- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.201
Bende bulursam sana iletirim canım.Eyvah eyvah valla insallh banada biraktirir benimde iki haftalık var hafta da bir bakalım bulunduğum yerde bı tane bile yok inşallah haftaya bulurum açıklamada yapmiolar hiç depolarda yok diolar sadece
Saol canım bakalım bende bulursam solerim buldigimu AlcamBende bulursam sana iletirim canım.
Artmış sanırım biraz off yaa napıcaz hiç bilmiyorum. Beşikte baktık ufak olanlardan sallanan. Ebebek te de vardı. Bursa da ay bebek diye bir yer var orada da baktık.Dolar mı arttı kı acaba
Bende son 5 günlük var elimde aynen senin süreç uzun ben de kesmeyecek gibi hissediyorumEvet igneler malesef yok benimde 1 aylik elimde var bakalim o zamana buluruz inşallah
Ben oksapara doguma kadar devam
Aynen elimdekiler bitince araştıracağım iyiceO iğne birbirine benzio yine ama bunun muadili de yok sanırım kuzum yine doktora gidince sorucam ama inşallah buluruz
Merkez 32 haftada bırak dedi ama doğum doktorum doğuma kadar devam dediBende son 5 günlük var elimde aynen senin süreç uzun ben de kesmeyecek gibi hissediyorum
Tünaydın hayırlı haftalar canlarGünaydın kızlar
Mutlu haftalar
Bu hafta kontrolü olan varmıydı
Buldum şükür başka şehirden buldurdum bı aylık ama panik oldum sürekli yedekli gitcez ya ilaç bu sağlık bunu bile bulamioz Allah yardımcımiz olsun zor şartlarda çok güçlü bebeler olcak lar insalllah bizim bebelerAynen elimdekiler bitince araştıracağım iyice
Günaydın kızlar
Mutlu haftalar
Bu hafta kontrolü olan varmıydı
Gerçekten öyle herşeye hergün ayrı zam geliyor ne olucak böyle bilmiyorumGünaydınnnnn
Guppguzel bı hafta olsun.
Ben Çarşamba gittim geçen ama.
21 gün hakkım var kontrol için
Bu hafta cumartesi mi alsam haftaya mı kararsız ve sabırsızım
Son kontrol tüp bebek merkezinde sonra artık doğum olacağı hastaneye geçeceğim. Ya da 2 ay Tip Merkezindeki doktora gidip 7. Ayda Özel e mi geçsem bilmiyorum. Kafam çok karışık. Herşey zamlanıyor. Muayne olmuş 2000 sezeryan dediler 6000. Daha bunun eşyaları var. Bakalım nasıl yetiseceğiz herşeye. İyi olsaydim çalışacaktım ne güzel doğuma kadar
Canım onu iyi araştır benim bildiğim kan sulandırıcılae doğum 4 ve 6 hafta öncesinde kesilmesi gerekiyor hayırlısı olsunMerkez 32 haftada bırak dedi ama doğum doktorum doğuma kadar devam dedi
Yaa canım raporlar ne kadarlık alıyorsunuz ben yazdırıyorum 10 günlük alıyorum o yüzden sordum bide paketi 100 tlBuldum şükür başka şehirden buldurdum bı aylık ama panik oldum sürekli yedekli gitcez ya ilaç bu sağlık bunu bile bulamioz Allah yardımcımiz olsun zor şartlarda çok güçlü bebeler olcak lar insalllah bizim bebeler
Canım ben gittim işte geçen hafta devlet Hastanesi'ne oskopar i rapor aldım zor oldu biraz çünkü tahliler istedi saolsun yardımcı oldu 6 kutu aldım ama diğerlerini bende yazdiriorum sağlık ocağın bu arada rapor olunca ücret odemiosun bende bilmiodum ogrendim sende bı şansını dene devlete git rapor için kuzum bak bugün bı fitile 75 lira verdim içime oturduYaa canım raporlar ne kadarlık alıyorsunuz ben yazdırıyorum 10 günlük alıyorum o yüzden sordum bide paketi 100 tl
Valla doğum doktorum öyle dedi doguma kadar devam duruma göre bakarız doğumdan sonra 1 ay daha devam edebiliriz dediCanım onu iyi araştır benim bildiğim kan sulandırıcılae doğum 4 ve 6 hafta öncesinde kesilmesi gerekiyor hayırlısı olsun
Ya ben merak ediorum hiç sormadimda neden. Biz kullanioz çoğu kullanmio bende daha baya kullancam gbi değerlerde bı skinti mi goruolar acaba kuzumValla doğum doktorum öyle dedi doguma kadar devam duruma göre bakarız doğumdan sonra 1 ay daha devam edebiliriz dedi
Bu kadar fiyat farkı olabilir miDimi ya evet bende çok tavsiye aldım. Birde ultra hafiflikte. Ebebekte baktık 6000 tl idi. Ama trendyol da 3700 e satılıyor. Model de aynı ama bilemedik.
Kırmızıyı al gitsin canım, kıza da olur erkeğe de.Biz de suna sasirdik baksana, renkler arası fiyat farkına, acikcasi ben siyah almak istiyorum.. Babymall den bakıcaz bı, belkı ındirim falan Olur.
Ben kullandım, bitti canım. Sadece 1 tane ani bi kanamaya karşı elimde tutuyorum. İyi ki tutmuşum.Kızlar pruloton iğne daha öncede bulamadım hala hiç bır eczane de yok elimde iki tane kaldı sonra bulamicam die korktum kullanan varmı bulabiliomu ne saçmalık ya