Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok geçmiş olsun canım.
Sağol canım. Sabahki huzursuzluğumun sebebi çıktı ortaya Tureed Catlak-kurabiye öğlen aldığım bi haberle dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendik. Avcılar a acil gittik. Epilepsi krizi geçirmiş 1 yıl önce de felç geçirmişti köyde. Beyinde pıhtı kalmıştı. Entübe edilmiş vs. Şimdi iyi Allah'a şükür. Bilinç açılmış kendinde. Doktor 4. Doz ters etki yapmış olabilir dedi. O yolu nasıl gittim geldim bilmiyorum. Yolda hep bebeğimle konuştum sakin oluyoruz. Ne olursa olsun etkilenmiyorsun diye

Yaaa, Allah şifa versin canım.
İnşallah düzelir. Çok şükür iyiymiş, daha iyi olsun.

Çok gecmis olsun rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah

Çok gecmıs olsun cnm, Rabbım sifa versin ınsallh, ben de 3.doz vurulmadım, korkuyorum acikcasi

Çok geçmiş olsun canım iyimis ama şükür Allah'ım acil şifalar versin tabi biz ne olursa olsun bebeğimiz için sakin kalmaya caliscaz asi için işte yan etkileri var felan bende olmayı düşünmedim ve korkudan da cikmiorum dışarı gripten de korktum çok salgın var Allah korusun hepimizi

Bende joie aldım baya iyiydi yorumları

Kizlar 20 ocak A101e bebek küveti geliyor Eki Görüntüle 2984659
Yaa çok iyiymiş kuzum getirmişken bunların filesini niye satmıyorlar ki ya
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim esirgemiş inşallah daha da iyi olur. Dediğin gibi ne olursa olsun sen kendine ve bebişe çok dikkat et kuzum
Ben şoku bekliyorum onun küvetinden ve kovasından alicam inşallah
Farkı ne ki canım ben şokta hiç görmedim daha mı iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…