Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok geçmiş olsun canım Dualarımız seninle. geçecek inşallah.

Canım sertleşme tam olarak nasıl oluyor belli bi yerdemi yoksa karnının tamamında mı bende hissediyorum ama sadece sırt üstü uzanınca

Bi açıklık görmediyse sorun yok demekki cnm

Inşallah canım inşallah rabbim hicbirimize acılarını göstermesin ınsllah
Dualarım seninle canım rabbim acılarını göstermesin evlatlarını sana bağışlasın inşallah cok şükür ki farkedilmis için rahat olsun biraz gerejdn yapılacak bebeklerin zamanında gelecek inşallah

Valla bilmiyorum canım daha önce bu haftalarda kaybim olduğu için ekstra korku var bu haftalardan rabbim hepimize evlatlarımizi bağışlasın inşallah acılarını göstermesin

O tansiyon ilacını bana da dedi ama sanırım daha sonraki kontrolde verecek ağrınız oluyor muydu sizin bu arada ben iki üç kere ağır kanama yaşadım o da erken doğuma neden oluyormuş
Evet ara ara oluyordu, detaylıda doktor coktukce daha cok agrıdı.. Benim de 16. Haftaya kadar kanamalarım olmustu hep. O kanamalar da kasılmaya sebebiyet vermıs olabilir dedı.
Çok geçmiş olsun canım Dualarımız seninle. geçecek inşallah.
Aminn canım ınsallah
Canım sertleşme tam olarak nasıl oluyor belli bi yerdemi yoksa karnının tamamında mı bende hissediyorum ama sadece sırt üstü uzanınca
İlk baslarda sırt ustu yatınca hissediyordum, ilerleyen haftalarda yan durunca da oluyordu, bellı bı yer tas gibi oluyordu.. Ilacı aldıgım dan beri o olmuyor sımdı
Insallahh canımm
Beni yanlıs anlamayın kızlar, korkmayın da, benım tecrubesızlikten tamamen, keske doktora sorsaymısım sertleesmesı normal mı dıye, belkı su an evımızdeydık.. Kendıme de kızıyorum bazen

İnsan tedirgin oluyor canım ister istemez illa aynı şeyde olacak değil ama önlemimizi alalım ben detaylıda özellikle soracağım takıldı kafama çünkü bende yattığım da hissediyorum doktoruma da sordum aslında normal rahmini hissediyorsundur dedi hayırlısı kucağımıza alacağımız zamanlara gelsek

Gecmis olsun canimmm. Bol bol dinlen yat inaniyorum ki bu kısacık bir süreç kolaylikla atlatacaksin. Yüreğini ferah tut. Bebeklerin seninle ❤ dualarimizdasin.

Tabıkı, aklınıza takılan herseyı sorun, herseyı soran ben keske bunu da sorsaymısım, o yuzden kızıyorum kendime
Gecmis olsun canimmm. Bol bol dinlen yat inaniyorum ki bu kısacık bir süreç kolaylikla atlatacaksin. Yüreğini ferah tut. Bebeklerin seninle ❤ dualarimizdasin.
Amin cnm, Allah razı olsun

Sor tabıkı canım, bazen sorun olmayınca doktorlar Hıc demıyor.. Ama en azından olcusunu bilirsin
Aynen canım. Sende gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla devam edecek kızlar büyüyecek vakti zamanı geldiğinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Kendini suçlama bak çok geç olmadan fark edildi çok şükür
Anladım canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bu telaşlar korkular hepsi geride kalsın inşallah

Günaydın kuzum niye uyuyamadın
Eşim sabahın 6sinda lambayı açtı. Adamın hazırlanırken sohbet edeceği tuttu dedim Allah aşkına git akşam konuşuruz o gitti ben 8de daldım yeni kalktım

Günaydın Ben de uykumdan hiçbir şey anlamıyorum. Tam uykum geldiği zaman da kalkmam gerekiyor, okul yolu başlıyor
Allah kolaylık versin

Günaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım uyumak nasıl bişey hamilelik uykusunu hiç görmedim
Günaydın cnm. Bende 8 de anca dalıyorum. 12 de kalkıyorum. Sonra zaren gün bitmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…