- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.201
İnşallah canımİnşallah canım benimo günler de gelir mi ki yaa. Bazen aldıklarımın içinde hayal ediyorum Rabbim gördüğümüzden geri koymasın inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Fiyat olarak cok ıyımıs ben tıkladım goruldu bende sımdı uygulamayı indirip bakıcam tekrardan bence fiyat olarak cok ıyı tesekkur ederızİnşallah canım
Ben yine ıslak mendil aldım12x60 - kargo dahil 50 TL. Kampanya vardı ama bitmiş.
Link ekliyim belki gelir yine kampanya.
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Ya evet öyle bişe varmış iç karın mi geniş felan ama biz hassas anneler ne bileyim takcak bİse buluoruz bakınca çoğu aynı haftama kocaman karnı diorum biseyler yanlış mı iyi olsunlarda kuzumTelaş yapma canım ben 18 haftama giricem yarın ayva göbeği bile yok bende şuan dümdüzüm zaten öncesinde de yoktu göbeğim doktor dedi senin için baya geniş içeriden genişliyor dedi bebek
Günaydın canım. Evet evet atarsan sevinirim. Bana da fikir olur. Tamamdır ben iyice inceleyim bir. doğru işte ikiz olunca bol bol almak lazım diye düşünüyorum bende. Senin birde yaklaştı iyice artık.Soyle soylıyım canım sayfa cok yavas ve kategorilerde bazen cıkmıyorr ben erkek bebege baktığımda buldum bazen karıstık biraz ıyıce kurcalamak gerekiyor ben epey bısey aldım 600 kusur odedım bıde ıkız oldukları İcin 2 2 aldım normalde tek cocuk ıcın 300 TL anca tuttu gibi dusunebılınırgecen e bebekten 2 parca bısey aldım 200 TL verdim oyle olunca bu sayfa bana uygun geldi ben de aldıklarımı tek tek ceketim toplu cekmedım bırlestırıp tek foto yapayım atarım bak
Çıkacak canım bir anda çıkacak bizimkiler bende senin gibiydim sürekli niye çıkmıyor karnık felan diye doktor dedi hemen çıkmaz çıksın severiz bol bol karnımızıYa evet öyle bişe varmış iç karın mi geniş felan ama biz hassas anneler ne bileyim takcak bİse buluoruz bakınca çoğu aynı haftama kocaman karnı diorum biseyler yanlış mı iyi olsunlarda kuzum
İnşallah canım azcik sabırsıziz olcak o kadr bide tekmeleri hissetsek ne güzel olur az kaldı su detaylı zamanları gelse başlar teklemelr inşallahÇıkacak canım bir anda çıkacak bizimkiler bende senin gibiydim sürekli niye çıkmıyor karnık felan diye doktor dedi hemen çıkmaz çıksın severiz bol bol karnımızı
ay ben şimdi gördüm . hepsi çok güzeller. içim gitti valla.Bende bunları aldım kızlar tabi herseyden x2bı tek babynest şeri gorumcem almıstı onların haricinde hepsine 600 kusur verdim bana uygun geldi ıkıser ıkıser alınca babynest şerde 65 TL mı neydi dısarı ya gore onlarda uygundu gelen urunlerı begendım sımdıte kadar aklınızda olsun diye paylastım dedım
Çok uygunn fiyatt.. Vayyy. Nasıl ki bu markanın ıslak mendilleri iyimiymiş?İnşallah canım
Ben yine ıslak mendil aldım12x60 - kargo dahil 50 TL. Kampanya vardı ama bitmiş.
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bezleri sızdırma yapıyormuş. Ama ıslak bendili bende aldım güzeldi.Çok uygunn fiyatt.. Vayyy. Nasıl ki bu markanın ıslak mendilleri iyimiymiş?
Ben detaylıya aldım randevu sende 1 2 haftaya alırsın 20 gün sonra giteceğim inşallah iyice hissederiz tekmelerini az kaldıİnşallah canım azcik sabırsıziz olcak o kadr bide tekmeleri hissetsek ne güzel olur az kaldı su detaylı zamanları gelse başlar teklemelr inşallah
Canım sen nasıl oldun iyi misin dün yazacaktım unuttumTelaş yapma canım ben 18 haftama giricem yarın ayva göbeği bile yok bende şuan dümdüzüm zaten öncesinde de yoktu göbeğim doktor dedi senin için baya geniş içeriden genişliyor dedi bebek
Bende bebeğimize ne almalıyız topiğinde gördüm e bebekten indirim kodu da paylaşıyorlarmış onun için bakayum dedimEvet canım bende uygulamayı kullanıyorum ama hiç dikkat etmedim linklere bakmadım
Yaa ciddi miBize kendi doktorumuz kız demişti dün detaylıda erkek diyoruz biz dediler ve biz şok bimden dayanamayıp pembe battaniye almiştık allahtan kıyafeti filan detaylı sonrasına bırakmıştık
Aynen ya nasıl iyi indirim olmuş darısı bebek bezine. Dün gördüm ama almadım daha önce 24 tane aldım yeter herhaldeİnşallah canım
Aynen ya nasıl iyi indirim olmuş darısı bebek bezine. Dün gördüm ama almadım daha önce 24 tane aldım yeter herhalde
Yaa yetmez mii24 tane yeter dedi
Benim 60 paket var hâlâ alıyorum
Birazı gündelik kullanıma.
Çoğu da bebeğe
Vala sorma canım ilk baslarda korkudan alamıyordum sımdı de hepsi bı anda oluyor guzel telaslar Vala kıyafet seyını kapattım ben artık haftaya hastane cıkıslarını yaptırcam bıde kendi pijamalarımı alıcam anne bebek cantası olarak alan oldu mu nasıl bısey dusunuyorsanız acabaGünaydın canım. Evet evet atarsan sevinirim. Bana da fikir olur. Tamamdır ben iyice inceleyim bir. doğru işte ikiz olunca bol bol almak lazım diye düşünüyorum bende. Senin birde yaklaştı iyice artık.
Hala devam ediyor canım benım sepette eklıydı hala oyle dusunursen bak ıstersenYaa yetmez miiama niden akşam konuşmadık ki biz bu konuyu
Yaa yetmez miiama niden akşam konuşmadık ki biz bu konuyu
Hala devam ediyor canım benım sepette eklıydı hala oyle dusunursen bak ıstersen
Daha iyiyim canım hatta çok iyiyim çok şükür haberiniz olsun kan sulandırıcılar bizi koruyormuş ben çok hafif atlattım o yüzdenCanım sen nasıl oldun iyi misin dün yazacaktım unuttum
Bende bebeğimize ne almalıyız topiğinde gördüm e bebekten indirim kodu da paylaşıyorlarmış onun için bakayum dedim
Yaa ciddi mivalla bizim detaylıda da bir sürpriz çıkarsa kaldı kıyafetler haha artık dolapta satarım
Aynen ya nasıl iyi indirim olmuş darısı bebek bezine. Dün gördüm ama almadım daha önce 24 tane aldım yeter herhalde
Çok uzağım oralara canım hiç bilmiyorum bende. Oda işini falan da ayarlamadık hiç. Sen şuan kaçıncı haftada idin?Vala sorma canım ilk baslarda korkudan alamıyordum sımdı de hepsi bı anda oluyor guzel telaslar Vala kıyafet seyını kapattım ben artık haftaya hastane cıkıslarını yaptırcam bıde kendi pijamalarımı alıcam anne bebek cantası olarak alan oldu mu nasıl bısey dusunuyorsanız acaba
Hıı o zaman ıslak mendillerin fiyatı çok makul. Bulursam alayım bende inşallah bir gün:)Bezleri sızdırma yapıyormuş. Ama ıslak bendili bende aldım güzeldi.
Çok şükür canım onunla geçmiş olsun. Aşın var mıydı canım seninDaha iyiyim canım hatta çok iyiyim çok şükür haberiniz olsun kan sulandırıcılar bizi koruyormuş ben çok hafif atlattım o yüzden