Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

O
Aynen canim sadece 1 ay deli gibi nar ekşisi döküp çiğköfte yedim normalde acıyı hiç yiyemem 🤭
Off bol nar ekşili çiğ köfte de fena oluyor😂😂 benim bu ara acı mideme dokunuyor yanma oluyor bulantılar geçti çok şükür şimdi de bu başladı 🤦‍♀️🤦‍♀️

Aynen kuzum bende çok yorum okuyorum diğer aya alırım artık bezinide. Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurabiyemin dediği gibi bebeğimize ne almalıyız ne almamalıyiz sayfasındaki tecrübeli annelerin yorumlarını da okuyorum not alıyorum iyi oluyor
Bende okuorum o sayfayı çok mantıklı gelen seleri söyleyelim burdanda kuzum tecrübesiz bı konu bizim için ondan bol yorum okucaz 😊

İnşallah ne bileyim tedirgin oluorum hala herşeyde şunu bı üstümuzden atsak doktora gittigim gün dünyalar benim dier günler korku endişe hele günler yaklaşınca daha da artio 🤭🤭
O tedirginlik kucağımıza alana kadar bitmicek eminim ama pozitif olmamız hem bizim hem evlatlarımız için iyi olumlu olalım stres yapmayalım Rabbim korusun bütün kuzuları 💓💓

Bende okuorum o sayfayı çok mantıklı gelen seleri söyleyelim burdanda kuzum tecrübesiz bı konu bizim için ondan bol yorum okucaz 😊
Bencede tecrübeleri paylaşmak hepimiz için iyi😊
Kızlar peki ateş ölçer ne düşünüyorsunuz kulaktanmı koltuk altımı ben braun koltuk aldı aldım denedik 3sn.de ölçüyor ama kararsız kaldım kulak alın olandan damı alsam acaba braunun bi tane var maması içeceği banyo suyunu falanda ölçüyormuş🤔

Evet belli 12. Haftada büyük ihtimal kız demişlerdi ama 17. Haftada net paşa olduğu belli oldu canım 😊
Aa bizimde 12. haftada %80 kız dediler ama biz yine kesin kız diyemedik işte dün 20. hafta detaylı kontroldeydik erkek demediklerine göre bizimki kesin kızz :-)
Genelde kız dedikleri zaman erkek olması zor derler ama demekki olabiliyormuş maşallah paşaya :nazar:

Aynen kuzum bende çok yorum okuyorum diğer aya alırım artık bezinide. Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurabiyemin dediği gibi bebeğimize ne almalıyız ne almamalıyiz sayfasındaki tecrübeli annelerin yorumlarını da okuyorum not alıyorum iyi oluyor
Zaten ilk zamanlar sık sık değiştiririz galiba kuzum bakalım deneyip tecrübe edinedeğiz. Yumuşatıcı konusunda ilk zamanlar değil hiç kullanma canım yetişkinler için bile önerilmiyor ama dayanamadım almıştım bitirdikten sonra yine almamayı düşünüyorum 🤣

Sanırım ilk 1 ay mandalina yedim 2 ay elma 3 ay üzüm ekmek su felan hiç yok 9 kilo verdim şimdi herşey yiyorum baya baya gurmelik yolundalar 😂😂
İkisinin de damak zevki değişik demek ki 🤣 içeride kavga çıkıyordur hayır bugün annem onu yemesin benim dediğim olacak diye 🤣

Şükür ya ara ara oluyor nasıl tedirgin oluyorum bu gittiğimde bende soracağım sağol canimm

19 benimde böyle çok yoğun değil ama ara ara oluyor krampta giriyor lavaboya gitmeye korkuyor insan ben sürekli yattığımda aklım orada hep🤭
Evet yaa öyle ara ara geliyor. Kramp da var. Bende valla evde olunca ara ara bakıyorum korkuyla

O
Off bol nar ekşili çiğ köfte de fena oluyor😂😂 benim bu ara acı mideme dokunuyor yanma oluyor bulantılar geçti çok şükür şimdi de bu başladı 🤦‍♀️🤦‍♀️
Acı bana da dokunuyor ya baharatlı da çok yiyemiyorum 😬 bebişler resmen bizi yönetiyor🤣
Bencede tecrübeleri paylaşmak hepimiz için iyi😊
Kızlar peki ateş ölçer ne düşünüyorsunuz kulaktanmı koltuk altımı ben braun koltuk aldı aldım denedik 3sn.de ölçüyor ama kararsız kaldım kulak alın olandan damı alsam acaba braunun bi tane var maması içeceği banyo suyunu falanda ölçüyormuş🤔
Oradaki yorumlara baktım bende eski usul ateş ölçer ile teyit ederim diye düşünüyorum. Çünkü bazı ateş ölçerler oda ısısını da baz alıyormuş galiba 🥴 çok zor işler ya ben panik bir insanım inşallah ateşlenmez hastalanmaz bebişler

Hoşbuldum teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız. Gerçekten bizler çok zorlu süreçler geçiriyoruz ve mecburen güçlü durmak zorundayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun da sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi.
Cinsiyeti belli oldu mu :)
Evett:) Şöyle ki hemen anlatayım. Benim ikiz bu arada. 12+4 de gittiğimde ikisi de kız gibi duruyor dedi doktorum. 14+4 de %90 ikisi de kız dedi. Sonra biz fetal dna testi yaptırdık. Orada da %100 kız olarak bilgi geldi ikiside. Yani doktorum başından beri yanılmadı. :) senin nedir canım cinsiyet?

Aa bizimde 12. haftada %80 kız dediler ama biz yine kesin kız diyemedik işte dün 20. hafta detaylı kontroldeydik erkek demediklerine göre bizimki kesin kızz :-)
Genelde kız dedikleri zaman erkek olması zor derler ama demekki olabiliyormuş maşallah paşaya :nazar:
Senin detaylı da tam belli olmuştur 😊 bende 21. Hafta detaylıya girdim orda da kesinleşmiş oldu😊😊 hepimizin kuzularına maşallah❤❤

O
aa canım benimde çok yanma var. benim genelde zaten midem sıkıntılı. e şimdide turşu, cips falan yiyince cayır cayır yanıyor. Doktorum gaviscon al dedi. ama o da çok iş görmedi. pulcet tablet aç karınla 1 adet. oo süper oldu. Bak sende sor ve al

X