Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah canım güzel haberler ile gel oğluşun sağlıkla büyüsün inşallah 🥰
Ya detaylı da kız derse 😁😁🤭
İnşallah canım Allah razı olsun 🤲🥰🥰
Vallahi aklımdan geçmiyor değil şok üstüne şok olur 😂😂😂😂 ama minik pipisi net belli oğluşumun değişmez heralde🤔🤔🤣🤣🤣

Kızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi 😇🙏🏻 24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs☺️ kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı 🥰💗
Hadi gözün aydın canım çok sevindim 🥰.Tekarari yaşanmasın inşallah

Benim hiç bir kontrolümde bakılmadı canım. Hatta geçen hafta doktorum rahim ağzı ölçümü yapabiliriz demişti yapmadı. Bende neden yapmadınız dedim. Ultrasonda rahim ağzında bir açıklık görmedim ded
Benim hiç bir kontrolümde bakılmadı canım. Hatta geçen hafta doktorum rahim ağzı ölçümü yapabiliriz demişti yapmadı. Bende neden yapmadınız dedim. Ultrasonda rahim ağzında bir açıklık görmedim dedi.
Evet bende de açıklık yoktu inşallah da olmaz uzun süre ben de zaten sorunca söyledi normale göre kısa dedi

Bizede 28 hafta dedi cnm bebeğin yaşaması için inşallah ben 13. Haftaya kadar kanama yaşadım çok zordu sizin başka problemleriniz var mı
Benim ikiz gebelik. Bana da 28 haftadan sonra korkma diyorlar. Ben sadece 6.hafta da birde 8.hafta idi sanırım hafif kanama ve lekelenme yaşadım. Ama kanama alanım hiç olmadı çok şükür. Sonra bir şey olmadı. Çok şükür kontrollerimde bir risk bir sıkıntı yaşanmadı. Sadece işte miğde problemi kusma yemek yiyememe çok yaşadım hala da ara ara yaşıyorum. Oksapar iğne her gün, hafta bir proluton ve günde 3 kere progestan vajinadan alıyorum. Birde vitamin kullanıyorum.

Benim ikiz gebelik. Bana da 28 haftadan sonra korkma diyorlar. Ben sadece 6.hafta da birde 8.hafta idi sanırım hafif kanama ve lekelenme yaşadım. Ama kanama alanım hiç olmadı çok şükür. Sonra bir şey olmadı. Çok şükür kontrollerimde bir risk bir sıkıntı yaşanmadı. Sadece işte miğde problemi kusma yemek yiyememe çok yaşadım hala da ara ara yaşıyorum. Oksapar iğne her gün, hafta bir proluton ve günde 3 kere progestan vajinadan alıyorum. Birde vitamin kullanıyorum.
Anladım benim kanama alanı da çok fazlaydı yemek bende hiç yiyemedim su bile içemedim oksopar kanama olunca bıraktım Progestan ı da vajinadan aldığuımda kanama tetikledi bakalım şimdi bir kere proluton kullanıyorum hafta da umarım 28. Haftayı atlatırız

Anladım benim kanama alanı da çok fazlaydı yemek bende hiç yiyemedim su bile içemedim oksopar kanama olunca bıraktım Progestan ı da vajinadan aldığuımda kanama tetikledi bakalım şimdi bir kere proluton kullanıyorum hafta da umarım 28. Haftayı atlatırız
Çok az kalmış senin canım atlatırsın. Şuan nasılsın peki yemek yiyebiliyor musun? Ben yemek yemeği özledim.

Çok az kalmış senin canım atlatırsın. Şuan nasılsın peki yemek yiyebiliyor musun? Ben yemek yemeği özledim.
Yemek giyebiliyorum inşallah ama çok dazla değil zaten normaldede çok yemek yiyen beri değilim iştahım da bir açılma olmadı normal yani en azından az da olsa yiyorum . Bende istediğim gibi duş almayı lavaboya gitmeyi özledim 😌korkuyla gidiyorum

Yemek giyebiliyorum inşallah ama çok dazla değil zaten normaldede çok yemek yiyen beri değilim iştahım da bir açılma olmadı normal yani en azından az da olsa yiyorum . Bende istediğim gibi duş almayı lavaboya gitmeyi özledim 😌korkuyla gidiyorum
Sen hep yatıyor musun ki? Ben de çok iştahlı biri değilim. Daha 1 kilo bile almadım. Doktorum sorun yok diyor ama. Alma zaten diyor. Belki düzelirim ilerleyen haftalarda.

Sen hep yatıyor musun ki? Ben de çok iştahlı biri değilim. Daha 1 kilo bile almadım. Doktorum sorun yok diyor ama. Alma zaten diyor. Belki düzelirim ilerleyen haftalarda.
Evet genellikle yatıyorum bende almamıştım aynen doktor bana da önemli değil demişti şimdi birkaç kilo aldım sadece

Evet genellikle yatıyorum bende almamıştım aynen doktor bana da önemli değil demişti şimdi birkaç kilo aldım sadece
Allah yardımcın olsun. Çok zordur yatmakta. Çok şükür ben yatmadım hatta çalışıyorum da. İnşallah kalan haftalarımda böyle rahat sorunsuz geçer. Hep korku var. O hiç gitmiyor tabi.

X