Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaa Vala o detaylıdan sonra insan biraz daha rahatlıyor boyle kademe kademe ilerliyoruz hep 🙂 haftaya hastaneye gıdıcem seker yuklemesı ıcın sonra da kendi doktoruma sonucları gostermeye ben kucuk sehırde yasamanın sıkıntısını yasıyorum bı tek beni korkutan onlar oluyor doktorum onune hep bı hafta belirliyor oyle oyle ılerlıcez diyor simdi hedef 26. Hafta ınsallah 😬 soyle 34 lerı goruruz ınsallah sende hıc merak etme detaylının tadını cıkar kızlarla🙂🙂🙂🥰🥰
Canım şeker yüklemesini herkesten istiyorlar mı acaba ya

Bana biz arayacağız demişlerdi sağlık ocağında da hala aramadılar zamanı geçmez inşaallah yarın ben arayayım bari 🤔
Bende ilk dozumu 20.haftada oldum 1 ay sonra da 2 doz ıcın cagırdı bu hafta o da ama bizim burda cok kar oldugu ıcın belki yarın gıdemeyebılırım

Oyy teşekkürler canım benim inşallah 🥰 🥰 artık kıyafet almam galiba ya 🤣 görünce dayanamadığm olmazsa🤭
Valla dayanamayip alıyorsun ama alırsan büyük al canım. Bende küçük daha almam diyorum ama karşıma bisey çıkıyor dayanamıyorum o yüzden 9 aydan sonra giyeceklerine odaklandım artık 😊😊
10 lu hastane çıkışı aldım 2 tanede 5li set aldım kalanları 3 6 ay 6 9 ay aldım yegenimden kalmada 6 aya kadar giyicek bir sürü kıyafet var

Bende ilk dozumu 20.haftada oldum 1 ay sonra da 2 doz ıcın cagırdı bu hafta o da ama bizim burda cok kar oldugu ıcın belki yarın gıdemeyebılırım
Dikkat et canım kar varsa çıkma ara söyle bende pazartesi 2. Dozu oldum karda çıktım hemşire niye kendini riske atıp geldin dedi ona göre gününü değiştirir

Valla dayanamayip alıyorsun ama alırsan büyük al canım. Bende küçük daha almam diyorum ama karşıma bisey çıkıyor dayanamıyorum o yüzden 9 aydan sonra giyeceklerine odaklandım artık 😊😊
10 lu hastane çıkışı aldım 2 tanede 5li set aldım kalanları 3 6 ay 6 9 ay aldım yegenimden kalmada 6 aya kadar giyicek bir sürü kıyafet var
Oo iyi maşallah canım seninde 6 aya kadar tamamdır o zaman. Dediğin gibi artık 1 yaş ve sonrasına bakarız. Ya bazı markaların ürünleri küçük oluyor e bebekte de öyle ürünler var. O yüzden bakıp almak daha mantıklı sanki ya

Dikkat et canım kar varsa çıkma ara söyle bende pazartesi 2. Dozu oldum karda çıktım hemşire niye kendini riske atıp geldin dedi ona göre gününü değiştirir
Aynen canım bakayım yarın eger cıkılmıcak gıbı olursa zaten arıcam soylıcem zaten yarından sonra da kar gorulmuyor acil aya baslar bj kac gun sonra giderim bide aslında ondan ziyade ben erken gebelik olmasın diye doktor bı ıgneye baslatmıstı haftada 1 kere oluyordum onun zamanında hep persembeden persembe ye oluyordum bakayım yarın ki hava durumuna ona gore doktoruma yazıp sorucam

Oo iyi maşallah canım seninde 6 aya kadar tamamdır o zaman. Dediğin gibi artık 1 yaş ve sonrasına bakarız. Ya bazı markaların ürünleri küçük oluyor e bebekte de öyle ürünler var. O yüzden bakıp almak daha mantıklı sanki ya
Aynen canım ben görmeden alamıyorum genelde lcw den aldım kumaşları da çok güzel e bebekde çok bisey bulamadım diğer ihtiyaçları ordan aldım bakım ürünleri biberon emzik küvet için file ateş ölçer süt sagma makinesi saklama poşeti falan bu tarz şeyleri ordan aldım

Aynen canım bakayım yarın eger cıkılmıcak gıbı olursa zaten arıcam soylıcem zaten yarından sonra da kar gorulmuyor acil aya baslar bj kac gun sonra giderim bide aslında ondan ziyade ben erken gebelik olmasın diye doktor bı ıgneye baslatmıstı haftada 1 kere oluyordum onun zamanında hep persembeden persembe ye oluyordum bakayım yarın ki hava durumuna ona gore doktoruma yazıp sorucam
İnşallah kar erimiş olur çıkarsın canım. Benimde yarın randevum var ana yollar açık ama ara sokaklar sıkıntı o yüzden iptal edebilirim randevuyu

Detaylıyı kaçıncı haftada oluyoruz.
11 Şubat a randevu aldım hastaneden.
O ayrı randevu açacak değil mi?
İnan hiç bilmiyorum canım benimde 20. Haftamda randevum ama detaylı ile ilgili bir şey demedi gidince ayrı bir randevu mu alacağım başka doktora mı yönlendirecek bakalım. Çok merak ediyorum

Aynen canım sen yarın bi ara çünkü bana da randevumu yazdı verdi hangi haftalarda gideceğimi falan
Ben ilk gittiğimde bana biz arayacağız dediler bende ararlar diye bekledim işte
Genelde arıyorlar benide aradılar ilk dozda ikinci için tarih vermişti ona göre gittim.
Sen yarın bir ara sor canım
İşte banada öyle dediler ondan bekledim canım
Hiç riske girme canım zaten hava durumuna göre bakarsın
Detaylıyı kaçıncı haftada oluyoruz.
11 Şubat a randevu aldım hastaneden.
O ayrı randevu açacak değil mi?
21-23 arası en iyi aralık diyorlar canım

X