- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 36
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.881
Evet bugün yarın hareketlenir seninkilerde canım banada ultrasonda öyle söyledi iyi yapmışsın canım yaptirmakla insallahh sağlıkla görelim o vakitleriHıı anladım canım. Fetal dna yurtdışında yapılan bir test idi. Doktorum içimiz rahat etsin dedi. Ultrasonda falan riskli birşey görmemişti ama yinede öneririm deyince yaptırdık işte bizde.
Çok şükür risk çıkmadı. Bakalım detaylı ya bende 3 hafta sonra falan Allah birşey çıkarmasa girerim.. Heyecanla bekliyorum
Günaydın canım bugün varmiydi acaba kontrol u olanGünaydın kızlar
Bilmiyorum kiGünaydın canım bugün varmiydi acaba kontrol u olan
Kişiden kişiye göre değişiyor canım ya.rabbim hayırlı evlatlar nasip Etsin inşallah.bende oğlumu çok erken öğrenmiştim.erkekte pek yanılma olmuyor erken öğreniliyor ama kız olunca 16.haftadan önce net birşey denilmiyor sanırımBenim ilk zamanlar tatlı çekiyordu ama şimdi deli gibi ekşi yoğurt yiyorum ve canım çok istiyor 13.haftada %95 erkek dedi banada dahada gitme şansım olmadı
Günaydın canım benim kalp ne zaman kesinlescek yaramaz bebem benimGünaydın güçlü anneler
Sen bu gidişinde çikolata yeme kuzum uslu uslu dursun ki Dr amcası görebilsinGünaydın canım benim kalp ne zaman kesinlescek yaramaz bebem benim
Evet yemem benimki tatlı düşkünü çıktı ama başından beri Diom normalde sevmem sürekli canım tatlı istio yaramaz istiomusSen bu gidişinde çikolata yeme kuzum uslu uslu dursun ki Dr amcası görebilsin
Benim oluo ve doktora soluorum olur normal diyor peşinden kanama gelirse bakılması gerek diyor rahim genişledikce oluo herhalde canımKızlar kasıklar.da ağrı kramp gibi durumlar yaşayan var mı hala adet döneminde ağrı çeken felan
Tezleri çürüttünüzEvet yemem benimki tatlı düşkünü çıktı ama başından beri Diom normalde sevmem sürekli canım tatlı istio yaramaz istiomus
Evet ya ondan en son doktora bile ne dedim gülmeyin ama kıza benzio deyince ben kız isterim ama çocuk sağ da gülüp sağda olunca ne oluo solede öğreneyim bende dedi
Şimdi tatlı yiyince mi kızdı ekşimi
Merhaba güçlü anneler
İnşallah hepimiz hamilelik sürecimiz sağ salim atlatıp bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
Birbirimize daima güzel haberler vereceğimiz, sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyüteceğimiz bir topik olması dileğiyle
Vee bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi
Anne Adı Doğum Zamanı Cinsiyet @Simayy67 Nisan Ssevincli Mayıs Nefes0858 Mayıs @iklime_06 Mayıs @Masmavi0 Mayıs Minikimm Mayıs @ozn_srk Haziran @Sun Raha Haziran @Hissedensair Haziran @nilozgul Haziran @Niloya444 Haziran @Denizatidenizyildizi Haziran Catlak-kurabiye Haziran
Mayıs
Merhaba güçlü anneler
İnşallah hepimiz hamilelik sürecimiz sağ salim atlatıp bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
Birbirimize daima güzel haberler vereceğimiz, sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyüteceğimiz bir topik olması dileğiyle
Vee bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi
Anne Adı Doğum Zamanı Cinsiyet @Simayy67 Nisan Ssevincli Mayıs Nefes0858 Mayıs @iklime_06 Mayıs @Masmavi0 Mayıs Minikimm Mayıs @ozn_srk Haziran @Sun Raha Haziran @Hissedensair Haziran @nilozgul Haziran @Niloya444 Haziran @Denizatidenizyildizi Haziran Catlak-kurabiye Haziran @sema541 Mayıs
Bende deli gibi tatlı yiyorum ekşi normalde severim hiç istemiorum yemek. iki doktor muhtemel kız dio banaŞimdi tatlı yiyince mi kızdı ekşimiben halen tatlı yiyemiyorum canım istemiyor bana limonu verin deli gibi yiyorum herseyin üstüne sıkıyorum ayva limon tuz üçlüsü çok güzel oluyor