- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.381
Valla bende öyleyim bıraksalar aksama kadar yatarım o dereceGünaydınlar. Resmen yatak beni içine çekiyor ya. Normalde uykuyu seven biri değilim ama sabahları çok zor valla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende öyleyim bıraksalar aksama kadar yatarım o dereceGünaydınlar. Resmen yatak beni içine çekiyor ya. Normalde uykuyu seven biri değilim ama sabahları çok zor valla.
Oh ne güzel haber maşallah canım bundan sonra her şey sorunsuz ilerlesin.Kızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi 24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Çok şükür canım maşallah kızlarına Rabbim hayırlısıyla bu hafta daha da güzel haberler hastaneden çıkmamı nasip etsinKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi 24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Oh ne güzel haber maşallah canım bundan sonra her şey sorunsuz ilerlesin.
Çok şükür canım maşallah kızlarına Rabbim hayırlısıyla bu hafta daha da güzel haberler hastaneden çıkmamı nasip etsin
Ahh canım ne güzel. Çok geçmiş olsun. Kızlarımız sağlıkla büyüsünler inşallah. Çok az kalmış çıkmana da. Her hafta kontrol olması çok iyi olmuş. Böyle böyle geçecek haftalarımız işte.Kızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi 24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Canım çok sevindim çok şükür rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin oyy kipir kıpır maşallah prenseslereKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi 24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Aminn kuzum, cumlemızın bebekleri saglıcakla gelsın ınsallahCanım çok sevindim çok şükür rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin oyy kipir kıpır maşallah prenseslere
Yaa maşallah maşallah çok sevindim canım yerim onların kıpırtılarını sağlıkla büyüsünler inşallah doktorun ilgisi de çok güzel canım riske atmıyor. İnşaAllah sağlıcakla tamamlasınlar bebişler süreciKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi 24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Insallahh canım benımYaa maşallah maşallah çok sevindim canım yerim onların kıpırtılarını sağlıkla büyüsünler inşallah doktorun ilgisi de çok güzel canım riske atmıyor. İnşaAllah sağlıcakla tamamlasınlar bebişler süreci
Yaaa çok güzel sizide tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahİşte bir ikiz annesi daha
Ben dee ikiz anne adayıyım inşallah
Bebişlerin hayırlı olsun canım
Bende bugün 15+4 üm. Benim 12.haftadan sonra çıkmaya başladı hızla da devam ediyor
Hatta foto atmıştım hafta başında.
Tbr ederim sizide inşallah sağ salim kucağımıza alırız demir hapı beni mahvetti çok alırı kabız oldum ilacı değiştirdi doktor yarın yenisine başlayacağım inşallah o iyi gelirIkiz hamileyim canim bende. Karnim 5 aylik gibi zayif hamile kaldim hemen karnım çıktı. Hazımsızlık yasamadim hic ama demir hapi kullanıyorsan o yapiyormus Hazımsızlık. 2-3 güne bende basliyorum demir hapina.
Benim de ikiz ya doktor 36 haftayı görürsem şükret dedi daha erken bekliyor doğum u inşallah sağlıklı sıhatlı gelirler o nedenle bizim doğum çantasını erken hazırlamamız gerekAy ben daha hiç birşey almadım. Özendim diye ebebek ten 1 çift zıbın aldım o kadar benim haziran sonu görünüyor doğum ama bizim durum farklı olunca mayıs sonu olur o iş gibi geliyor bana.
Zamanda akıp geçiyor. Evi düzene sokmamız lazım daha.
Maşallah kuzum çok sevindim hadi gözümüz aydın diyelim o minik prensesleride yerim ben ya bal onlar annelerini üzmezler ❤❤❤ sen dikkat et kendine dinlen bol bol canım Rabbim sizi korusunKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi 24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Canım eczacı belki söylemiştir ama yine de hatırlatayım demir ilacını aldıktan sonra süt ve süt ürünlerini bir iki saat sonra tüketin diyorlardı yanlış hatırlamıyorsamTbr ederim sizide inşallah sağ salim kucağımıza alırız demir hapı beni mahvetti çok alırı kabız oldum ilacı değiştirdi doktor yarın yenisine başlayacağım inşallah o iyi gelir
Saolasın canım benım Allah razı olsunMaşallah kuzum çok sevindim hadi gözümüz aydın diyelim o minik prensesleride yerim ben ya bal onlar annelerini üzmezler ❤❤❤ sen dikkat et kendine dinlen bol bol canım Rabbim sizi korusun
Evet canım. Benim doktorda 32-34 hafta dedi. Ben dua ediyorum Allahım 30 u göreyim diye. Cinsiyetler belli mi? tabloda var mıydın bakmadım gerçi.Benim de ikiz ya doktor 36 haftayı görürsem şükret dedi daha erken bekliyor doğum u inşallah sağlıklı sıhatlı gelirler o nedenle bizim doğum çantasını erken hazırlamamız gerek
Amin çok teşekkürler. Hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah. Allahım halimizi görsün acısın. Çok zor işimiz.Yaaa çok güzel sizide tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah