Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet bugün yarın hareketlenir seninkilerde canım banada ultrasonda öyle söyledi iyi yapmışsın canım yaptirmakla insallahh sağlıkla görelim o vakitleri

Benim ilk zamanlar tatlı çekiyordu ama şimdi deli gibi ekşi yoğurt yiyorum ve canım çok istiyor 13.haftada %95 erkek dedi banada dahada gitme şansım olmadı
Kişiden kişiye göre değişiyor canım ya.rabbim hayırlı evlatlar nasip Etsin inşallah.bende oğlumu çok erken öğrenmiştim.erkekte pek yanılma olmuyor erken öğreniliyor ama kız olunca 16.haftadan önce net birşey denilmiyor sanırım

Tezleri çürüttünüz Nefes0858 ve sen
Şimdi tatlı yiyince mi kızdı ekşimi ben halen tatlı yiyemiyorum canım istemiyor bana limonu verin deli gibi yiyorum herseyin üstüne sıkıyorum ayva limon tuz üçlüsü çok güzel oluyor

Şimdi tatlı yiyince mi kızdı ekşimi ben halen tatlı yiyemiyorum canım istemiyor bana limonu verin deli gibi yiyorum herseyin üstüne sıkıyorum ayva limon tuz üçlüsü çok güzel oluyor
Bende deli gibi tatlı yiyorum ekşi normalde severim hiç istemiorum yemek. iki doktor muhtemel kız dio bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…