Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Şoka da yavastan gelmeye baslıyor bıseyler😬

Eklentiler

• Screenshot_20220113_142111_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20220113_142111_com.instagram.android.jpg
    135,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar.. Benim haftalarımı geçiren hamişler bana bir bakar mısınız? Karnım gittikçe şişiyor tabi doğal olarak. Ama böyle gergin ve patlıcak gibi. Bu doğru bir his midir? Bilmiyorum hiç işte acaba benim mi böyle sadece diyorum. Hali ile karın şişince gerilir tabi de ne bileyim sormak istedim. Nefes alışlarım kesik kesik gibi.

kızlar fetal dna test sonucum geldi. çok şükür risk yok. her 2 bebeğimde sağlıklı. Ama cinsiyet açıklanması. sağlık bakanlığı yasak koymuş. şuan labarotuvardakiler biliyor ama bana söylemiyor
Canım her iki bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim sağlıklı bi doğum diliyorum. Bugün benim de fetal dna sonucum geldi değerler normal dediler ama cinsiyeti doktor söyleyecek dediler. Doktor halaaa aramadı, çok merak ediyorum cinsiyeti. Sende son durum ne :)

Canım her iki bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim sağlıklı bi doğum diliyorum. Bugün benim de fetal dna sonucum geldi değerler normal dediler ama cinsiyeti doktor söyleyecek dediler. Doktor halaaa aramadı, çok merak ediyorum cinsiyeti. Sende son durum ne :)
Bende çok sevimdim canım test sonucuna. Düşük risk yazıyordu değil mi senin de. Valla bana test sonucunu doktorum söyledi. ama cinsiyet belli değil dedi. Bilemedim valla. Çok şükür olumsuz bir durumum yok. Sadece mide şikayetleri yaşıyorum o kadar. Arar arar beklemesi de zevkli:) Hiç tahmini yok muydu peki?

Kızlar.. Benim haftalarımı geçiren hamişler bana bir bakar mısınız? Karnım gittikçe şişiyor tabi doğal olarak. Ama böyle gergin ve patlıcak gibi. Bu doğru bir his midir? Bilmiyorum hiç işte acaba benim mi böyle sadece diyorum. Hali ile karın şişince gerilir tabi de ne bileyim sormak istedim. Nefes alışlarım kesik kesik gibi.
Canim bazen bendede oluyor mesele aksam yemekten sonra oluyor ama çok aşırı değil acaba yediğin bişey mi gaz yapiyor 🤔

Ayaklarını da üşütme dikkat et inan o bile etkiliyor
Doktor kontrolün ne zaman seni çok rahatsız ediyorsa gittiğinde sor bari
Çok çok rahatsız etmiyor. Belki de alışmaya çalışıyorum. Benlik te bir durum olabilir. Ama soracağım yine de. Kontrolüm cumartesi günü. Yine bir bekleyiş başladı.

Eksik olma canım.. Çok güzel anlatmış gerçekten.
Aynen canım mekanı cennet olsun inşallah 🤲
Balım bende çok yediğim zaman oluyor ama sen yiyemiyorum demişsin Ssevincli Ssevincli nin dediği gibi gaz da olabilir. Bende çok şiş olduğumda nefesi kesik kesik alıyorum alan daralıyor herhalde 😁 birde senin iki bebiş haliyle bizden önde gidiyordur 😍

Aynen canım mekanı cennet olsun inşallah 🤲

Balım bende çok yediğim zaman oluyor ama sen yiyemiyorum demişsin Ssevincli Ssevincli nin dediği gibi gaz da olabilir. Bende çok şiş olduğumda nefesi kesik kesik alıyorum alan daralıyor herhalde 😁 birde senin iki bebiş haliyle bizden önde gidiyordur 😍
Valla bilemedim ki işte. Üst karnım şişmeye başladı sanki. Yani bende mantıken düşününce bir şeyleri iktirip kaktırıyorlardır yerleşmek için :)

Kızlar dayanamadım doktuma mesaj attım. Dedim ki labarotuvarı arayıp cinsiyetleri öğrenebilir mişsiniz. Bize söylemiyorlar dedim . Aradı ve sonucu yazdı bana. 2 kız kesin artık :) ayy çok mutuyum. resmi olarak açıklandı artık.:)
Yaaa hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler prensesler çoğaldı valla 😍😍

X