-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.421
İnşallah bundan sonra bari sorunsuz geçiririzAllah yardımcın olsun. Çok zordur yatmakta. Çok şükür ben yatmadım hatta çalışıyorum da. İnşallah kalan haftalarımda böyle rahat sorunsuz geçer. Hep korku var. O hiç gitmiyor tabi.
Eksik olma canım.. Çok güzel anlatmış gerçekten.
Canlar çok güzel anlatmış hoca
Dinlemek isteyen olursa
Hamileliğin kolay geçmesi içinde dua öneriyor
Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Daha erken diye bir şey almamak için resmen direniyorum:) Bunları almak çok zevkli olacaktır.Şoka da yavastan gelmeye baslıyor bıseyler
Canım her iki bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim sağlıklı bi doğum diliyorum. Bugün benim de fetal dna sonucum geldi değerler normal dediler ama cinsiyeti doktor söyleyecek dediler. Doktor halaaa aramadı, çok merak ediyorum cinsiyeti. Sende son durum ne :)kızlar fetal dna test sonucum geldi. çok şükür risk yok. her 2 bebeğimde sağlıklı. Ama cinsiyet açıklanması. sağlık bakanlığı yasak koymuş. şuan labarotuvardakiler biliyor ama bana söylemiyor
Bende çok sevimdim canım test sonucuna. Düşük risk yazıyordu değil mi senin de. Valla bana test sonucunu doktorum söyledi. ama cinsiyet belli değil dedi. Bilemedim valla. Çok şükür olumsuz bir durumum yok. Sadece mide şikayetleri yaşıyorum o kadar. Arar arar beklemesi de zevkli:) Hiç tahmini yok muydu peki?Canım her iki bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim sağlıklı bi doğum diliyorum. Bugün benim de fetal dna sonucum geldi değerler normal dediler ama cinsiyeti doktor söyleyecek dediler. Doktor halaaa aramadı, çok merak ediyorum cinsiyeti. Sende son durum ne :)
Canim bazen bendede oluyor mesele aksam yemekten sonra oluyor ama çok aşırı değil acaba yediğin bişey mi gaz yapiyorKızlar.. Benim haftalarımı geçiren hamişler bana bir bakar mısınız? Karnım gittikçe şişiyor tabi doğal olarak. Ama böyle gergin ve patlıcak gibi. Bu doğru bir his midir? Bilmiyorum hiç işte acaba benim mi böyle sadece diyorum. Hali ile karın şişince gerilir tabi de ne bileyim sormak istedim. Nefes alışlarım kesik kesik gibi.
Ben yemek yiyemiyorum çok zaten. Ama gaz olabilir evet. Çok yemek yiyemedğim için açıkçası dikkat de etmiyorum. Canımın istediği şeyi yiyorum.Canim bazen bendede oluyor mesele aksam yemekten sonra oluyor ama çok aşırı değil acaba yediğin bişey mi gaz yapiyor
Ayaklarını da üşütme dikkat et inan o bile etkiliyorBen yemek yiyemiyorum çok zaten. Ama gaz olabilir evet. Çok yemek yiyemedğim için açıkçası dikkat de etmiyorum. Canımın istediği şeyi yiyorum.
Çok çok rahatsız etmiyor. Belki de alışmaya çalışıyorum. Benlik te bir durum olabilir. Ama soracağım yine de. Kontrolüm cumartesi günü. Yine bir bekleyiş başladı.Ayaklarını da üşütme dikkat et inan o bile etkiliyor
Doktor kontrolün ne zaman seni çok rahatsız ediyorsa gittiğinde sor bari
Gelsin gelsin daha çok getirsinlerŞoka da yavastan gelmeye baslıyor bıseyler
Aynen canım mekanı cennet olsun inşallahEksik olma canım.. Çok güzel anlatmış gerçekten.
Balım bende çok yediğim zaman oluyor ama sen yiyemiyorum demişsinKızlar.. Benim haftalarımı geçiren hamişler bana bir bakar mısınız? Karnım gittikçe şişiyor tabi doğal olarak. Ama böyle gergin ve patlıcak gibi. Bu doğru bir his midir? Bilmiyorum hiç işte acaba benim mi böyle sadece diyorum. Hali ile karın şişince gerilir tabi de ne bileyim sormak istedim. Nefes alışlarım kesik kesik gibi.
Valla bilemedim ki işte. Üst karnım şişmeye başladı sanki. Yani bende mantıken düşününce bir şeyleri iktirip kaktırıyorlardır yerleşmek için :)Aynen canım mekanı cennet olsun inşallah
Balım bende çok yediğim zaman oluyor ama sen yiyemiyorum demişsinSsevincli nin dediği gibi gaz da olabilir. Bende çok şiş olduğumda nefesi kesik kesik alıyorum alan daralıyor herhalde birde senin iki bebiş haliyle bizden önde gidiyordur
Catlak kurabiye doğru dedi senin ikiz ben unuttum sen herşeyi bizden bir fazla yaşıyorsun canim normal o zamanValla bilemedim ki işte. Üst karnım şişmeye başladı sanki. Yani bende mantıken düşününce bir şeyleri iktirip kaktırıyorlardır yerleşmek için :)
:) dimi ama.. canım 2 kızım benim :)Catlak kurabiye doğru dedi senin ikiz ben unuttum sen herşeyi bizden bir fazla yaşıyorsun canim normal o zaman
Yaaa hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler prensesler çoğaldı vallaKızlar dayanamadım doktuma mesaj attım. Dedim ki labarotuvarı arayıp cinsiyetleri öğrenebilir mişsiniz. Bize söylemiyorlar dedim . Aradı ve sonucu yazdı bana. 2 kız kesin artık :) ayy çok mutuyum. resmi olarak açıklandı artık.:)
Sağlıkla Gelsinler inşallahKızlar dayanamadım doktuma mesaj attım. Dedim ki labarotuvarı arayıp cinsiyetleri öğrenebilir mişsiniz. Bize söylemiyorlar dedim . Aradı ve sonucu yazdı bana. 2 kız kesin artık :) ayy çok mutuyum. resmi olarak açıklandı artık.:)