- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.964
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.221
Bakmıştım sabah canım normale dönmüş fiyatı neyse denk gelir inşallah yineHala devam ediyor canım benım sepette eklıydı hala oyle dusunursen bak ıstersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakmıştım sabah canım normale dönmüş fiyatı neyse denk gelir inşallah yineHala devam ediyor canım benım sepette eklıydı hala oyle dusunursen bak ıstersen
Tamam tamam mesaj alındı biz bi 100 paket stok yapalımE bunun dışarısı var. Yok yemek döktü. Yok masasını sileyim. Ellerini dokundurdu bı yere sileyim. Oooooo daha say say bitmez
Suan 24 bitiyor yavrm 25 e gırıcem 2 gun sonra benÇok uzağım oralara canım hiç bilmiyorum bende. Oda işini falan da ayarlamadık hiç. Sen şuan kaçıncı haftada idin?
Vala sorma canım ilk baslarda korkudan alamıyordum sımdı de hepsi bı anda oluyor guzel telaslar Vala kıyafet seyını kapattım ben artık haftaya hastane cıkıslarını yaptırcam bıde kendi pijamalarımı alıcam anne bebek cantası olarak alan oldu mu nasıl bısey dusunuyorsanız acaba
Yaaa memnunmusun canım bende aslında bu tarz bısey dusunuyordum ama bı yerde cok bısey almıyor falan diye yorum okudum bı cana modeli var onu paylasmıs lar buyuk falan diye ıkız olucak ya bide benim ki ikisi arasında kaldım acıkcası bıde sızın fikrinizi alayım dedım benim gordugum onerılen canta da buyduEki Görüntüle 2995501
Ben bunu almıştım canım çanta olarak malı çok iyi geldi. Kenarlarında demir var açtın mı ağzı kocaman sabit duruyor. Bakalım inşallah kullanınca daha net belli olur
Sen daha once alısverıs yapmıs mıydın canım ben hıc yapmadım hala duruyor bende belki yeni uyelıklere veriyordur.Bakmıştım sabah canım normale dönmüş fiyatı neyse denk gelir inşallah yine
Valla iyi geldi ama dediğim gibi kullanmadan belli olmaz. Ama senin malzemeler daha fazla olacağı için attığın model çok iyiymiş canım. Peki sırt çantası da olabiliyor mu o. Çünkü bebişle omuzda zor olur diye düşünüyorum. Yani en azından aparatı varsa çocukları arabaya koyarken falan sırtına takarsınYaaa memnunmusun canım bende aslında bu tarz bısey dusunuyordum ama bı yerde cok bısey almıyor falan diye yorum okudum bı cana modeli var onu paylasmıs lar buyuk falan diye ıkız olucak ya bide benim ki ikisi arasında kaldım acıkcası bıde sızın fikrinizi alayım dedım benim gordugum onerılen canta da buydu
Vardı kuzum üyeliğim neyse bakalım yine denk gelirSen daha once alısverıs yapmıs mıydın canım ben hıc yapmadım hala duruyor bende belki yeni uyelıklere veriyordur.
Sırt cantası olmuyor canım tek sıkıntı o malasef dedıgın gibi sırt cantası daha kullanışlı o acıdan ama buyukluk acısından da benim attıgım o yuzden emin olamadım zaten ben ıkızlerle esımsız bı yere gitmem cok zor yada bu gıdıste ikisinden de alıcam ılk asamada buyuk olanı alayım ben en iyisi sonra ıhtıyac halinde sırt cantasını mı alsam artık ben her yerde valizle dolanırımValla iyi geldi ama dediğim gibi kullanmadan belli olmaz. Ama senin malzemeler daha fazla olacağı için attığın model çok iyiymiş canım. Peki sırt çantası da olabiliyor mu o. Çünkü bebişle omuzda zor olur diye düşünüyorum. Yani en azından aparatı varsa çocukları arabaya koyarken falan sırtına takarsın
Vardı kuzum üyeliğim neyse bakalım yine denk gelir
Dur bakalım bi arkadaşım da almıştı çanta onunki daha büyük gibi hatırlıyorum. SorayımSırt cantası olmuyor canım tek sıkıntı o malasef dedıgın gibi sırt cantası daha kullanışlı o acıdan ama buyukluk acısından da benim attıgım o yuzden emin olamadım zaten ben ıkızlerle esımsız bı yere gitmem cok zor yada bu gıdıste ikisinden de alıcam ılk asamada buyuk olanı alayım ben en iyisi sonra ıhtıyac halinde sırt cantasını mı alsam artık ben her yerde valizle dolanırım
Hahaha tamam canımDur bakalım bi arkadaşım da almıştı çanta onunki daha büyük gibi hatırlıyorum. Sorayım
Yorumlarına bakarım simdi ben bunun canım
Tamam canım bak bakalım bide ikiz anne bakım çantası diye arama yap bakalım belki özel bir tasarım vardırYorumlarına bakarım simdi ben bunun canım
Çamaşır deterjanı ben karar verdim sabun tozu alacağım canım. Ekstra durulama da yaparız en masumu o gibiBende çanta konusunda araştırma yapıyorum sırt çantası alıcam daha rahat olur bebisle diye.
Bebek bezide netleşti artık Prima alıcam sleepyden memnun olanlarda belli bir numaraya geçince sızdırıyor yazmışlar. Şubat indirimlerinde almayı düşünüyorum eksikleri çamaşır deterjanına halen karar veremedim
Marka ne alıcan canım deterjan.Çamaşır deterjanı ben karar verdim sabun tozu alacağım canım. Ekstra durulama da yaparız en masumu o gibi
Evet sleepy den öyle yorumlar okudum ama yine de başlangıcı onunla yaparız herhalde olmazsa letgo dan falan sataruz
Benim aldığım cicileri gördün mü teyzoşu
Bende aldım ilk ıslak mendillerimizi hayırlı olsun bakalım herşeyimi heyacanlı güzel olur yaİnşallah canım
Ben yine ıslak mendil aldım 12x60 - kargo dahil 50 TL. Kampanya vardı ama bitmiş.
Link ekliyim belki gelir yine kampanya.
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bende aldım ilk ıslak mendillerimizi hayırlı olsun bakalım herşeyimi heyacanlı güzel olur ya
Teşekkür ederim sanada canım