- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.141
AynenHerkes pazar modunda galiba
Kocişler evde, zor oluyo Pazar günü.Kesinlikle herkes yatışta.
Ay bu çok tatlış SohrabIkız grubunda bir arkadas almıs, benım de hosuma gıttı soyle bısey olabilir, seceneklerı de cok bılmıyorum
Sağol canım. Sabahki huzursuzluğumun sebebi çıktı ortayaÇok geçmiş olsun canım.
Oooo, BİM’den sonra A101.
Yaaa, Allah şifa versin canım.Sağol canım. Sabahki huzursuzluğumun sebebi çıktı ortayaTureed Catlak-kurabiye öğlen aldığım bi haberle dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendik. Avcılar a acil gittik. Epilepsi krizi geçirmiş 1 yıl önce de felç geçirmişti köyde. Beyinde pıhtı kalmıştı. Entübe edilmiş vs. Şimdi iyi Allah'a şükür. Bilinç açılmış kendinde. Doktor 4. Doz ters etki yapmış olabilir dedi. O yolu nasıl gittim geldim bilmiyorum. Yolda hep bebeğimle konuştum sakin oluyoruz. Ne olursa olsun etkilenmiyorsun diye
Ben bugun 2021 ıkız anneleri grubunun fikrini aldım chıcco ohlala tavsıye edıyor herkesEki Görüntüle 2984754
İkiz bebek anne adaylarım canlarım kraft ın bu modelini beğendik. Ama araştıran var mı ya nasıldır acaba. Bize çok iyi geldi. Ama chicco ile arasında kaldık.
Evet bana da cok tatlı gelmısti, ama 2021 ıkız anneleri fıkır verdı bıraz, arkalı onlu olanlardda arkadaki bebegın psikolojisi bozuluyormus, o yuzden yanyana bakicam artıkAy bu çok tatlış Sohrab
Çok gecmis olsun rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallahSağol canım. Sabahki huzursuzluğumun sebebi çıktı ortayaTureed Catlak-kurabiye öğlen aldığım bi haberle dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendik. Avcılar a acil gittik. Epilepsi krizi geçirmiş 1 yıl önce de felç geçirmişti köyde. Beyinde pıhtı kalmıştı. Entübe edilmiş vs. Şimdi iyi Allah'a şükür. Bilinç açılmış kendinde. Doktor 4. Doz ters etki yapmış olabilir dedi. O yolu nasıl gittim geldim bilmiyorum. Yolda hep bebeğimle konuştum sakin oluyoruz. Ne olursa olsun etkilenmiyorsun diye
Ben şoku bekliyorum onun küvetinden ve kovasından alicam inşallahOooo, BİM’den sonra A101.
Bakalım ŞOK ne zaman yapar?
Çok gecmıs olsun cnm, Rabbım sifa versin ınsallh, ben de 3.doz vurulmadım, korkuyorum acikcasiSağol canım. Sabahki huzursuzluğumun sebebi çıktı ortayaTureed Catlak-kurabiye öğlen aldığım bi haberle dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendik. Avcılar a acil gittik. Epilepsi krizi geçirmiş 1 yıl önce de felç geçirmişti köyde. Beyinde pıhtı kalmıştı. Entübe edilmiş vs. Şimdi iyi Allah'a şükür. Bilinç açılmış kendinde. Doktor 4. Doz ters etki yapmış olabilir dedi. O yolu nasıl gittim geldim bilmiyorum. Yolda hep bebeğimle konuştum sakin oluyoruz. Ne olursa olsun etkilenmiyorsun diye
Çok geçmiş olsun canım iyimis ama şükür Allah'ım acil şifalar versin tabi biz ne olursa olsun bebeğimiz için sakin kalmaya caliscaz asi için işte yan etkileri var felan bende olmayı düşünmedim ve korkudan da cikmiorum dışarı gripten de korktum çok salgın var Allah korusun hepimiziSağol canım. Sabahki huzursuzluğumun sebebi çıktı ortayaTureed Catlak-kurabiye öğlen aldığım bi haberle dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendik. Avcılar a acil gittik. Epilepsi krizi geçirmiş 1 yıl önce de felç geçirmişti köyde. Beyinde pıhtı kalmıştı. Entübe edilmiş vs. Şimdi iyi Allah'a şükür. Bilinç açılmış kendinde. Doktor 4. Doz ters etki yapmış olabilir dedi. O yolu nasıl gittim geldim bilmiyorum. Yolda hep bebeğimle konuştum sakin oluyoruz. Ne olursa olsun etkilenmiyorsun diye
Napayım büyüyoruz teyzoşumuz
Ben 3. Dozu doldum hemen hafta baş ağrısı ve uyku dışında hiç bir şey olmadı çok şükür bence korkma doktorlar ciddi anlamda uyarıyor yeni mutasyonlar çok riskliÇok gecmıs olsun cnm, Rabbım sifa versin ınsallh, ben de 3.doz vurulmadım, korkuyorum acikcasi
Bende joie aldım baya iyiydi yorumlarıCanım chicco markanındı ama modeli aklımda kalmadı kabin diye geçiyor galiba. Biz cinsiyeti öğrenince bakalım büyük mağazalardan marka model beğenip e bebek şubat indirimlerinde bakalım dedik. Ya da İnternete bakarız indirime girince alırız
Dur buraya link atayım kuzum
Yaa çok iyiymiş kuzum
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim esirgemiş inşallah daha da iyi olur. Dediğin gibi ne olursa olsun sen kendine ve bebişe çok dikkat et kuzumSağol canım. Sabahki huzursuzluğumun sebebi çıktı ortayaTureed Catlak-kurabiye öğlen aldığım bi haberle dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendik. Avcılar a acil gittik. Epilepsi krizi geçirmiş 1 yıl önce de felç geçirmişti köyde. Beyinde pıhtı kalmıştı. Entübe edilmiş vs. Şimdi iyi Allah'a şükür. Bilinç açılmış kendinde. Doktor 4. Doz ters etki yapmış olabilir dedi. O yolu nasıl gittim geldim bilmiyorum. Yolda hep bebeğimle konuştum sakin oluyoruz. Ne olursa olsun etkilenmiyorsun diye
Farkı ne ki canım ben şokta hiç görmedim daha mı iyi oluyorBen şoku bekliyorum onun küvetinden ve kovasından alicam inşallah
Çok şükür canım bizde büyüyoruz diğer topikten buraya taşındıkNapayım büyüyoruz teyzoşumuzsen nasılsın her şey yolunda mı
tek farkı desenli olmasıFarkı ne ki canım ben şokta hiç görmedim daha mı iyi oluyor
Haa kız Allah emi bende bunun filesi yok ya onun var mı acaba diye düşündümtek farkı desenli olması
Yok kuzum file görmedim bende mecbur ayrı alicaz onuHaa kız Allah emi bende bunun filesi yok ya onun var mı acaba diye düşündüm