Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sağlıkla gelsin minik prensesler

Valla bilemedim ki işte. Üst karnım şişmeye başladı sanki. Yani bende mantıken düşününce bir şeyleri iktirip kaktırıyorlardır yerleşmek için :)
Aynen canım kendilerine alan açıyorlar cinsiyeti de kesinleşmiş hadi gözün aydın sağlıkla gelsin piyimsesler
Sen yine de cumartesi doktoruna söylersin canım ama normaldir bence

Aynen canım kendilerine alan açıyorlar cinsiyeti de kesinleşmiş hadi gözün aydın sağlıkla gelsin piyimsesler
Sen yine de cumartesi doktoruna söylersin canım ama normaldir bence
Çok teşekkürler canım evet evet söyleyeceğim şeyleri yazıyorum telefona zaten unutmayayım diye sonra bir bir soruyorum

Bugün kaynanam geldi evi süpürmeye
Görümcek de hamileydi 18 hafta
Cinsiyeti erkekmiş Üzülmüş kızcağız
Oysa biz o kadar emeğe karşı ne olursa razıyız
Bana diyo sizinki de erkek olur beraber büyürler
Onlara daha söylemedik sonucu
Haftaya netleşsin öyle söyleriz dedik.
Ahhh canım ne hayalleri var

Kız senle komşu olsaydık alırdık bir tane kocaları işe gönderince günlük gelip birbirimizde kalp atışını arardık
Valla harika olur kuzum bu aralar çok taktım zaten pazartesi gidicem hastaneye bakiorum sanki göbeğim çıkmadı buna taktım olmadı alalım gerçekten

Hadi gözün aydın gonlune göre oldu

Valla harika olur kuzum bu aralar çok taktım zaten pazartesi gidicem hastaneye bakiorum sanki göbeğim çıkmadı buna taktım olmadı alalım gerçekten
Canım benim uzun süre görmedik ya ondan oldu. Karına hiç takma kuzum çünkü herkesin yapısı farklı iç karın ile alakalı. Benim bi akrabam 5 aylıktı bebek ve karın hiç yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…