Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım benim uzun süre görmedik ya ondan oldu. Karına hiç takma kuzum çünkü herkesin yapısı farklı iç karın ile alakalı. Benim bi akrabam 5 aylıktı bebek ve karın hiç yoktu
İşte normalde aldığım kilo göbek yapardı zayifken 45 kilo ilen bile bakiorum gobekliydim yok çok az haftalarıma bakiorum gerçi ödem de siskinlikte kimisi bakalım dediğin gibi uzun süre görmedik ondan böle oldum

İlk zamanlar ilaçların etkisi geçmemişti kuzum çok şiştik. Hadi bakalım az kaldı

Evet kuzum az önce iğne olmaya gittim ne sordum ki daha önce telefonla sormuştum ultroson varmı özel acilde yok bizim ya gitmisken görsem dedim ama yokmuş
Kız Allah seni ya biz bu kadar stres yapıyoruz ya bebeler doğunca nasıl olacak çok merak ediyorum onlar da kesin stresli olur

Bu cinsiyet ile ilgili yorumlar öyle canımı sıkıyor ki benim. Bizler sabırla ,emekle , yıkıla kalka hamile kalmış kişileriz.
Cinsiyet en en son durum bizim için. Benim de kayınpederim biri erkek olsaydı falan muhabbeti yaptı. Öyle bozuldum ki. Eşimde kızdı bu konuda babasına. Sonra ne olursa tabi sağlıklı olsun dedi. Ama hissettim o tepkiyi ben. Test sonucumda görünene kadar belki yanılma payı vardır dediler ya. Ben sağlıkla dünyaya getirme derdindeyim onlar neyin derdinde. Yani evet özenmiş olabilirler belki kötü niyet aramıyorum tabi ki ama yaşadıklarımı şöyle bir düşününce üzülüyorum.

Tabiiki bizimki emek. O yol çektiğimiz ağrılar korkular.. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ama seninki de kız olursa falan filan demeden hemen sizinki de erkek olur demesi ... Zaten kızı herşeyi kıskanan birisi . Sanırım bunda da aynısı olacak.

O kadar haklısın ki canım burada bazen şakasına takılıyoruz ama gerçekten hepimizin tek derdi onları sağlıkla sıhhatle dünyaya getirebilmek.
Sağlıklı hayırlı evlat olmaları. Gerisinin ne dediğini boşver insanlar susmaz ve susmuyor da. Çocuk yokken bir sürü laf sokmalar, özel hayatımızı kurcalar gibi sorular sormalar. Ee şimdi bitti derken cinsiyet üzerine yorumlar hadi onlar bitti diyeceğiz süt ile ilgili bebeğin boyu kilosu ile ilgili konuşmalar başlayacak. O yüzden şimdiden sivri dillerimizi törpüleyip hazırlamamız lazım bence kimse kırılmasın dedikçe bizi kırıp geçiyorlar

Kolaylıklar diliyorum sana o halde. Gerçekten hele bu dönemde derdimiz bir dünya iken böyle şeyler ile kafa yormak akıl almıyor. Allah bize güç kuvvet versin. evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım. tek derdimiz ortak derdimiz bu.

Doğru diyorsun canım. Evet onların da düşüncesi tabi ki sağlıklı bir şekilde hayırlı evlat getirmemiz. Ama arada bunu da sıkıştırıyorlar. Yıllarca Allahım bize evlat sevgisi ile sınadı. Halen de korkuyoruz. Tüm bunlar anlatmakla anlaşılmaz. Yaşamaları lazım anlamaları için. İçtiğimiz ilacın, vurulduğumuz iğnenin haddi hesabı yok. Maddi ,manevi yoruluyoruz. Bu yorgunluk ile belki değişir cinsiyeti erkektir denmesi bile yetip artıyor. Ama dediğin gibi çok uzun bir yol olacak inşallah önümüzde. Sakin olmalıyız:)

Bende aynı şeyleri yaşadım bizdede kız delisiler hiç yaşamamis o duyguyu en son ee cinsiyeti öğrenilmiş su ay dediğinde kv bizim öyle meragimiz yok Allah bize neyi uygun görürse verir senin 4.cocugunda erkek olsa tü kakami diceksin Allah herkese uygununu nasip ediyo a dese tepkierim hazır ben hala korkorum sağlıkla dünyaya getirme istediğim var ondan hazırlıklı yım biliorum kız istio bu sene kız senesi dio her telefonda ya kendi dogursamis sağlıklı evlat kucağınıza alın dicegine hepsi aynı yani kuzum hazırlıklı olcaz. Ben ikinci cümlesine fırsat vermiyorum artık bu konuda

Çok şükür evlat sahibi olacaksınız denmesi yeterli bir cümle olur. Çok hassas bir dönemdeyiz. Bu konu benimde hassaslastğım bir konu oldu artık. Tepkim anlaşıldı. Denmez birşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…