- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.441
Amin canım benim..Sağlıkla Gelsinler inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim..Sağlıkla Gelsinler inşallah
Evett ya çok güzel duygularmış bunlar. Allah ım bu sevinçleri yaşadığıma inanamıyorum.Yaaa hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler prensesler çoğaldı valla
Sağlıkla gelsin minik prenseslerKızlar dayanamadım doktuma mesaj attım. Dedim ki labarotuvarı arayıp cinsiyetleri öğrenebilir mişsiniz. Bize söylemiyorlar dedim . Aradı ve sonucu yazdı bana. 2 kız kesin artık :) ayy çok mutuyum. resmi olarak açıklandı artık.:)
Aynen canım kendilerine alan açıyorlar cinsiyeti de kesinleşmiş hadi gözün aydın sağlıkla gelsin piyimseslerValla bilemedim ki işte. Üst karnım şişmeye başladı sanki. Yani bende mantıken düşününce bir şeyleri iktirip kaktırıyorlardır yerleşmek için :)
Çok teşekkürler canım evet evet söyleyeceğim şeyleri yazıyorum telefona zaten unutmayayım diye sonra bir bir soruyorumAynen canım kendilerine alan açıyorlar cinsiyeti de kesinleşmiş hadi gözün aydın sağlıkla gelsin piyimsesler
Sen yine de cumartesi doktoruna söylersin canım ama normaldir bence
Amin canım hepimizin sağlıkla gelsin evlatlarıSağlıkla gelsin minik prensesler
Kiz çok güldüm bende yorumları okuyordum sende bakıyormusun oraya
Bakıyorum yaaa %85 i kaynana mevzuları. Doğum konularinda fazla yorum alıyor.Kiz çok güldüm bende yorumları okuyordum sende bakıyormusun oraya
Aynen öyle bende sadece yorumları okuyorumBakıyorum yaaa %85 i kaynana mevzuları. Doğum konularinda fazla yorum alıyor.
Ama cidden dinlenme ihtimali varmış ya bende duydum da stetoskop bulamadım
Yok kız ben deilim
Kız senle komşu olsaydık alırdık bir tane kocaları işe gönderince günlük gelip birbirimizde kalp atışını arardıkYok kız ben deilim
Ay kiz bende var denesem miAma cidden dinlenme ihtimali varmış ya bende duydum da stetoskop bulamadım
Valla harika olur kuzum bu aralar çok taktım zaten pazartesi gidicem hastaneye bakiorum sanki göbeğim çıkmadı buna taktım olmadı alalım gerçektenKız senle komşu olsaydık alırdık bir tane kocaları işe gönderince günlük gelip birbirimizde kalp atışını arardık
Hadi gözün aydın gonlune göre olduKızlar dayanamadım doktuma mesaj attım. Dedim ki labarotuvarı arayıp cinsiyetleri öğrenebilir mişsiniz. Bize söylemiyorlar dedim . Aradı ve sonucu yazdı bana. 2 kız kesin artık :) ayy çok mutuyum. resmi olarak açıklandı artık.:)
Çok şükür canım çok mutluyum gerçektenHadi gözün aydın gonlune göre oldu
Anaa ciddi mi kız dene valla. Bide seninki büyüdü daha rahat duyulur sanki. Gezdir sürekli karnında bakaljm nerede haber ver bize deAy kiz bende var denesem mi
Canım benim uzun süre görmedik ya ondan oldu. Karına hiç takma kuzum çünkü herkesin yapısı farklı iç karın ile alakalı. Benim bi akrabam 5 aylıktı bebek ve karın hiç yoktuValla harika olur kuzum bu aralar çok taktım zaten pazartesi gidicem hastaneye bakiorum sanki göbeğim çıkmadı buna taktım olmadı alalım gerçekten