Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Rapor çıkarınca iğnelere ne kadar ücret ödüyorsunuz ben sadece sağlık ocağına yazdırıyorum oda 5 paket 10 günlük oluyor senin raporlar kaç günlük oluyor bide devlet hastanesinde direk kadın doğumcuya mı gebelik takibi yapan doktora mı gidiyorsunuz

Çok saçma, sadece virüs için mi kullanılıyo bu iğne sanki

Rapor çıkarınca hiç para ödemedim bende sağlık ocağından 10 günlük aldım fazlasini vermediler .geçen haftalarda normal kadın doğum a devlette randevu aldım anlattım saolsun yardımcı oldu rapor yazdı muayenede oldum 6 kutu 10 lu verdi oskopar hiç para vermedim 1 yıllık bida Şubat'ta altı kutu alma hakkın var direk kimlikle eczane ye gidebilirsin dediler sende git kuzum bulunmasıda zor para da verilio

Ne zamlanmadıki canım detaylı içim 750 dediler dedim noluyo üstelik gaziosmanpaşa da tıp merkezi gibi bi yer daha doğumu sormadım korkuyorum duyacağım rakamdan

Canım ben yazdırdığım halde hep iğnelere ücret verdim mesela oksapar iğnelerini yazdırmama rağmen 15 tl veriyordum 1 pakete bilmiyordum ona bi bakayım ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…