- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.161
Zalım zincir marketlerYok kuzum file görmedim bende mecbur ayrı alicaz onu
İlk iki dozu kol agrısı ile atlattım, 3. Doz mart basında acılcak bana.. Bakalım o zamana kadar korkularımı yenersem olurumBen 3. Dozu doldum hemen hafta baş ağrısı ve uyku dışında hiç bir şey olmadı çok şükür bence korkma doktorlar ciddi anlamda uyarıyor yeni mutasyonlar çok riskli
Bizler için
Ayyy hic aklıma gelmedi benim görümüştüm bende o şapkadanZalım zincir marketler
File çok iyi olur ya bakalım belki ileride şu gözüne su girmesin diye şapkalar var ondan da alırız
Sağol canım. İnşallahÇok gecmis olsun rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah
Ben daha 2. Yi vurulmadim. Bu kanama alanı vs bı bitsin de öyle vurulurum.Çok gecmıs olsun cnm, Rabbım sifa versin ınsallh, ben de 3.doz vurulmadım, korkuyorum acikcasi
Valal salgın zaten ayrı bı dert. Hastalıklar bı yandan. Kötü bı zamana denk geldik ama bebeklerimiz için katlanacağız aşacağız her zorluğuÇok geçmiş olsun canım iyimis ama şükür Allah'ım acil şifalar versin tabi biz ne olursa olsun bebeğimiz için sakin kalmaya caliscaz asi için işte yan etkileri var felan bende olmayı düşünmedim ve korkudan da cikmiorum dışarı gripten de korktum çok salgın var Allah korusun hepimizi
İnşallah canım saolCanım benim çok geçmiş olsun Rabbim esirgemiş inşallah daha da iyi olur. Dediğin gibi ne olursa olsun sen kendine ve bebişe çok dikkat et kuzum
Geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismiyle şifa versinSağol canım. Sabahki huzursuzluğumun sebebi çıktı ortaya @TureedCatlak-kurabiye öğlen aldığım bi haberle dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendik. Avcılar a acil gittik. Epilepsi krizi geçirmiş 1 yıl önce de felç geçirmişti köyde. Beyinde pıhtı kalmıştı. Entübe edilmiş vs. Şimdi iyi Allah'a şükür. Bilinç açılmış kendinde. Doktor 4. Doz ters etki yapmış olabilir dedi. O yolu nasıl gittim geldim bilmiyorum. Yolda hep bebeğimle konuştum sakin oluyoruz. Ne olursa olsun etkilenmiyorsun diye
Saol canim benim. İnşallah
Guzelmiş ama sanki yastik bana bi tık yüksek gibi geldiBen file bundan düşünüyorum
Internette takip ettiğim bi kaç anne var bundan almışlar memnunlar yastığı belki ilk zaman kullanamazsın ama sonrası kolaylık sırtını falan yıkarken iyi olur diye düşünüyorumGuzelmiş ama sanki yastik bana bi tık yüksek gibi geldi
Yastık çıkıyor mu ben sabit sandım dikkat etmedim gayet iyi o zamanInternette takip ettiğim bi kaç anne var bundan almışlar memnunlar yastığı belki ilk zaman kullanamazsın ama sonrası kolaylık sırtını falan yıkarken iyi olur diye düşünüyorum
Yastık çıkıyor mu ben sabit sandım dikkat etmedim gayet iyi o zaman
Daha mı güzel oluyo onunki?Ben şoku bekliyorum onun küvetinden ve kovasından alicam inşallah
Hepimiz aynı durumdayız canım.Çok geçmiş olsun canım iyimis ama şükür Allah'ım acil şifalar versin tabi biz ne olursa olsun bebeğimiz için sakin kalmaya caliscaz asi için işte yan etkileri var felan bende olmayı düşünmedim ve korkudan da cikmiorum dışarı gripten de korktum çok salgın var Allah korusun hepimizi
Ah, şimdi gördüm farkı.tek farkı desenli olması
Cok iyiymiş bende cok beğendimYana doğru falan alabiliyorsun canım tam çıkıyormu onu bilmiyorum
Bende görsel aticaktim simdiAh, şimdi gördüm farkı.
Arkadasim prego nün önlü arkalı modelini kullandı çok memnundu.Bulundugumiz ilde yollar duzgun olmamasına rağmen rahat sürüşü.Ona da bak istersen yanyana olan sürüş açısından zor olabilirEki Görüntüle 2984754
İkiz bebek anne adaylarım canlarım kraft ın bu modelini beğendik. Ama araştıran var mı ya nasıldır acaba. Bize çok iyi geldi. Ama chicco ile arasında kaldık.
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallahSağol canım. Sabahki huzursuzluğumun sebebi çıktı ortaya @TureedCatlak-kurabiye öğlen aldığım bi haberle dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendik. Avcılar a acil gittik. Epilepsi krizi geçirmiş 1 yıl önce de felç geçirmişti köyde. Beyinde pıhtı kalmıştı. Entübe edilmiş vs. Şimdi iyi Allah'a şükür. Bilinç açılmış kendinde. Doktor 4. Doz ters etki yapmış olabilir dedi. O yolu nasıl gittim geldim bilmiyorum. Yolda hep bebeğimle konuştum sakin oluyoruz. Ne olursa olsun etkilenmiyorsun diye
Pregonun ibiza modeli var ona baktık ama çok pahalı. Birde arkalı önlü bana görsel olarak güzel ama , bebekler için çok da konforlu gelmedi. birinin önü sürekli kapalı gibi. birde denedik onun da uzun olması sıkıntı gibi geldi bana. Kesinlikle yanyana olması daha zor olacaktır bizim için ama bebekler daha bir rahat gibi olacak sanki.Arkadasim prego nün önlü arkalı modelini kullandı çok memnundu.Bulundugumiz ilde yollar duzgun olmamasına rağmen rahat sürüşü.Ona da bak istersen yanyana olan sürüş açısından zor olabilir