Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar dayanamadım doktuma mesaj attım. Dedim ki labarotuvarı arayıp cinsiyetleri öğrenebilir mişsiniz. Bize söylemiyorlar dedim . Aradı ve sonucu yazdı bana. 2 kız kesin artık :) ayy çok mutuyum. resmi olarak açıklandı artık.:)
Sağlıkla gelsin minik prensesler💕💕💕💕

Valla bilemedim ki işte. Üst karnım şişmeye başladı sanki. Yani bende mantıken düşününce bir şeyleri iktirip kaktırıyorlardır yerleşmek için :)
Aynen canım kendilerine alan açıyorlar😍 cinsiyeti de kesinleşmiş hadi gözün aydın sağlıkla gelsin piyimsesler😍😍
Sen yine de cumartesi doktoruna söylersin canım ama normaldir bence🥰

Aynen canım kendilerine alan açıyorlar😍 cinsiyeti de kesinleşmiş hadi gözün aydın sağlıkla gelsin piyimsesler😍😍
Sen yine de cumartesi doktoruna söylersin canım ama normaldir bence🥰
Çok teşekkürler canım 🙏 evet evet söyleyeceğim şeyleri yazıyorum telefona zaten unutmayayım diye sonra bir bir soruyorum 😌

Tureed Tureed bunu sen mi yazdın 😂
Aklıma direk sen geldin 😂😂
Screenshot_20220113-194127.png

Bugün kaynanam geldi evi süpürmeye 😂
Görümcek de hamileydi 18 hafta 😂
Cinsiyeti erkekmiş☺️ Üzülmüş kızcağız 😔
Oysa biz o kadar emeğe karşı ne olursa razıyız 🙏
Bana diyo sizinki de erkek olur beraber büyürler 😂
Onlara daha söylemedik sonucu 🙈
Haftaya netleşsin öyle söyleriz dedik.
Ahhh canım ne hayalleri var 😂

Kız senle komşu olsaydık alırdık bir tane kocaları işe gönderince günlük gelip birbirimizde kalp atışını arardık🤣🤣🤣
Valla harika olur kuzum bu aralar çok taktım zaten pazartesi gidicem hastaneye bakiorum sanki göbeğim çıkmadı buna taktım olmadı alalım gerçekten 🤗🤗

Valla harika olur kuzum bu aralar çok taktım zaten pazartesi gidicem hastaneye bakiorum sanki göbeğim çıkmadı buna taktım olmadı alalım gerçekten 🤗🤗
Canım benim uzun süre görmedik ya ondan oldu. Karına hiç takma kuzum çünkü herkesin yapısı farklı iç karın ile alakalı. Benim bi akrabam 5 aylıktı bebek ve karın hiç yoktu

X