu olan diğeride 18 tl ye aldığım beyazlı
Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta bedenler küçük olabiliyor. Misal aldığım 12 aylık ama 6 aylık gibi. Bazısı da tam 12 aylık o yüzden ne olur ne olmaz büyük beden seçin eğer alırsanız da
Şu mesajın içindeki mesajda kuzum fotolarPaşa alınır ama teyzesi
Neler aldın canım resim mi yükledin göremedim ben
Kızlarrrrrr
Aynen canım sen yarın bi ara çünkü bana da randevumu yazdı verdi hangi haftalarda gideceğimi falanBana biz arayacağız demişlerdi sağlık ocağında da hala aramadılar zamanı geçmez inşaallah yarın ben arayayım bari
Genelde arıyorlar benide aradılar ilk dozda ikinci için tarih vermişti ona göre gittim.Bana biz arayacağız demişlerdi sağlık ocağında da hala aramadılar zamanı geçmez inşaallah yarın ben arayayım bari
Oyy teşekkürler canım benim inşallahAma bunlar çok tatlış küçük paşa sağlıkla giysin