- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.281
Sen ara canım zamanı geçmesinBen ilk gittiğimde bana biz arayacağız dediler bende ararlar diye bekledim işte
İşte banada öyle dediler ondan bekledim canım
Hiç riske girme canım zaten hava durumuna göre bakarsın
21-23 arası en iyi aralık diyorlar canım
Bende aldım canimİnşallah canım
Ben yine ıslak mendil aldım12x60 - kargo dahil 50 TL. Kampanya vardı ama bitmiş.
Link ekliyim belki gelir yine kampanya.
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bu da iyiymiş. 6x71 li 71 TL
2. Si 1 TL ye geliyor.
12x70 72 TL
Artık matematiğim bozuldu
Oo baya baya tamamlanmış senin eksiklerAynen canım ben görmeden alamıyorum genelde lcw den aldım kumaşları da çok güzel e bebekde çok bisey bulamadım diğer ihtiyaçları ordan aldım bakım ürünleri biberon emzik küvet için file ateş ölçer süt sagma makinesi saklama poşeti falan bu tarz şeyleri ordan aldım
Yine de maşallah o zaman canım hafif atlatıyorsun inşallah çabucak geçerMalesef aşı yaptırmadım
Off sorma artık hesap yapmaktan indirim takip etmekten kafam şöyle olduBu da iyiymiş. 6x71 li 71 TL
2. Si 1 TL ye geliyor.
12x70 72 TL
Artık matematiğim bozuldu
İnşallah ya 34 leri görelim. Eşimde benimle girecek detaylıya. Çok heyecanlıyım gerçekten. Yarın da kontrele gideceğim. Ama ben hiç bir kıpırtı vs. hissetmiyorum. Korkuyorum.Yaa Vala o detaylıdan sonra insan biraz daha rahatlıyor boyle kademe kademe ilerliyoruz hephaftaya hastaneye gıdıcem seker yuklemesı ıcın sonra da kendi doktoruma sonucları gostermeye ben kucuk sehırde yasamanın sıkıntısını yasıyorum bı tek beni korkutan onlar oluyor doktorum onune hep bı hafta belirliyor oyle oyle ılerlıcez diyor simdi hedef 26. Hafta ınsallah soyle 34 lerı goruruz ınsallah sende hıc merak etme detaylının tadını cıkar kızlarla
Destekli olandan aldım bende canım daha rahat olur diye önceden buraya resim atmıştım onu aldım benOo baya baya tamamlanmış senin eksiklerbende küveti falan a101 den aldım da fileye e bebekte falan bakayım. Destekli file alın diyorlar ama senin aldığın nasıl
Yine de maşallah o zaman canım hafif atlatıyorsun inşallah çabucak geçer
Off sorma artık hesap yapmaktan indirim takip etmekten kafam şöyle oldu
Bide bunun araştırması var şu kimyasal bu doğal vs
Canım bana yaptıracağım yer 23. veya 25. haftaya kadar yapılıyor dedi sanırım . Ben de 16 Şubata aldım randevuyu. 21+2 falan olucam inşallah o zaman. Özelde yaptırıyorum ben 500 tl ikiz 1000 tl dediler:)Detaylıyı kaçıncı haftada oluyoruz.
11 Şubat a randevu aldım hastaneden.
O ayrı randevu açacak değil mi?
aynen bizimde 1 kız 1 erkek isim karar veremedik. önerisi olan? :)İsimlerine karar verebilen var mı kızlar ben cok zorlanıyorum
öyle fikirsizim ki bende. napıcaz bilmiyorum.aynen bizimde 1 kız 1 erkek isim karar veremedik. önerisi olan? :)
Tamam canım bende ona bakayım. Bu arada sana e bebekten indirim kodu geliyor mu baya alışveriş yapmışsın oradan. Gelmesi lazım. Bezler iyi uygun fiyata geliyorDestekli olandan aldım bende canım daha rahat olur diye önceden buraya resim atmıştım onu aldım ben
Eşimin numarası kayıtlı ona gelir heralde hiç sormak aklıma gelmedi geldiyse kullanırım bezler için sağol canımTamam canım bende ona bakayım. Bu arada sana e bebekten indirim kodu geliyor mu baya alışveriş yapmışsın oradan. Gelmesi lazım. Bezler iyi uygun fiyata geliyor
Ben sabah faydalandım o indirim kodundan baya uygun oluyor.Eşimin numarası kayıtlı ona gelir heralde hiç sormak aklıma gelmedi geldiyse kullanırım bezler için sağol canımpazara kadar Prima ıslak havlularda indirim yapmışlar ebebekde alsammi acaba yoksa sleepy ıslak havlumu alsam ay bir karar veremedim bez için karar verdim ama ıslak mendil halen bakıyorum ne alayım
Bir yere giderken falan çantamızda kolaylık olsun diyeBen sabah faydalandım o indirim kodundan baya uygun oluyor.
Valla ıslak mendil olarak baby turco aldık ama ilk başlarda şu temizleme pamuğu varya ondan kullanırım diyorum geçen biri dedi sprey şişesine suyu dolduruyormuş kullanacağı zaman nemlendirip kullanıyor. Zaten bizim yaza denk gelecek ya sularda ılık olur.
Ama ıslak mendilde sleepy ya da uni babyden tekrar alırım diye düşünüyorum. Baby turcoyu ilk zamanlar kullanmam galiba emin olamadım
Bende uni babymı alsam diyorum ablamda onu kullanmıştı yada sleepy mi alayım ayyy kafam karışıyorBen sabah faydalandım o indirim kodundan baya uygun oluyor.
Valla ıslak mendil olarak baby turco aldık ama ilk başlarda şu temizleme pamuğu varya ondan kullanırım diyorum geçen biri dedi sprey şişesine suyu dolduruyormuş kullanacağı zaman nemlendirip kullanıyor. Zaten bizim yaza denk gelecek ya sularda ılık olur.
Ama ıslak mendilde sleepy ya da uni babyden tekrar alırım diye düşünüyorum. Baby turcoyu ilk zamanlar kullanmam galiba emin olamadım
Kerem ile beren dedi eşim ama bilemiyorum o da çok istekli söylemedi zaten :)öyle fikirsizim ki bende. napıcaz bilmiyorum.
Uyumlu olsun istediniz herhalde. Ben uyumlu istemiyorum ama tabi büyük de konuşmayayım. :) Ama bulduğunuz isimlerde güzel.Kerem ile beren dedi eşim ama bilemiyorum o da çok istekli söylemedi zaten :)
İkiside güzel kuzum dediğim gibi ben bi yere gittiğimizde kullanırım. İnşallah pamukları ıslatmaya üşenmezsemBende uni babymı alsam diyorum ablamda onu kullanmıştı yada sleepy mi alayım ayyy kafam karışıyorevet pamuklar içinde iyi diyorlar bende az alıp denicem memnun kalırsam devam ederim yoksa ıslak havlu
Canım Vala hıc sıkıntı yapma herkez bana da diyordu hissetmiyormusun hissetmen lazımdı falan diye bı ara cok kafama takıyordum daha sonra ayrıntılı ya gıttıgımde 20.haftanın ıcındeydım doktor sordu cok az dedim ama ikisini ayırt edemiyorum hangisi bıde tek tuktu ondan sonra basladı hareketler sımdı de uykumdan uyandırıyorlar ilk hamilelik ya 20den once hissetmek zor olabilir canım merak etmeİnşallah ya 34 leri görelim. Eşimde benimle girecek detaylıya. Çok heyecanlıyım gerçekten. Yarın da kontrele gideceğim. Ama ben hiç bir kıpırtı vs. hissetmiyorum. Korkuyorum.
Bu zamana kadar gelmişsin ki ne zorlu dönemlerdi bizler için.