Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Igne konusu heralde tum illerde oyle gecen hafta bende bulamadım oksapar ben de doğuma kadar kullanıcam onun İcin eczacı bana sey dedı vırusten dolayı kan sulandırıcı kullanıyorlar o yuzden saglik bakanlığı tum oksaparları topladı sadece hastanede var dediler prolutanı da ben gecen hafta basladım 2 tane bulabildim haftada 1 tane olucak tim doğuma kadar demıstı doktor eczacı onun ıcınde ithal marka oldugu ıcın uretımı cok yok ellerındekılerı herkez tukettı falan dedi marttan sonra anca gelir dedı bende bu hafta yine eczane eczane bakıcam bana yapılan acıklama buydu kızlar

Aynen elimdekiler bitince araştıracağım iyice
Buldum şükür başka şehirden buldurdum bı aylık ama panik oldum sürekli yedekli gitcez ya ilaç bu sağlık bunu bile bulamioz Allah yardımcımiz olsun zor şartlarda çok güçlü bebeler olcak lar insalllah bizim bebeler 🤗🤗

Günaydın kızlar
Mutlu haftalar 😍
Bu hafta kontrolü olan varmıydı 🤔

Günaydınnnnn 🥰
Guppguzel bı hafta olsun.
Ben Çarşamba gittim geçen ama.
21 gün hakkım var kontrol için
Bu hafta cumartesi mi alsam haftaya mı kararsız ve sabırsızım 😂
Son kontrol tüp bebek merkezinde sonra artık doğum olacağı hastaneye geçeceğim. Ya da 2 ay Tip Merkezindeki doktora gidip 7. Ayda Özel e mi geçsem bilmiyorum. Kafam çok karışık. Herşey zamlanıyor. Muayne olmuş 2000 sezeryan dediler 6000. Daha bunun eşyaları var. Bakalım nasıl yetiseceğiz herşeye. İyi olsaydim çalışacaktım ne güzel doğuma kadar 😔

Günaydınnnnn 🥰
Guppguzel bı hafta olsun.
Ben Çarşamba gittim geçen ama.
21 gün hakkım var kontrol için
Bu hafta cumartesi mi alsam haftaya mı kararsız ve sabırsızım 😂
Son kontrol tüp bebek merkezinde sonra artık doğum olacağı hastaneye geçeceğim. Ya da 2 ay Tip Merkezindeki doktora gidip 7. Ayda Özel e mi geçsem bilmiyorum. Kafam çok karışık. Herşey zamlanıyor. Muayne olmuş 2000 sezeryan dediler 6000. Daha bunun eşyaları var. Bakalım nasıl yetiseceğiz herşeye. İyi olsaydim çalışacaktım ne güzel doğuma kadar 😔
Gerçekten öyle herşeye hergün ayrı zam geliyor ne olucak böyle bilmiyorum 🤷‍♀️
7.aydan sonra takip ederse öylede yapabilirsin

Buldum şükür başka şehirden buldurdum bı aylık ama panik oldum sürekli yedekli gitcez ya ilaç bu sağlık bunu bile bulamioz Allah yardımcımiz olsun zor şartlarda çok güçlü bebeler olcak lar insalllah bizim bebeler 🤗🤗
Yaa canım raporlar ne kadarlık alıyorsunuz ben yazdırıyorum 10 günlük alıyorum o yüzden sordum bide paketi 100 tl ☺️

Yaa canım raporlar ne kadarlık alıyorsunuz ben yazdırıyorum 10 günlük alıyorum o yüzden sordum bide paketi 100 tl ☺️
Canım ben gittim işte geçen hafta devlet Hastanesi'ne oskopar i rapor aldım zor oldu biraz çünkü tahliler istedi saolsun yardımcı oldu 6 kutu aldım ama diğerlerini bende yazdiriorum sağlık ocağın bu arada rapor olunca ücret odemiosun bende bilmiodum ogrendim sende bı şansını dene devlete git rapor için kuzum bak bugün bı fitile 75 lira verdim içime oturdu 😊onuda yazdiriorum günde 4 olduğu için günü gelmemiş.

Biz de suna sasirdik baksana, renkler arası fiyat farkına, acikcasi ben siyah almak istiyorum.. Babymall den bakıcaz bı, belkı ındirim falan Olur.
Kırmızıyı al gitsin canım, kıza da olur erkeğe de.
Ya da gümüşü al, satması daha kolay olur.

Kızlar pruloton iğne daha öncede bulamadım hala hiç bır eczane de yok elimde iki tane kaldı sonra bulamicam die korktum kullanan varmı bulabiliomu ne saçmalık ya 😔
Ben kullandım, bitti canım. Sadece 1 tane ani bi kanamaya karşı elimde tutuyorum. İyi ki tutmuşum. 😔
Neredesin sen, bizim buralara sorayım mı?

X