Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bne hıc yanlı bakmadım canim hep arkalı onlu bakındım yer kaplaması acısından o yuzden hıc bilgim yok
Evet canım yer kaplaması açısında arkalı önlü iyi ama biz denedik benim çok içime sinmedi arkalı önlü. Görsel olarak da güzel ama rahatsız etti beni. Arkada ki sıkışık gibi. birde tam yatak olmadı bizim baktığımız yatak olsa bile o da sıkıntı.
Bilemedik işte. Aslında dah erken araba almak için ama eşimin kardeşi hediye alacak. o da fiyatlar artmadan daha da alalım diyor. :)

Canım benim çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Dimi ya evet bende çok tavsiye aldım. Birde ultra hafiflikte. Ebebekte baktık 6000 tl idi. Ama trendyol da 3700 e satılıyor. Model de aynı ama bilemedik.
Biz de suna sasirdik baksana, renkler arası fiyat farkına, acikcasi ben siyah almak istiyorum.. Babymall den bakıcaz bı, belkı ındirim falan Olur.

Eklentiler

• Screenshot_20220109_235504_com.android.chrome.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 29
Biz de suna sasirdik baksana, renkler arası fiyat farkına, acikcasi ben siyah almak istiyorum.. Babymall den bakıcaz bı, belkı ındirim falan Olur.
Evet evet bende gördüm. Birde biz dün kırmızı olana baktık trendyoldan 3500 tl idi. Akşam 3700 oldu şuanda da 4086 olmuş. Bu ne ki anlamadım ben valla.

Kızlar pruloton iğne daha öncede bulamadım hala hiç bır eczane de yok elimde iki tane kaldı sonra bulamicam die korktum kullanan varmı bulabiliomu ne saçmalık ya
Canım kaç tane lazım. Ben bulurum var burda eczanelerde. Ama şöyle de yapabilirsin. Konumda sana yakın hastane neresiyse konumdan yakınındaki eczanelere bak onları ara. Ben hep öyle buluyordum iğneleri.

Kızlar pruloton iğne daha öncede bulamadım hala hiç bır eczane de yok elimde iki tane kaldı sonra bulamicam die korktum kullanan varmı bulabiliomu ne saçmalık ya
Canım bende kullanıyorum 3 haftadır. Yılbaşı sonrası bulmazsınız dediler diye bulduğumu aldım ben ama şuan elimde 4 tane kaldı. Hafta da 1 kullanıyorum. 1 aylık iğnem var yani. 5. aydan sonra bırakabiliriz demişti doktorum. Eğer ki devam edersek yandım bende. Çünkü hakikaten yok. Depolarda da bitmiş.

Canım bi çok iğne sıkıntılı şuan bulunmuyor bende oksapar bulamıyordum enoxa geçtim oda yok dediler piyasa marta kadar pitasa böyleymiş

Canım kaç tane lazım. Ben bulurum var burda eczanelerde. Ama şöyle de yapabilirsin. Konumda sana yakın hastane neresiyse konumdan yakınındaki eczanelere bak onları ara. Ben hep öyle buluyordum iğneleri.
Saol canım benim haftaya İzmir'e gidicem ordan da bakicam elimde var iki hafta daha sonra dan bulamicam die panik yaptım belki orda doğum hastaneleri daha çok bulurum şimdi hafta da bir belki daha da azaltır

Eyvah eyvah valla insallh banada biraktirir benimde iki haftalık var hafta da bir bakalım bulunduğum yerde bı tane bile yok inşallah haftaya bulurum açıklamada yapmiolar hiç depolarda yok diolar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…