Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Eyvah eyvah 🤣 sakın yemek seçmelerine izin verme 🤣 ben duymaya başlasın içeriye subliminal mesajlar göndermeyi düşünüyorum aman da aman bunun tadı nasıl güzel falan 🤣🤣
Ben et pek sevmem eşimde aksine çok sever o etçi ben otçu 😂😂 sebzelere bayılırım bende vereyim biraz msj içeri tarafa 😬😬

Dimi hissetmeye başlayınca rahat geçer günler valla sırt üstü uzanıp baya dinliyorum kendimi tık yok🤣 en son bir iki dokunuyorum hu huu neredesin diye gene tık yok. Açken hissedersin dediler yeri geldi kahvaltıya gitmeyi unuttum ama yok🤣🤣 bir iki defa balık yüzmesi oldu o kadar 😍
ayy ben böyleysem Tureed Tureed nasıldır 🤭
Ben bı kaç kere hissettim genelde çikolata ya tepki verio bizimki dün bişe oldu portakal yedikten sonra bişe hissettim sen de bul annesi çocuğun sevdiği biseyi bı şekilde bı baloncuk bı damar atması gibi hissettim bı kaç kez

Ben bı kaç kere hissettim genelde çikolata ya tepki verio bizimki dün bişe oldu portakal yedikten sonra bişe hissettim sen de bul annesi çocuğun sevdiği biseyi bı şekilde bı baloncuk bı damar atması gibi hissettim bı kaç kez
Şimdi ben başlamışım portakal ye+uzan bekle olmadı
Çikolata ye + uzan bekle
VS vs ayy ne gülerim ya🤣🤣 neyse biraz daha dişimi sıkıp bekleyim az kaldı haftaya 17🤭

Şimdi ben başlamışım portakal ye+uzan bekle olmadı
Çikolata ye + uzan bekle
VS vs ayy ne gülerim ya🤣🤣 neyse biraz daha dişimi sıkıp bekleyim az kaldı haftaya 17🤭
Ya bende öle hadi sabah çikolata yedim olsun olmadı bizim ki tatlıcı belki senin ki acı ekşi sevio annesi çocuğa sevdiği seleri yolla ☺️ evet az kaldı tekmeleri hissetmemize inşallah 🥰🥰

Dimi hissetmeye başlayınca rahat geçer günler valla sırt üstü uzanıp baya dinliyorum kendimi tık yok🤣 en son bir iki dokunuyorum hu huu neredesin diye gene tık yok. Açken hissedersin dediler yeri geldi kahvaltıya gitmeyi unuttum ama yok🤣🤣 bir iki defa balık yüzmesi oldu o kadar 😍
ayy ben böyleysem Tureed Tureed nasıldır 🤭
Kesinlikle daha rahat olucaksın benimki yemek yedikten sonra hareketleniyor mesela bütün gün bişey yok akşam 10 dan sonra başlıyor sabaha kadar kıpır kıpır 🤣🤣🤣
Seninki de uykunda daha çok kıpırdanıyordur 🥰
Bak balık yüzmesi gibi yazmışsın ya kesin bebek o rahat ol 💃💃

Ama demedi hiç bişe olsa yaptırmak istiomusun die sorardı bu haftadan sonra detaylı ya gelirsin dedi acaba o kan öle bişe mi dediğin gibi
Banada sormadı yaptırmak istiyomusun diye bu önemli gebelik zehirlenmesi gibi şeylere de bakılıyor kan ver dedi hatta ben sonradan kızdım çünkü bebekle alakalı detaylı hariç hiç bi test yaptırmak istemiyordum ama önemli bişeymiş yaptırmış oldum bende anlamadan bişey çıkmadı çok şükür 🤲

Banada sormadı yaptırmak istiyomusun diye bu önemli gebelik zehirlenmesi gibi şeylere de bakılıyor kan ver dedi hatta ben sonradan kızdım çünkü bebekle alakalı detaylı hariç hiç bi test yaptırmak istemiyordum ama önemli bişeymiş yaptırmış oldum bende anlamadan bişey çıkmadı çok şükür 🤲
Anladım canim öyleyse yapsın farketmez ama ikiliyi bile istiosan yaptır dedi yada istiosan nift yada hiç yaptırma dedi ondan şaşırdım bakalım cuma anlicaz kötü bişe olmasında insan kuruo ister istemez ☺️

Anladım canim öyleyse yapsın farketmez ama ikiliyi bile istiosan yaptır dedi yada istiosan nift yada hiç yaptırma dedi ondan şaşırdım bakalım cuma anlicaz kötü bişe olmasında insan kuruo ister istemez ☺️
Belki farklı bişeydir canım insan zaten sonuçtan korkuyo testin sonucu çıkana kadar kendi kendimi yedim detaylıya girene kadar çıktıktan sonra dudağım uçuklamıştı insan korkuyo ister istemez hem çok heyacanlı hemde çok stresli 😪🙃

Belki farklı bişeydir canım insan zaten sonuçtan korkuyo testin sonucu çıkana kadar kendi kendimi yedim detaylıya girene kadar çıktıktan sonra dudağım uçuklamıştı insan korkuyo ister istemez hem çok heyacanlı hemde çok stresli 😪🙃
Evet canım sağlıkla kucagimiza aldığımız günler gelsin yada annelik böle bişe mi diolar ya artık hep endişeli olucaz ☺️ bak duygulandım yine binkac gündür aglak bişe oldum yine🤭🤭

Ben yaptıracağım yer ile görüştüm. 2 hafta öncesinden alın dediler canım. Bende 16 Şubat ta gitmek istiyorum. İznime göre de ayarlamaya çalışıyorum. Hem o zaman 21. haftada olacağım. Olmadı arayıp alayım ben hiç riske atmamayayım.
Ara canım çünkü bende aradım doktorun dediği tarihten 2 3 gün sonrasına verdi benimde 17 şubat

Gel canım gel bekliyorum. Yaa bana da 4. ay çok uzun sürdü gibi.
Bana da 1.5 - 2 ay çok uzun geldi bir türlü geçmiyordu🤣
Kesinlikle daha rahat olucaksın benimki yemek yedikten sonra hareketleniyor mesela bütün gün bişey yok akşam 10 dan sonra başlıyor sabaha kadar kıpır kıpır 🤣🤣🤣
Seninki de uykunda daha çok kıpırdanıyordur 🥰
Bak balık yüzmesi gibi yazmışsın ya kesin bebek o rahat ol 💃💃
Merakla bekliyorum uykudan uyandırdığı günleri🤣🤣

X