- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.996
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.401
İnşallah canım güzel haberler ile gel oğluşun sağlıkla büyüsün inşallahBenim de görüş günüme son 2 oğluşumu 1 aydır görmüyorum inşallah detaylımız sorunsuz geçer dualarınıza talibim can kızlar
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah canım güzel haberler ile gel oğluşun sağlıkla büyüsün inşallah
Ya detaylı da kız derse
Hahah bilememİnşallah canım Allah razı olsun
Vallahi aklımdan geçmiyor değil şok üstüne şok olurama minik pipisi net belli oğluşumun değişmez heralde
İnşallah canım.Benim de görüş günüme son 2 oğluşumu 1 aydır görmüyorum inşallah detaylımız sorunsuz geçer dualarınıza talibim can kızlar
Hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah canımHahah bilemembende merak ediyorum eşime diyorum kız diyecek sanki die ama bakalım
Güzel haberlerle gelelim inşallah canım az kaldı görmemizeİnşallah canım.Benimde cumartesi kontrolüm. Valla bekliyorum 4 gözle
Hadi gözün aydın canım çok sevindimKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Amin canım inşallah sağlıklı olsunlar yeter kiHayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah canımne zamandı senin kontrol
Herşey olabilirAmin canım inşallah sağlıklı olsunlar yeter kihaftaya kuzum cinsiyeti öğreneceğimiz heyecanı ile bekliyoruz ama bu defa da bacakları kapatırsa şaşırmam
Amin cnm, ınsallahHadi gözün aydın canım çok sevindim.Tekarari yaşanmasın inşallah
Benim hiç bir kontrolümde bakılmadı canım. Hatta geçen hafta doktorum rahim ağzı ölçümü yapabiliriz demişti yapmadı. Bende neden yapmadınız dedim. Ultrasonda rahim ağzında bir açıklık görmedim ded
Evet bende de açıklık yoktu inşallah da olmaz uzun süre ben de zaten sorunca söyledi normale göre kısa dediBenim hiç bir kontrolümde bakılmadı canım. Hatta geçen hafta doktorum rahim ağzı ölçümü yapabiliriz demişti yapmadı. Bende neden yapmadınız dedim. Ultrasonda rahim ağzında bir açıklık görmedim dedi.
Eğer olur ise dikiş falan demişti. İnşallah olmaz böyle devam eder benimde. Senin haftanda ilerlemiş maşallah.Evet bende de açıklık yoktu inşallah da olmaz uzun süre ben de zaten sorunca söyledi normale göre kısa dedi
Bizede 28 hafta dedi cnm bebeğin yaşaması için inşallah ben 13. Haftaya kadar kanama yaşadım çok zordu sizin başka problemleriniz var mıEğer olur ise dikiş falan demişti. İnşallah olmaz böyle devam eder benimde. Senin haftanda ilerlemiş maşallah.
Benim ikiz gebelik. Bana da 28 haftadan sonra korkma diyorlar. Ben sadece 6.hafta da birde 8.hafta idi sanırım hafif kanama ve lekelenme yaşadım. Ama kanama alanım hiç olmadı çok şükür. Sonra bir şey olmadı. Çok şükür kontrollerimde bir risk bir sıkıntı yaşanmadı. Sadece işte miğde problemi kusma yemek yiyememe çok yaşadım hala da ara ara yaşıyorum. Oksapar iğne her gün, hafta bir proluton ve günde 3 kere progestan vajinadan alıyorum. Birde vitamin kullanıyorum.Bizede 28 hafta dedi cnm bebeğin yaşaması için inşallah ben 13. Haftaya kadar kanama yaşadım çok zordu sizin başka problemleriniz var mı
Anladım benim kanama alanı da çok fazlaydı yemek bende hiç yiyemedim su bile içemedim oksopar kanama olunca bıraktım Progestan ı da vajinadan aldığuımda kanama tetikledi bakalım şimdi bir kere proluton kullanıyorum hafta da umarım 28. Haftayı atlatırızBenim ikiz gebelik. Bana da 28 haftadan sonra korkma diyorlar. Ben sadece 6.hafta da birde 8.hafta idi sanırım hafif kanama ve lekelenme yaşadım. Ama kanama alanım hiç olmadı çok şükür. Sonra bir şey olmadı. Çok şükür kontrollerimde bir risk bir sıkıntı yaşanmadı. Sadece işte miğde problemi kusma yemek yiyememe çok yaşadım hala da ara ara yaşıyorum. Oksapar iğne her gün, hafta bir proluton ve günde 3 kere progestan vajinadan alıyorum. Birde vitamin kullanıyorum.
Çok az kalmış senin canım atlatırsın. Şuan nasılsın peki yemek yiyebiliyor musun? Ben yemek yemeği özledim.Anladım benim kanama alanı da çok fazlaydı yemek bende hiç yiyemedim su bile içemedim oksopar kanama olunca bıraktım Progestan ı da vajinadan aldığuımda kanama tetikledi bakalım şimdi bir kere proluton kullanıyorum hafta da umarım 28. Haftayı atlatırız
Yemek giyebiliyorum inşallah ama çok dazla değil zaten normaldede çok yemek yiyen beri değilim iştahım da bir açılma olmadı normal yani en azından az da olsa yiyorum . Bende istediğim gibi duş almayı lavaboya gitmeyi özledimÇok az kalmış senin canım atlatırsın. Şuan nasılsın peki yemek yiyebiliyor musun? Ben yemek yemeği özledim.
Sen hep yatıyor musun ki? Ben de çok iştahlı biri değilim. Daha 1 kilo bile almadım. Doktorum sorun yok diyor ama. Alma zaten diyor. Belki düzelirim ilerleyen haftalarda.Yemek giyebiliyorum inşallah ama çok dazla değil zaten normaldede çok yemek yiyen beri değilim iştahım da bir açılma olmadı normal yani en azından az da olsa yiyorum . Bende istediğim gibi duş almayı lavaboya gitmeyi özledimkorkuyla gidiyorum
Evet genellikle yatıyorum bende almamıştım aynen doktor bana da önemli değil demişti şimdi birkaç kilo aldım sadeceSen hep yatıyor musun ki? Ben de çok iştahlı biri değilim. Daha 1 kilo bile almadım. Doktorum sorun yok diyor ama. Alma zaten diyor. Belki düzelirim ilerleyen haftalarda.
Allah yardımcın olsun. Çok zordur yatmakta. Çok şükür ben yatmadım hatta çalışıyorum da. İnşallah kalan haftalarımda böyle rahat sorunsuz geçer. Hep korku var. O hiç gitmiyor tabi.Evet genellikle yatıyorum bende almamıştım aynen doktor bana da önemli değil demişti şimdi birkaç kilo aldım sadece